Monday, December 2, 2013

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 2 de desembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Blues Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), i T'agrada el blues? a Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

SOPAR & BLUES A L'HOTEL HAVANA!
Cada primer dijous de mes, l'Hotel Havana de Barcelona us ofereix la possibilitat de sopar mentre gaudiu d'un gran concert de blues o "derivats", amb el seu Sopar & Blues.
Aquest mes el sopar és de luxe doncs podeu veure l'últim concert de la gira per Catalunya de Lluís Coloma Trio & Bob Seeley! Dues generacions de pianistes que faran saltar les tecles del piano... i potser algun plat del sopar! Bon profit!
Dijous 5, 21h - Sopar & Blues a l'Hotel Havana (BCN)

BARCELONA BIG BLUES BAND & DANI NEL·LO AL JAMBOREE!
Aquest diumenge podeu veure la Barcelona Big Blues Band (BBBB) al Jamboree, amb un convidat de luxe... Dani Nel·lo! Un dels grans saxos de casa nostra, acompanyat per aquesta espectacular big band... això pot ser la bomba!
Diumenge 8, 20 i 22h - BBBB & Dani Nel·lo al Jamboree (BCN)

EDU MANAZAS & WHISKEY TREN AL 35è ANIVERSARI DE LA TRAVIESA!
La històrica sala La Traviesa porta 35 anys programant bona música i aquest cap de setmana ho celebra com es mereix l'ocasió. El blues sempre ha estat molt present a la sala i també serà protagonista de l'aniversari, amb el concert d'una banda (també històrica) de Madrid, Edu Manazas & Whiskey Tren, que està presentant nou disc. Queda clar que serà una celebració... històrica!
Diumenge 8, 19.30h - Edu Manazas & Whiskey Tren a La Traviesa (Torredembarra)

NOTA: Edu Manazas aprofitarà la seva visita a Catalunya per presentar també el seu disc a 2 sales més: 
Dissabte 8, 12.30h - La Tía Felipa (Cerdanyola)
Dissabte 8, 22h - La Font del Balç (Casserres, Gironella)
 


__________________________


Dilluns


Dilluns 2, 20.30h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera al Milano Cocktail Bar
Aquesta setmana el Milano Cocktail Bar comença fort, doncs per al dilluns ja ha programat un duo de blues espectacular, Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera! Qui diu que el dilluns és el pitjor dia de la setmana?

Dilluns 2, 22h - Jam session al Fizz Barcelona
Com cada dilluns, podeu començar molt bé la setmana amb la jam del Fizz Barcelona, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers. Every monday you have the blues!

Dimarts

Dimarts 3, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és el punt de trobada dels amants del blues, rock, pop i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran en aquesta sessió perquè gaudiu de la música en directe!

Dimarts 3, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció - Treballem per a la inclusió social a Poble Sec, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 3, 22h - Jam session al Harlem Jazz Club
La jam del Harlem Jazz Club és una cita obligada de les nits de dimarts per a tots els amants del blues. Està coordinada per Hernán Senra "Chino", i es tracta d'una jam 100% blues, per a "paladars" exigents!

Dimarts 3, 22.30h - The Bottle Street Band al Big Bang Bar
Els dimarts són dies de blues, rhythm'n'blues i soul al Big Bang Bar, de la mà de The Bottle Street Band, un trio format per 3 grans músics (Alex Zayas, David Sam i Roberto Olori). A disfrutar de la nit de dimarts com si fos el cap de setmana!

Dimecres

Dimecres 4, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
En aquesta jam podeu gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joints del Mississippi (uns locals on els negres es reunien per compartir les seves penes i alegries a ritme de blues). L'escenari d'aquestes trobades setmanals és el Bar Prize i estan dirigides per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 4, 21h - Jam session al Jazzpetit
Cada dimecres el Jazzpetit té a punt la seva jam de blues, jazz i rock, coordinada per Andreu Martínez, perquè gaudiu del ritme i la intensitat de la música negra!

Dimecres 4, 22h - Jam session al Jam Session Sabadell
La jam del Jam Session de Sabadell és la cita dels dimecres per a tots els amants del blues i el jazz del Vallès. Com sempre, estarà coordinada per un grup de luxe, el Lluís Coloma Trio!

Dimecres 4, 23h - Jam session amb A Contra Blues al Marula Café
Durant el desembre també podeu gaudir de les Rock'n'Roll Gumbo Jams, una jam session coordinada per A Contra Blues, i que està dedicada a la música d'arrel americana (blues, soul, funk, rock'n'roll...). La cita és al Marula Café, cada dimecres, i l'espectacle està garantit!
 
Dijous

Dijous 5, 20h - Wax & Boogie al Zinc Bar
Aquest dijous podeu veure Wax & Boogie al Zinc Bar de l'Hotel Villa Emilia (BCN), un lloc molt acollidor per gaudir del blues i el boogie amb aquest gran duo! I sembla ser que hi seran cada dijous durant una bona temporada...

Dijous 5, 20.30h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Un repertori dedicat a les grans cantants de blues, interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra, això és el que podeu gaudir aquest dijous al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion!

Dijous 5, 21h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al 99% Burger Bar
El 99% Burger Bar us proposa començar aquest llarg de setmana amb una bona dosi de Texas Blues i West Coast a càrrec de Johnny Big Stone & The Blues Workers. Aquests treballadors del blues us posaran el ritme al cos... i us durarà molts dies!

Dijous 5, 21.30h - Room 69 al Glaciar
Aquest dijous, al Glaciar, podeu veure el nou projecte de Julio Vallejo, el quartet Room 69. Si "entreu" en aquesta "habitació" tan suggerent gaudireu d'una nit molt moguda a ritme de blues, country i swing! 

Dijous 5, 22.30h - Jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio
Aquesta setmana la jam de la Societat de Blues de Barcelona, que organitza els dijous a la Sala Monasterio, està dirigida per Chino & The Big Bet, una aposta segura per gaudir d'una gran jam de blues! 

Dijous 5, 23h - The Bluesters & Friends al Rien de Rien
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen els dijous al Rien de Rien (Hotel Palace) per compartir una bona estona de blues amb molts músics convidats. Cada nit és una sorpresa!

Dijous 5, 23h - The Blended Blues Company al Burriac Cafè
Aquest dijous podeu gaudir del blues i altres ritmes negres amb The Blended Blues Company, una banda que domina el tema i que us espera al Burriac Cafè de Vilassar de Mar!

Divendres
 

Divendres 6, 18h - Alex Zayas & Albert Greenlight al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquest divendres Alex Zayas (abans Alex TNT) & Albert Greenlight, dos grans guitarristes que us oferiran un gran repertori de blues, rock i funk!

Divendres 6, 20h - Soulshine a La Tía Felipa
La Tía Felipa continua amb els seus "Divendres de piano blues", i aquesta setmana els protagonistes són el trio Soulshine, amb la veu de Yasmina Prats, la guitarra de Joan Pastor i el piano d'Aitor Sainz, 3 grans músics que us faran gaudir de la música negra! 

Divendres 6, 20.30h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres el Milano Cocktail Bar rep un dels trios més actius de la ciutat. Ells són Chino & The Big Bet, uns habituals del Milano... i de gran part dels escenaris del país! They're Red Hot, baby! 

Divendres 6, 21.30h - Pexsom Blues al Qgat Restaurant & Events
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La primera cita és al Qgat Restaurant & Events.

Divendres 6, 22h - Tòfol Martínez & Agustí Borrell a Can Shelabi
Si per anar a Cadaqués no fa falta cap excusa, aquest divendres encara menys! Hi podeu passar un gran dia, gaudint d'aquesta població tan especial, i també una gran nit de blues amb el concert de Tòfol Martínez a Can Shelabi

Divendres 6, 22.30h - The Bluesters al Rien de Rien
Nova ocasió d'aquesta setmana per veure en acció The Bluesters! Al mateix lloc, el bar Rien de Rien (Hotel Palace) però en diferent format, quintet (la banda al complet). Músics amb classe tocant a una sala amb classe!

Divendres 6, 23h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Celler Berenguer
Txus Blues & Jose Bluefingers seran aquest divendres al Celler Berenguer de Montgat, i amb ells podeu començar el cap de setmana de molt bon humor!

Divendres 6, 23h - Lewis Enma & The "Bcn" Fireballs al Sis-b
El Sis-b de Malgrat de Mar rep una potent banda de rock'n'roll anomenada Lewis Enma & The "Bcn" Fireballs! Un dels referents de la banda és el gran Jerry Lee Lewis, i segur que notareu la seva "escalfor" durant el concert! Great balls of fire, baby!

Dissabte

Dissabte 7, 20 i 22h - Steve de Swardt & Alex Zayas Group al Jamboree
Aquest dissabte podeu veure al Jamboree l'Steve de Swardt, un gran baixista i cantant, nascut a Zimbabwe i resident a Barcelona des de fa 3 dècades. I estarà molt ben acompanyat per la banda d'un dels grans guitarristes de casa nostra, l'Alex Zayas Group!

Dissabte 7, 20.30h - Wax & Boogie al Honky Tonk
El Honky Tonk us ha preparat una gran sessió de blues i boogie amb una de les parelles que està causant sensació en el panorama del blues de casa nostra, Wax & Boogie. A disfrutar!

Dissabte 7, 20.30h - Cece Giannotti Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte podeu veure en acció el quartet del gran músic canadenc afincat a Barcelona, Cece Giannotti, al Milano Cocktail Bar. Amb aquesta formació, en Cece combina el blues amb la música alternativa i el pop, donant-li a tot plegat un ambient gairebé de banda sonora. Molt interessant!

Dissabte 7, 22.30h - Pexsom Blues a La Diligència
Segona oportunitat de la setmana per veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". En aquesta ocasió la cita és a l'Hostal La Diligència de Cunit.

Dissabte 7, 23h - Blas Picón & The Junk Express al Sis-b
Aquest dissabte, al Sis-b de Malgrat de Mar,, podeu veure Blas Picón & The Junk Express, un trio de blues que convertirà aquesta sala en l'estació d'arribada del seu tren carregat de blues contundent!

Dissabte 7, 23.30h - The Night Dogs al Cafè Belgrado
Heu gaudit mai d'una bona dosi de funk'n'dangerous blues? Doncs aneu al concert de The Night Dogs, aquest dissabte al Cafè Belgrado, i sabreu el que és bo! Gaudireu com un gos amb un os!   

Diumenge

Diumenge 8, 13h - Anna Lee & Connie Lynch a Cal Pepelu
Aquest diumenge podeu fer el vermut molt ben acompanyats per les blueswomen Anna Lee & Connie Lynch, i amb elles gaudireu de la força i la intensitat del blues i el soul en clau femenina! La cita és a Cal Pepelu, Cerdanyola.

Diumenge 8, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 8, 20.30h - Alex Zayas & Albert Greenlight al Honky Tonk
Aquest diumenge, al Honky Tonk, podeu veure Alex Zayas & Albert Greenlight, dos grans guitarristes que us oferiran un gran repertori de blues, rock i funk!

Diumenge 8, 21.30h - La Teoría del Taburete a La Cocteleria de Sant Andreu
Aquest diumenge podeu acabar la setmana molt ben acompanyats per La Teoría del Taburete, a La Cocteleria de Sant Andreu (antic El Cor de la Vinya). Aquest local és un dels millors llocs de la ciutat per gaudir de la música en directe, i en aquesta ocasió potser podeu escoltar en primícia el nou material que está preparant La Teoría del Taburete...
ATENCIÓ: concert cancel·lat!

Diumenge 8, 23h - Jam acústica al Big Bang Bar
Els diumenges teniu una molt bona opció per acabar la setmana amb música en directe, la jam acústica del Big Bang Bar. Amb la coordinació del David Sam Trio, podeu gaudir de blues, rock, funk... i més ritmes! 


Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment