Monday, January 4, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 4 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

SOUL SISTERS BLACKCELONA AL JAMBOREE!
Aquest dimarts Blackcelona us ha preparat un concert espectacular amb les millors cantants de soul i rhythm'n'blues de casa nostra!
El Jamboree acollirà les veus de Koko-Jean Davis, Marina Torres, Ster Wax, Leila, Izah, Clara Dini i Laia Soulvador, però no estaran pas soles, sinó que tindran la companyia d'una gran banda, The Slingshots!
Un gran regal de Reis!
Dimarts 5, 21.30h - Soul Sisters Blackcelona al Jamboree (BCN)

XII BLUES & BOOGIE REUNION A LA NOVA JAZZ CAVA!
Aquest dimarts i dimecres, a la Nova Jazz Cava de Terrassa, els Reis us deixaran un gran regal: la dotzena edició de la Blues & Boogie Reunion!
Aquesta trobada de pianistes, organitzada pel mestre Lluís Coloma, ja és tot un clàssic d'aquestes dates, i és una molt bona manera d'acabar les festes i carregar les piles per a la resta de l'any.
Els protagonistes dels dos concerts són en Lluís Coloma, una magnífica base rítmica (Manolo Germán i Marc Ruiz), i el dimarts tindran de convidats als grans Mike Sanchez (Regne Unit) i Martin Schmitt (Alemanya), i el dimecres repeteix en Mike Sánchez i s'incorpora el gran Jean-Paul Amouroux (França).
Els socis de la Societat de Blues de Barcelona tenen un descompte del 20% en el preu de l'entrada, presentant el carnet de soci a la taquilla.
Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava (Terrassa):
Dimarts 5, 22.30h
Dimecres 6, 19.30h

SOPAR-CONCERT AMB MUDDY PUDDLES AL ROBERT DE NOLA!
El restaurant Robert de Nola, de Caldes de Montbui, a més d'apostar per la cuina catalana de qualitat (i amb tocs de creativitat) també aposta pel blues de qualitat, amb els seus sopar-concert!
Aquest dijous n'és un bon exemple, doncs el protagonista de la jornada és Muddy Puddles, un duo que us farà gaudir amb un repertori que combina el blues, el rock'n'roll i el soul.
Us espera una nit de gastronomia i blues per llepar-se'n els dits!
Dijous 7, 21h - Muddy Puddles al Robert de Nola (Caldes de Montbui)

BIG MAMA & TOTA BLUES!
Aquesta setmana podeu veure en acció un duo inèdit format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues!
La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir de dues sessions de blues molt especials!
A disfrutar!
Dijous 7, 22h - Harlem Jazz Club (BCN)
Dissabte 9, 13h - Craft Barcelona (BCN)

VÍCTOR PUERTAS & CHINO A THE COLLECTIVE!
ArtsUp us ha preparat una gran sessió de blues acústic per a aquest divendres, on podeu veure junts dos dels grans bluesmen de casa nostra, en Víctor Puertas i en Chino!
La cita és a la galeria The Collective.
Divendres 8, 22h - Víctor Puertas & Chino a The Collective (BCN)

ELVIS 81 ANIVERSARI AL LUZ DE GAS!
Aquest divendres l'Elvis Presley hauria fet 81 anys, i el Club Elvis España ha preparat una gran festa en el seu honor, al Luz de Gas!
Augie Burr & Elvis Tribute Band tindran uns convidats de luxe (Santi Carulla, Jaime Stinus, Jaime Urrutia, Aurelio Morata, Moisés Sorolla, Dani Nel·lo, Roberto Gil, Velvet Candles, Mario Cobo, Jorge Rebenaque, Myriam Swanson, Ivan Kovacevic i Gabino Diego), i tots plegats recordaran aquell noi blanc per fora i negre per dins que es va convertir en el Rei del Rock&Roll (amb permís de Chuck Berry, Bo Diddley, Little Richards...).
Divendres 8, 21h - Elvis 81 Aniversari al Luz de Gas (BCN)

ÓSCAR LINARES & ANDREA CAPALBO
Aquesta setmana teniu 3 oportunitats per gaudir del blues acústic d'un gran duo que ens visita des de Madrid, Óscar Linares & Andrea Capalbo!
La veu i la guitarra d'Óscar (nascut a Olot) i la guitarra d'Andrea (nascut a Calàbria, Itàlia) us portaran de viatge des de les primeres gravacions de blues fins al blues dels anys 50, passant per diferents estils d'aquest gènere.
Prepareu-vos per sentir el blues!
Divendres 8, 18h - MEAM (BCN)
Dissabte 9, 20.30h - Honky Tonk (BCN)
Diumenge 10, 13h - Craft Barcelona (BCN)

ENMA FERNÁNDEZ & BIG DANI PÉREZ A LA SALA MONSTERIO!
La Sala Monasterio us ha preparat una combinació explosiva per a aquest dissabte per tancar el cicle Rhythm & Blues Winter Sessions, amb un concert que reunirà la banda d'un gran pianista, Enma Fernández Band, i un gran saxofonista, Big Dani Pérez!
Us espera una sessió de blues, boogie i rhythm'n'blues espectacular!
Dissabte 9, 23h - Enma Fernández & Big Dani Pérez a la Sala Monasterio (BCN)

LLUÍS COLOMA & BALTA BORDOY!
Aquesta setmana podeu veure en acció el gran Lluís Coloma acompanyat pel gran guitarrista mallorquí Balta Bordoy!
Els dos músic col·laboren sovint en diferents projectes, i aquesta setmana teniu 2 oportunitats per veure'ls junts:

Dissabte 9, 21h
Lluís Coloma Trio & Balta Bordoy al Milano Cocktail Bar (BCN)

Diumenge 10, 20.30h 
Lluís Coloma & Balta Bordoy al Honky Tonk (BCN)

HOMENATGE A B.B. KING AL TEATRE MONUMENTAL DE MATARÓ!
El Teatre Monumental de Mataró us ha preparat un gran espectacle de blues, per retre homenatge al rei del blues, el mític B.B. King, que ens va deixar el passat mes de maig.
La Big Band del Maresme, acompanyada per la Big Mama Montse, l'Amadeu Casas i el Tòfol Martínez, repassaran el repertori del Rei del Blues.
Visca el blues! Visca el Rei!
Diumenge 10, 19h - Big Band del Maresme & Big Mama & Amadeu Casas & Tòfol Martínez al Teatre Monumental (Mataró)



__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 5, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 5, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
L'entrada és gratuïta, i si porteu una ampolla d'oli s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 5, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimarts 5, 23.30h - The Blues Prisoners a The Wild Geese
La nit de Reis The Blues Prisoners faran la primera sortida del "zulo" d'aquest 2016 i s'amagaran una estona a un dels seus locals còmplices, The Wild Geese (Sabadell). Sembla que aquest any els Reis portaran una cosa molt negra, i no és carbó... 

Dimecres

Dimecres 6, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!


Dimecres 6, 21h - Chino & The Big Bet al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dimecres un dels trios més en forma de casa nostra, Chino & The Big Bet, una aposta segura per viure un gran concert de blues amb molt de swing... un gran regal de Reis!


Dimecres 6, 22h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dimecres podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.


Dijous

Dijous 7, 21h – Lluís Coloma Trio al Cafè Vienès
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona), rep aquest dijous el Lluís Coloma Trio, i amb ell podeu gaudir d'una sessió espectcular de blues i boogie!

Dijous 7, 22h - Honky Two al Glaciar
Aquest dijous, al Glaciar (BCN), podeu veure en acció els Honky Two, un gran duo de blues acústic format per 2 veterans del circuit de blues de casa nostra, que estan fent la gira "See you at the bars with the blues"... tota una declaració d'intencions!

Dijous 7, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!
Aquesta setmana amb un gran trio de casa nostra, The Cool Grinders!


Divendres

Divendres 8, 21h - Alice & The Wonders al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir d'una bona sessió de rhythm'n'blues amb una banda formada recentment, Alice & The Wonders, que us farà gaudir d'un concert trepidant!

Divendres 8, 22h - Jam session al Ratafia Cocktail Bar
Aquest divendres teniu la jam de blues
del Ratafia Cocktail Bar (Sarrià, BCN) coordinada per Xavi Garcia i Philip Stanton. A gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres!
   


Divendres 8, 22h - The Walking Stick Man al Pizza Bar Dale
El Pizza Bar Dale (Torredembarra) us ofereix la possibilitat de veure en acció The Walking Stick Man, blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf. Sense colorants ni conservants! 


Divendres 8, 23.30h - The Paparellos al Craft Barcelona 
El Craft Barcelona rep aquest divendres The Paparellos, que us faran gaudir d'una gran sessió de swing, blues, tarantella, gags & fun! 


Divendres 8, 23.30h - Andrew-A Group al XXIII Guitarras
El XXIII Guitarras (BCN) rep divendres el grup d'un gran guitarrista italià establert a Barcelona, Andrew-A Group. A disfurtar!     
 


Dissabte

Dissabte 9, 21.30h - Deadthumb Bastard a El Cafè Rock&Roll
Aquest dissabte, a El Cafè Rock&Roll, podeu veure en acció Deadthumb Bastard, un bluesman "pura sangre" que us posarà els pèls de punta amb la intensitat i cruesa del seu blues! Per cert, corren rumors de que és un dels dos fugitius de The Blues Prisoners, però potser només són això, rumors...

Dissabte 9, 22.30h - Miguel Talavera Power Trio a The Philharmonic
The Philharmonic rep aquest dissabte el Miguel Talavera Power Trio, que us farà vibrar amb una bona dosi de blues-rock!

Dissabte 9, 23h - Frogs For Snakes al London Bar
L'històric London Bar de Barcelona rep aquest dissabte els Frogs For Snakes, un bon trio de blues acústic encapçalat per l'expert en música americana Jonathan Glanzberg.

Dissabte 9, 23h - Aishah Davis Band al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat un bon concert de blues, soul i rhythm'n'blues per al dissabte, amb Aishah Davis Band. Una gran cantant acompanyada per una banda de grans músics, tots ells amb molta experiència, o sigui que teniu tots els ingredients per passar una gran nit!
   


Diumenge

Diumenge 10, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 10, 21h - Paquito Groove Band al Milano Cocktail Bar
Una bona manera d'acabar la setmana és una bona dosi de groove, i això és el que us donarà la Paquito Groove Band, el projecte personal d'un dels millors bateries de casa nostra, Marc Ruiz! La cita és al Milano Cocktail Bar.


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment