Monday, December 21, 2015

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 21 de desembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

BREU HISTÒRIA DE LA GUITARRA ELÈCTRICA, AMB AGUSTÍ MAS I RED MOSQUITOS!
Aquest dilluns podeu gaudir d'una interessant conferència musicada dedicada a la història de la guitarra elèctrica, amb un dels grans guitarristes de casa nostra, l'Agustí Mas!
A més, l'Agustí estarà acompanyat per la seva nova banda, els Red Mosquitos, i tots plegats us faran gaudir al màxim de les 6 cordes a ritme de blues-rock!
La cita és al Teatre-Auditori de Sant Cugat.
Dilluns 21, 20.30h - Història de la guitarra elèctrica al Teatre-Auditori (Sant Cugat) 

PRESENTACIÓ DEL NOU DISC DEL MARC FERRER TRIO AL MILANO COCKTAIL BAR!
Aquest dimecres, al Milano Cocktail Bar, podeu assistir a la presentació en directe del nou disc del projecte en solitari d'un gran músic, que és membre de conegudes formacions com The Big Jamboree i Big Dani Pérez.
Es tracta del pianista Marc Ferrer, que ara encapçala el seu propi trio amb la intenció de fer vibrar al públic a ritme de blues i jazz!
Per a aquesta cita tan especial el trio estarà acompanyat per convidats de luxe: Agustí Burriel, Laia Porta, Pau Ruiz i Big Dani Pérez.
Dimecres 23, 21h - Marc Ferrer Trio al Milano Cocktail Bar (BCN)

B4 & DANI NEL·LO & STER WAX & AUGIE BURR AL TABOO DE LA SALA APOLO!
Dimecres teniu una sessió especial del Taboo, un gran espectacle de burlesque on no hi falta la bona música i que es celebra des de fa uns anys a la Sala Apolo.
En aquesta ocasió podeu veure en acció la Barcelona Big Blues Band (B4) acompanyada per convidats de luxe: Dani Nel·lo, Ster Wax i Agustí Burriel!
Això pot ser espectacular!
Dimecres 23, 21h - Taboo a la Sala Apolo (BCN)

CHRISTMAS PARTY AMB THE LOST LINKS AL NEW UNDERGROUND!
Aquest any el Dia de Nadal el podeu acabar a ritme de blues, surf, swing, rockabilly i old time grooves! 
The Lost Links us esperen al New Underground per gaudir d'una gran festa, que us ajudarà a cremar les calories acumulades aquests dies!
Divendres 25, 22h - The Lost Links al New Underground (BCN)

GOLDEN RIVER BLUES FESTIVAL!
Aquest diumenge es celebra el Golden River Blues Festival al poble amb més blues per metre quadrat de la Garrotxa, Riudaura (conegut com a "Golden River")!
Teniu programa triple amb Oscar Linares, The Rusties i Riudaura Blues, que us faran gaudir de Delta Blues, Chicago Blues, rhythm'n'blues... Vaja, que això serà un festival!
La cita és al Centre Cívic d'aquesta localitat "americana"...
Diumenge 27, 18h - Golden River Blues Festival al Centre Cívic (Riudaura)


__________________________



Dilluns

Dilluns 21, 21h - Lluís Coloma Trio al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar ha decidit fer d'aquest dilluns un dels millors dies de la setmana, i per això us ha preparat el concert del Lluís Coloma Trio. Tant de bo totes les setmanes comencessin així de bé!

Dimarts

Dimarts 22, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 22, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
L'entrada és gratuïta, i si porteu una ampolla d'oli s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec. 

Dimarts 22, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 23, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 23, 22h - Room 69 al Glaciar
Aquest dimecres el Glaciar (BCN) rep un dels projectes de Julio Vallejo, Room 69! Si "entreu" en aquesta "habitació" tan suggerent gaudireu d'una nit molt moguda a ritme de blues, country i swing! 


Dimecres 23, 22h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dimecres podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club. 


Dijous

Dijous 24, 23.55h - Nosoloblues al Pizza Bar Dale
El Pizza Bar Dale de Torredembarra us ha preparat una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una Nit de Nadal a ritme de blues... i molt més! 

Divendres

Divendres 25, 20h - Alex Zayas Trio al Bar Prize
Aquest divendres el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas Trio, format per 3 grans músics de casa nostra (Alex Zayas, Albert Greenlight i David Sam). A disfrutar del Nadal a ritme de blues!

Divendres 25, 20 i 22h - Randy Greer & Ignasi Terraza Trio al Jamboree
Després del "lleuger" dinar de Nadal és costum cantar nadales amb la família, però el Jamboree us proposa una opció més interessant, cantar nadales a ritme de swing amb Randy Greer & Ignasi Terraza Trio! I la nit de Sant Esteve podeu repetir l'experiència!

Divendres 25, 21h - Lone Rhino Club al Milano Cocktail Bar
Per al dia de Nadal el Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de blues luchado y poco hecho amb els Lone Rhino Club del gran Julio Lobos! The Wolf Is At Your Christmas!

Divendres 25, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar... i fer-vos baixar el dinar de Nadal! 


Dissabte

Dissabte 26, 20 i 22h - Randy Greer & Ignasi Terraza Trio al Jamboree
El dinar de Sant Esteve marca la "primera etapa" de la "marató" de menjars nadalencs, i l'estómac ja comença a estar al límit. En aquests casos és molt recomanable un bon concert de swing, per posar-ho tot al seu lloc, i això és el que podeu trobar al Jamboree amb Randy Greer & Ignasi Terraza Trio! Un concert molt "digestiu"!

Dissabte 26, 20.30h - Chino al Honky Tonk
El Honky Tonk us proposa començar la nit de dissabte amb una dosi de bon blues, amb en Chino! Ell sol, només acompanyat pel seu inseparable dobro, en té prou per fer-vos gaudir d'una gran sessió de swing'n'blues per "desintoxicar-vos" de tanta trobada familiar nadalenca!

Dissabte 26, 21h - Wax & Boogie al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una gran sessió de blues i boogie amb Wax & Boogie per acabar molt bé el Dia de Sant Esteve!

Dissabte 26, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest dissabte teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres, per fer baixar els canelons!
 

Dissabte 26, 22.30h - Dr. Swinguez a The Philharmonic
Dissabte, a The Philharmonic, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous després dels excessos d'aquestes festes!


Dissabte 26, 23h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
Un dissabte al mes podeu gaudir de la jam del Rocksound, coordinada per Tota Blues, uns experts en jams i en blues! Una bona manera d'acabar la primera fase de les festes!

Diumenge

Diumenge 27, 12.30h - Catfingers a La Capella de Can Gambús
Catfingers és una banda de funk, soul i blues, inspirada en l'època daurada de la discogràfica Motown (anys 60 i 70), i aquest diumenge podeu gaudir del seu directe mentre feu el vermut a La Capella de Can Gambús (Sabadell)!


Diumenge 27, 13h - Tota Blues Duo al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" a ritme de Chicago blues (en format acústic) amb dos experts en el tema, Tota Blues Duo! Bon profit!


Diumenge 27, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 27, 20.30h - Blas Picón & Lluís Coloma al Honky Tonk
Aquest diumenge el Honky Tonk acomiada la setmana amb el "duo de la casa", Blas Picón & Lluís Coloma! Aquests 2 grans músics us faran passar una molt bona estona de blues, i us oblidareu que l'endemà és dilluns! 
Salut i blues!

Diumenge 27, 21h - Agustí Burriel al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge podeu acabar la setmana "a la vostra manera" (en anglès your way) gaudint del concert d'homenatge a Frank Sinatra amb l'Agustí Burriel Swing Quintet! La cita és al Milano Cocktail Bar.

Diumenge 27, 21.30h - Wax & Boogie a L'Avalanche
L'Avalanche (Puigcerdà) rep diumenge Wax & Boogie, per acabar l'últim diumenge del 2015 de la millor manera!



Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment