Monday, December 7, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 7 de desembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

BLAS PICÓN & THE JUNK EXPRESS AL MILANO COCKTAIL BAR!
Feia dies que no podíem veure en acció Blas Picón & The Junk Express, un dels trios de blues més potents de casa nostra, però això es solucionarà aquest dimarts amb la visita que faran al Milano Cocktail Bar!
Si "pugeu" a aquest "tren", acabareu el pont a un ritme trepidant que us posarà en forma per encarar les properes festes amb energia!
All aboard!
Dimarts 8, 21h - Blas Picón & The Junk Express al Milano Cocktail Bar (BCN)

DANI NEL·LO & KOKO JEAN & THE TONICS AL JAMBOREE!
Aquest dimecres, podeu veure junts al mateix escenari en Dani Nel·lo i Koko Jean & The Tonics!
Un dels grans saxofonistes de casa nostra i un quartet de músics espectaculars es reuneixen en aquesta ocasió especial, per oferir-vos una combinació explosiva de soul i rhythm'n'blues!
La cita és al Jamboree.
Dimecres 9, 20 i 22h - Dani Nel·lo & Koko Jean & The Tonics al Jamboree (BCN)

HONKY TWO AL GOLFERICHS!
Aquest dijous, al Centre Cívic Golferichs, podeu veure acció els Honky Two, un gran duo de blues acústic format per 2 veterans del circuit de blues de casa nostra, que estan fent la gira "See you at the bars with the blues"... tota una declaració d'intencions!
Tingueu en compte que s'ha de reservar entrada. Podeu trobar la info a la web del Golferichs.
Dijous 10, 20h - Honky Two al Centre Cívic Golferichs (BCN)

VINTAGE TROUBLE AL RAZZMATAZZ!
La sala Razzmatazz està celebrant el seu 15è aniversari i per al dijous us ha preparat una autèntica festa de blues, soul i rock'n'roll amb els Vintage Trouble!
Aquesta sensacional banda nord-americana us farà vibrar amb la força de la música negra, transportant-vos als anys 50 i 60!
Dijous 10, 21.30h - Vintage Trouble al Razzmatazz (BCN)

A CONTRA BLUES AL POCKET CONCERTS!
Aquest divendres teniu una nova cita amb els Pocket Concerts de Bad Music, amb un "cara a cara" espectacular: A Contra Blues vs. Jimi Hendrix!
Els A Contra Blues faran un concert doble, primer amb un tribut al mític Jimi Hendrix en el 45è aniversari de la seva mort, i després amb una sessió que combinarà temes propis i versions "a la contra"!
Com sempre, la cita és al Centre Cultural Collblanc-Torrassa.  
Divendres 11, 21.45h - Pocket Concerts al Centre Cultural Collblanc-Torrassa (L'Hospitalet)

NO MORE DRAMAS A LA SALA CIRCUS!
La Sala Circus rep divendres una "poderosa" banda de blues, rock i soul, que us "rescatarà" de l'avorriment amb la seva música!
Es tracta dels No More Dramas, 4 "supervivents" de la música disposats a utilitzar els seus "poders" per fer-vos gaudir d'un gran concert!
Divendres 11, 23h - No More Dramas a la Sala Circus (Cerdanyola)

WALTRAPA & THE CASHMAKERS + TÒFOL MARTÍNEZ BLUES BAND!
La Societat de Blues de Girona us ha preparat una gran nit de blues... doble!
A la sala La Mirona podeu gaudir amb el ritme del Texas blues dels Waltrapa & The Cashmakers, i amb la banda d'un gran guitarrista de casa nostra, Tòfol Martínez Blues Band.
Divendres 11, 22.30h - Nit de Blues a La Mirona (Salt)

LLUÍS COLOMA & BALTA BORDOY!
Aquesta setmana podeu veure en acció el gran Lluís Coloma acompanyat pel gran guitarrista mallorquí Balta Bordoy!
Els dos músic col·laboren sovint en diferents projectes, i aquesta setmana teniu 2 oportunitats per veure'ls junts:

Divendres 11, 21h
Lluís Coloma Trio & Balta Bordoy al Milano Cocktail Bar (BCN)

Dissabte 12, 13h 
Lluís Coloma & Balta Bordoy al Montcata Vins (Montcada i Reixac)

RED MOSQUITOS PRESENTEN NOU DISC A DISCO 100!
Aquest dissabte podeu gaudir de la presentació en directe del nou disc dels Red Mosquitos!
Es tracta de la nova formació del gran guitarrista Agustí Mas, on està acompanyat per dos dels germans Planells (l'Oriol i el Joan Pere) i pel Nacho Olivar, i tots plegats experimenten amb el blues-rock al més pur estil dels anys 60 i 70.
El concert de presentació es farà a un lloc molt adient, la botiga de discos Disco 100, perquè després us pugueu comprar el disc i continuar gaudint a casa!
Dissabte 12, 19h - Red Mosquitos a Disco 100 (BCN) 

__________________________



Dilluns

Dilluns 7, 12h - The Crooner al New Paradise Beach
Si teniu pont aquest dilluns, podeu començar-lo amb un bon vermut de blues-rock al New Paradise Beach de Pineda. Allà us espera en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!

Dilluns 7, 21h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar té una "plantilla" de luxe, amb alguns dels millors músics de blues de la ciutat com, per exemple, l'August Tharrats Trio. El mestre Tharrats és un dels pioners del piano boogie a casa nostra, i és un plaer poder-lo veure tocar de ben a prop en una sala com el Milano!

Dimarts

Dimarts 8, 12h - The Crooner al New Paradise Beach
Aquest dimarts podeu acabar el pont amb un bon vermut de blues-rock al New Paradise Beach de Pineda. Allà us espera en Lluís "Nano" Navarro "The Crooner"!

Dimarts 8, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 8, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
L'entrada és gratuïta, i si porteu una ampolla d'oli s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.
ATENCIÓ: aquesta setmana no hi ha sessió de Nosoloblues.

Dimarts 8, 20h - Blues Desfass a La Traviesa
La Traviesa (Torredembarra) us ha preparat un final de pont a ritme de blues amb Blues Desfass! Els components de la banda són músics experimentats, que han format part de bandes històriques del nostre país (com Fas Tard o Zumel Blues Band), i en aquesta formació combinen el blues-rock amb uns tocs de psicodèlia.


Dimarts 8, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimarts 8, 23h - Malacara & Wilson Band al Hard Rock Cafe
El Hard Rock Cafe (BCN) us ha preparat un viatge musical per a aquest dimarts, amb el concert de Malacara & Wilson Band. Amb ells fareu un recorregut pel blues i el folk, entre els anys 20 i 50, on hi podeu trobar des del blues del Mississippi fins al folk de Bob Dylan. No fa falta portar maletes, l'únic equipatge que necessiteu és les vostres ganes de gaudir de la música en directe!   


Dimecres

Dimecres 9, 19h - The Bluesters Duo al Daniel Cafe Restaurant
Aquest dimecres podeu gaudir d'una bona estona de rhythm'n'blues amb The Bluesters Duo! La cita és al Daniel Cafe Restaurant (BCN).

Dimecres 9, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize, que està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 9, 21h - Leila a l'OUT
Aquest dimecres l'OUT (Once Upon a Time), un acollidor restaurant de Barcelona d'aire parisenc, rep la visita de Leila, una gran cantant que us farà gaudir d'una sessió de blues i neosoul!


Dimecres 9, 22h - Mr. Shingles al Harlem
Aquest dimecres, al
Harlem Jazz Club, podeu veure en acció un trio creat recentment, però que està format per músics experts. Es tracta de Mr. Shingles, i amb ells gaudireu del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60! I després teniu jam, per compartir escenari amb ells!


Dijous

Dijous 10, 20h - Alex Zayas Trio al Bar Prize
Aquest dijous el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas Trio, format per 3 grans músics de casa nostra (Alex Zayas, Albert Greenlight i Roberto Olori). A disfrutar!

Dijous 10, 21h - Lluís Coloma Trio al Cafè Vienès
Aquest dijous al Cafè Vienès us ha preparat una gran nit de dijous a ritme de blues i boogie, amb el Lluís Coloma Trio! A disfrutar!

Dijous 10, 21h - Alice & The Wonders al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir d'una bona sessió de rhythm'n'blues amb una banda formada recentment, Alice & The Wonders, que us farà gaudir d'un concert trepidant!

Dijous 10, 22h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.


Dijous 10, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!


Dijous 10, 23h - Malacara & Wilson Band al Cafè Belgrado
El Cafè Belgrado (Sant Cugat) us ha preparat un viatge musical per a aquest dijous, amb el concert de Malacara & Wilson Band. Amb ells fareu un recorregut pel blues i el folk, entre els anys 20 i 50, on hi podeu trobar des del blues del Mississippi fins al folk de Bob Dylan. No fa falta portar maletes, l'únic equipatge que necessiteu és les vostres ganes de gaudir de la música en directe!   
  


Divendres
 

Divendres 11, 18h - Alex Zayas Quartet al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana l'Alex Zayas Quartet, que us farà gaudir d'una gran sessió de blues, soul i funk!

Divendres 11, 21.30h - Sergi Blanch a L'Avalanche
L'Avalanche (Puigcerdà) us ha preparat una bona sessió de música en directe amb en Sergi Blanch "The Hanged Man", un gran músic que us portarà de viatge per les muntanyes a ritme de diferents estils, i on segur que el blues hi serà ben present...


Divendres 11, 21.30h – Wax & Boogie al Fleming Juke Joint
El Fleming Juke Joint (Balaguer) rep divendres Wax & Boogie, que us faran vibrar amb el seu blues i boogie!  


Divendres 11, 23.30h - Sinead Savage & The Flytones a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!

ATENCIÓ: canvi de grup. Avui actuaran els Right On (clàssics del soul, rock i pop).

Divendres 11, 23.45h - Txus Blues & Jose Bluefingers al 100Setze
El 100Setze de Cardedeu us ha preparat una gran sessió
de riure'n'blues amb els reis d'aquest gènere, Txus Blues & Jose Bluefingers!

Dissabte

Dissabte 12, 13h - The Blues Prisoners al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un aperitiu'n'blues presidiari amb dos fugitius que porten en cerca i captura des de... 1980! Ells són The Blues Prisoners, i haureu d'anar en compte que no us robin... el cor amb el seu blues!

Dissabte 12, 20.30h - Myriam Swanson & Amadeu Casas al Honky Tonk
Myriam Swanson & Amadeu Casas tornen al Honky Tonk, i amb ells podeu començar la nit de dissabte amb una gran sessió de blues amb classe i feeling!

Dissabte 12, 20.30h - Cece Giannotti a la Societat de Blues de Rubí
La Societat de Blues de Rubí rep dissabte el gran músic canadenc establert a Barcelona, Cece Giannotti, i el podeu veure acompanyat de grans músics en el seu projecte Après Minuit! La cita és a l'Espai Cultural de la CGT.

Dissabte 12, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest dissabte teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues... i més!


Dissabte 12, 22.30h - Big Mama & Tòfol Martínez al Soul Pub
El Soul Pub de Terrassa és un acollidor local que aposta per la música negra, i aquest dissabte us ha preparat una bona sessió amb "el pare de la família", el blues! Dos dels grans músics del gènere que tenim a casa nostra, la Big Mama i el Tòfol Martínez, us faran gaudir amb la "música del diable"!


Dissabte 12, 22.30h - Tori Sparks a The Philharmonic
Si voleu escoltar folk americà barrejat amb altres músiques, aquest dissabte teniu una experta en el tema a The Philharmonic, la cantant americana Tori Sparks! Nascuda a Nashville, la Tori ara viu a Barcelona, o sigui que podreu gaudir sovint de la seva música! 


Dissabte 12, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al dissabte, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una gran nit!
 


Diumenge

Diumenge 13, 13h - Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló al Craft Barcelona 
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" amb Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló!
En Gang Wolf és un expert en old time blues, jazz i ragtime, i en Víctor és un jove harmonicista amb un gran futur per endavant, i tots dos us faran gaudir amb el blues rural del Delta del Mississippi!   


Diumenge 13, 13h - Sergi Blanch als Lluïsos d'Horta
Els Lluïsos d'Horta és una societat històrica d'aquest barri barceloní, que porta des de 1866 fomentant la cultura, l'esport, l'esbarjo i la formació. Per a aquest diumenge us ha preparat un vermut amb en
Sergi Blanch "The Hanged Man", un gran músic que us portarà de viatge per les muntanyes a ritme de diferents estils, i on segur que el blues hi serà ben present...   

Diumenge 13, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 13, 19h - The Rusties a El Fortí de l'Estrella
Aquest diumenge, a El Fortí de l'Estrella (Ripoll) podeu veure en acció The Rusties, una banda que aposta pel rhythm'n'blues i el blues de Chicago i que us treurà el rovell de sobre!


Diumenge 13, 20.30h - Alex Zayas Trio al Honky Tonk
Aquest diumenge, al Honky Tonk, podeu veure en acció l'Alex Zayas Trio, que us oferirà una gran sessió de blues, rock i funk per acabar molt bé la setmana!
 

Diumenge 13, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria acabar la setmana gaudint d'un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest diumenge al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion!  


 
Salut i blues!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment