Monday, January 11, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana de l'11 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

LOS LOCOS DEL OESTE AL GOLFERICHS!
Aquest dijous, al Centre Cívic Golferichs, podeu veure en acció Los Locos del Oeste, uns especialistes en western swing i altres estils populars als Estats Units entre els anys 1930 i 1950.
Tingueu en compte que s'ha de reservar entrada. Podeu trobar la info a la web del Golferichs.
Dijous 14, 20h - Los Locos del Oeste al Centre Cívic Golferichs (BCN)

IKER PIRIS & THE ROMANTICOS A CATALUNYA!
Aquesta setmana teniu l'oportunitat de veure en acció un gran bluesman del País Basc, el cantant i guitarrista Iker Piris, i també a la seva banda, The Romanticos!
En alguns concerts actuarà l'Iker acompanyat d'algun dels grans bluesmen de casa nostra, i en altres actuarà la banda completa.
A gaudir del blues "made in Euskadi"!
Dijous 14, 22.30h - The Romanticos a la Sala Monasterio (BCN)
Divendres 15, 18h - Iker Piris & Víctor Puertas al MEAM (BCN)
Divendres 15, 23.30h - The Romanticos a El Paraigua (BCN)
Dissabte 16, 20.30h - Iker Piris & Blas Picón al Honky Tonk (BCN)
Diumenge 17, 19.30h - The Romanticos a La Traviesa (Torredembarra)


__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 12, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 12, 21h - Amadeu Casas Quartet al Milano Cocktail Bar
Aquest dimarts, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir del blues amb un dels mestres de la guitarra que tenim al país, Amadeu Casas Quartet! Un dels petits grans plaers que ens proporciona la vida... 

Dimarts 12, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 13, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dijous

Dijous 14, 20h - Alex Zayas Duo al Bar Prize
Aquest divendres el Bar Prize us ofereix una bona sessió de blues, soul i funk amb l'Alex Zayas Duo, format per 2 grans músics de casa nostra (Alex ZayasAlbert Greenlight. A disfrutar!

Dijous 14, 21h - Carrie Lewis & Mr. Shingles al Kosmobar
El Kosmobar (BCN) us ha preparat una gran sessió de swingin' blues i rock'n'roll amb Carrie Lewis i Mr. Shingles! Let the good times roll!


Dijous 14, 21h - Sergi Blanch als acústics de Boca Ràdio
Els Acústics de Boca Ràdio us ha preparat una bona sessió de música en directe amb en Sergi Blanch "The Hanged Man", un gran músic que us portarà de viatge per les muntanyes a ritme de diferents estils, i on segur que el blues hi serà ben present...


Dijous 14, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dijous un dels trios més en forma de casa nostra, Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing!


Dijous 14, 22h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dijous podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.


Dijous 14, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!
 


Dijous 14, 23h - Road Blues al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un "viatge" a ritme de blues per a la nit de dijous, amb els Road Blues!
 


Divendres

Divendres 15, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!

Divendres 15, 19h - The Lost Links al Gipsy Lou
El Gipsy Lou (BCN) us ha preparat el concert de The Lost Links, una banda de casa nostra que us farà gaudir a ritme de blues, surf, gypsy swing i old time grooves!


Divendres 15, 21h - Big Mama & Tòfol Martínez al Centre Cívic La Fàbrica
El Centre Cívic La Fàbrica (Cabrils) us ha preparat una bona sessió amb "el pare de la família", el blues! Dos dels grans músics del gènere que tenim a casa nostra, la Big Mama i el Tòfol Martínez, us faran gaudir amb la "música del diable"!
 


Divendres 15, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres!


Divendres 15, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Aquest divendres Chino & The Big Bet torna al Harlem, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Dissabte

Dissabte 16, 21.30h - Black Pearl al Jamboree
Si us agrada el soul'n'jazz dels 60, on el Hammond B3 era l'instrument estrella, aquest dissabte teniu una cita al Jamboree amb els Black Pearl, que faran un homenatge al mestre d'aquest instrument, el gran Jimmy McGriff! Concert organitzat per Blackcelona.

Dissabte 16, 22h - Txus Blues & Jose Bluefingers a l'Autentik Club
Hi ha res millor que acabar el dia de bon humor? Sí, acabar el dia de bon humor... i amb bon blues! Si voleu provar aquesta sensació heu d'anar a l'Autentik Club (Badalona) i veure en acció Txus Blues & Jose Bluefingers!

Dissabte 16, 22h - Las Balas Perdidas a La Sonora de Gràcia
Las Balas Perdidas és una interessant banda que crea la seva música partint del blues. Segons les seves pròpies paraules, "partint del blues, la música de derrota per excel·lència, exploren la seva pròpia derrota". 

Aquest dissabte podeu gaudir del seu directe a La Sonora de Gràcia (BCN), i segur que es guanyaran... la vostra admiració! 

Dissabte 16, 22h - A Contra Blues al Rosa Mar
Aquest dissabte, al Rosa Mar de Castelldefels, podeu gaudir d'un concert espectacular a prop del mar amb els A Contra Blues! Com diria Cruyff, sal y disfruta!


Dissabte 16, 23.30h - La Teoría del Taburete a The Wild Geese
L'acollidor pub irlandès The Wild Geese (Sabadell) rep aquest dissabte
La Teoría del Taburete, un gran trio que combina classe i feeling en la seva personal manera d'interpretar el blues!

Diumenge

Diumenge 17, 13h - Honky Two al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon vermut musical amb els Honky Two, un gran duo de blues acústic creat recentment per 2 veterans del circuit de blues de casa nostra, que estan fent la gira "See you at the bars with the blues"... tota una declaració d'intencions!

Diumenge 17, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 17, 20.30h - Wax & Boogie al Honky Tonk
El Honky Tonk us proposa acabar la setmana amb una de les parelles que està causant sensació en el panorama del blues de casa nostra, Wax & Boogie. A disfrutar!


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment