Monday, October 3, 2016

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 3 d'octubre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ALAN BIKE A LA BIBLIOTECA VALLCARCA!
La Biblioteca Vallcarca i el Penitents acull aquest dijous la presentació del llibre d'un gran bluesman i narrador d'històries, l'Alan Bike!
El llibre porta per títol "Alrededor del compás", i després de la presentació podeu gaudir d'una bona sessió de blues acústic a càrrec del mateix Alan Bike!
Dijous 6, 19h - Alan Bike a la Biblioteca Vallcarca (BCN)

COMENCEN LES JAM SESSIONS A L'ESCOLA DE BLUES!
Aquest dijous comença una nova etapa de les jam sessions que realitza l'Escola de Blues de Barcelona, dirigides per professors de l'escola i amb un protagonisme destacat per als alumnes, els joves valors del blues de casa nostra.
Estem davant d'una jam que crearà escola!
Dijous 6, 20h - Jam session de l'Escola de Blues, Poble Espanyol (BCN)

TRIPLE CITA AMB THE BLUES PRISONERS!
Aquesta setmana The Blues Prisoners tornaran a fer el "triplet", és a dir que faran 3 sortides del seu "zulo"...
La primera sortida és el dijous, per tornar al Cara B, un local del barri de Gràcia que ja va acollir-los anteriorment i on els dos fugitius donaran la cara per compartir el seu blues presidiari amb el personal.
La segona sortida és dissabte, i el lloc on s'amagaran és el Casal de Barri Bac de Roda, que s'arrisca a acollir-los per primera vegada... que Sant Muddy Waters els protegeixi!  
I aquest parell acabaran la setmana a Cerdanyola, a un bar emblemàtic de la localitat anomenat The 1916 Irish Pub. Una combinació interessant de cervesa amb blues presidiari... això té bona pinta!
Dijous 6, 21.30h - Cara B (BCN)
Dissabte 8, 20.30h - Casal de Barri Bac de Roda (BCN)
Diumenge 9, 19.30h - The 1916 Irish Pub (Cerdanyola)

THE BLACK SNAKES PRESENTEN NOU DISC A L'ESCOLA DE BLUES!
Aquest divendres, a l'Escola de Blues de Barcelona (situada al Poble Espanyol), podeu gaudir de la presentació en directe del nou disc de The Black Snakes!
Aquesta banda, sorgida de la pròpia Escola, us porta el blues de principis del segle XX, i després podeu continuar gaudint a casa amb el seu nou disc!
Tingueu en compte que s'ha de confirmar l'assistència enviant un mail a l'Escola, secretaria@escolablues.com.
Divendres 7, 21.30h - The Black Snakes a l'Escola de Blues (BCN)

IKER PIRIS & BLAS PICÓN A BARCELONA!
Aquesta setmana teniu l'oportunitat de veure en acció un gran bluesman del País Basc, el cantant i guitarrista Iker Piris!
El líder de The Romanticos farà uns quants concerts a Barcelona durant els propers dies, molt ben acompanyat per un gran bluesman de casa nostra, Blas Picón!
En aquests concerts el duo presentarà el disc que han gravat conjuntament, "Heartbreking Men", i no us trencaran el cor però segur que us el robaran amb el seu blues!
Divendres 7, 18h - MEAM
Dissabte 8, 12.30h - La Sedeta
Dissabte 8, 21h - Societat de Blues de Rubí 
Diumenge 9, 20.30h - Honky Tonk 

JONAH SMITH AL JAMBOREE!
El Jamboree rep aquest dissabte un gran músic nord-americà, en Jonah Smith!
Aquest cantant, pianista i compositor està considerat per molts com "el futur de la música soul", i el seu estil combina aquest gènere amb el blues, el jazz i el rock'n'roll.
Si encara no el coneixeu, ara teniu una bona ocasió per veure'l en acció de ben a prop!
Dissabte 8, 20 i 22h - Jonah Smith al Jamboree (BCN)

THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND AL BARTS!
Aquest dissabte, a la sala BARTS, podeu veure en acció la mítica Blues Brothers Band!
Malgrat presentar-se com la banda "original", la veritat és que només queden dos membres de la formació inicial, Steve Cropper (guitarra) i Lou Marini (saxo), però segur que gaudireu igualment d'un gran espectacle de blues amb el "segell Blues Brothers"!
Dissabte 8, 21h - The Original Blues Brothers Band al BARTS (BCN) 

LLUÍS COLOMA & VÍCTOR PUERTAS & MANOLO GERMÁN AL FIRABAR!
Aquest dissabte, al Firabar de Cardona, podeu veure en acció el Lluís Coloma, el Víctor Puertas i el Manolo Germán, tres grans músics que són una garantia per gaudir d'una gran nit de blues i boogie!
Poseu-li boogie a la vostra vida!
Dissabte 8, 23h - Ll. Coloma & V. Puertas & M. Germán al Firabar (Cardona)

BIG MAMA & SISTER MARION A LA FESTA MAJOR DE L'ESQUERRA DE L'EIXAMPLE!
Aquest diumenge acaba la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample, i ho fa amb un concert contra la violència vers les dones, a càrrec de 2 de les grans blueswomen de casa nostra, Big Mama & Sister Marion!
La cita és a l'auditori del Centre Cultural Teresa Pàmies, i un cop més el blues fa costat a una bona causa!

Diumenge 9, 21h - Big Mama & Sister Marion al C.C. Teresa Pàmies (BCN)

__________________________



Dilluns

Error 404: live blues not found.

Dimarts

Dimarts 4, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 4, 20.30h - Aniversari de Martín J. Merino al Jazzpetit
En Martín J. Merino, el guitarrista de Tota Blues, celebra aquest dimarts el seu aniversari amb una festa-concert al Jazzpetit (BCN)! Hi haurà menjar, amics, festa... i blues!


Dimarts 4, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 5, 19.30h - Jam session al Bar Línea Uno 
L'associació Santako Blues també té la seva jam de blues! Amb el títol de "Blues entre amics", cada dimecres podeu gaudir de blues i altres estils de la família al Bar Línea Uno (Santa Coloma de Gramenet).

Dimecres 5, 20h - Jam session acústica a l'Espai Calàbria 66
La jam del Bar Prize està pensada per gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi! Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 5, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria començar la nit gaudint d'un concert dedicat a les grans cantants de blues i interpretat per 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dimecres al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion!  


Dimecres 5, 22h - Jam session al Soda Acústic
Si voleu gaudir d'una jam que combina el blues i altres estils de música negra, cada dimecres en teniu una al Soda Acústic (BCN), i els músics encarregats de coordinar-la són: Andreu Martínez, Martín Laportilla i Didak Fernández. Una bona manera d'acabar la nit a ritme de soul, blues i funk!

Dimecres 5, 22.30h - JV & 2MOONS al Harlem Jazz Club
JV & 2MOONS és un trio, encapçalat pel gran Joan Vinyals, que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz. Dimecres podeu gaudir d'aquesta interessant barreja al Harlem Jazz Club.


Dijous

Dijous 6, 20h - Jam acústica a L'Oncle Jack
L'Oncle Jack és un petit "temple" dedicat al Jack Daniel's que podeu trobar a L'Hospitalet. Això segur que ja és un bon motiu per fer-li una visita, però també en teniu un altre cada primer dijous de mes, una jam de blues acústic!
La jam està coordinada per uns experts en el tema, Tota Blues, o sigui que teniu tots els ingredients per gaudir d'una bona estona de blues en directe!

Dijous 6, 21h - Big Mama Montse Trio al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) rep aquest dijous el Big Mama Montse Trio, la formació encapçalada per la gran blueswoman de casa nostra! Us ho passareu molt bé!

Dijous 6, 21h - Wax & Boogie Rhythm Combo al Milano Cocktail Bar
Aquest dissabte, al Milano Cocktail Bar, podeu veure el format XL d'un dels grans trios de casa nostra, Wax & Boogie Rhythm Combo! És a dir que a Ster Wax, David Giorcelli i Reginald Vilardell s'hi afegeixen Toni Solà i Oriol Fontanals, per formar un quintet espectacular de blues i boogie! 


Dijous 6, 22.30h - Just For Funk al Harlem Jazz Club
El Harlem Jazz Club us ha preparat una bona sessió de funk i groove amb
Just For Funk, una banda formada per músics de diferents països que us faran ballar al ritme de la música negra!

Divendres

Divendres 7, 21h - Alice & The Wonders al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres, al Milano Cocktail Bar, podeu gaudir d'una bona sessió de rhythm'n'blues amb Alice & The Wonders, una banda que us farà gaudir d'un concert trepidant!

ATENCIÓ: canvi en la programació, i finalment actuaran Wax & Boogie. A gaudir amb el seu glamour i feeling!

Divendres 7, 22h - Smokin' Blues Duet al Cafè Club Les Palmeres
El Cafè Club Les Palmeres (Calella) rep divendres l'Smokin' Blues Duet, format en aquesta ocasió per Lluís "Nano" Navarro i Castor Compadre. What a smokin' blues night, baby!  


Divendres 7, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Chino & The Big Bet tornen al Harlem aquest divendres, però no és per dirigir una jam (com fan habitualment els dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!


Divendres 7, 23h - Jam session al Tasca i Vins 
Després d'una temporada al Ratafia, The Bluesters tenen un nou espai per a la seva jam setmanal, el Tasca i Vins (prop de l'Estació de França)! Cada divendres podreu gaudir d'un bon còctel de blues i altres ritmes negres!


Divendres 7, 23h - La Teoría del Taburete a L'Avalanche
Aquest divendres, a L'Avalanche (Puigcerdà), podeu veure en acció La Teoría del Taburete, un gran trio que combina classe i feeling en la seva personal manera d'interpretar el blues! I ara amb nova cantant!
 


Divendres 7, 23.30h - Sinead Savage & The Flytones a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una gran sessió de soul'n'blues amb uns especialistes en el tema, Sinead Savage & The Flytones! Fly, baby, fly!
  


Dissabte

Dissabte 8, 13h - Atomic Leopards al Craft Barcelona
El Craft Barcelona rep aquest dissabte els Atomic Leopards, que us faran vibrar amb el seu potent rockabilly, blues i swing, mentre feu el "beermut"! 


Dissabte 8, 19h - Tota Blues Band al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx
La Tota Blues Band serà aquest dissabte al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx de Barcelona, i us farà gaudir d'una gran sessió de blues elèctric, a l'estil dels clubs de Chicago dels anys 50!  

Dissabte 8, 20.30h - Sweet Marta & Johnny Big Stone al Honky Tonk
El
Honky Tonk (BCN) és el lloc on aquest dissabte podeu veure en acció una gran blueswoman de casa nostra, Sweet Marta! Però la Marta no estarà sola, sinó que tindrà la companyia d'un gran bluesmen, Johnny Big Stone, i els dos us faran gaudir amb el ritme de blues!

Dissabte 8, 21h - Open Gate al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar rep aquest dissabte la formació Open Gate, una reunió de grans músics amb la veu de la gran cantant Susana Sheiman, és a dir que us espera una gran sessió de swing i feeling!


Dissabte 8, 22h - Amadeu Casas Trio a l'Slàvia
La cafeteria Slàvia (Les Borges Blanques) rep aquest dissabte la formació d'un dels grans guitarristes de blues de casa, nostra, l'Amadeu Casas Trio! A gaudir d'una gran sessió de blues amb aquests grans músics!

Dissabte 8, 22.30h - Alan Pardo al Línea Uno
Aquest dissabte, al Bar Línea Uno (Santa Coloma), podeu veure en acció l'Alan Pardo que us oferirà una bona sessió de blues amb el seu toc personal! 


Dissabte 8, 23h - Big Mama & Tòfol Martínez & Cobre Band a l'Hotel Palace
Aquest dissabte podeu gaudir d'una gran sessió de blues a l'Hotel Palace de Barcelona, amb la Big Mama & Tòfol Martínez & Cobre Band! 


Dissabte 8, 23.30h - Johhny Big Stone & The Blues Workers a El Paraigua
Si voleu passar la nit de dissabte a ritme de West Coast, Jump Blues i Delta Blues, heu d'anar a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi trobareu Johhny Big Stone & The Blues Workers, uns experts en el tema!

Diumenge

Diumenge 9, 12.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al Bar del C.C. de Gràcia
Aquest diumenge, al Bar del Centre Cívic de Gràcia (Sabadell), podeu fer el vermut i al mateix temps veure en acció un dels grans trios de casa nostra, Johnny Big Stone & The Blues Workers


Diumenge 9, 13h - The Dog Gones al Craft Barcelona
Aquest diumenge, mentre feu l'aperitiu al Craft Barcelona, podeu veure en acció el nou projecte d'en Jonathan Glanzberg, el duo The Dog Gones, que comparteix amb un altre bon músic nord-americà establert a casa nostra, el baixista Joe Lewis.


Diumenge 9, 13h - Blanck als Lluïsos d'Horta
Aquest diumenge, als Lluïsos d'Horta, podeu fer l'aperitiu i gaudir al mateix temps de la presentació del nou disc de Blanck. Gaudireu d'una sessió a ritme de folk, country i blues!


Diumenge 9, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 9, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!

Diumenge 9, 20.30h - Jam session al Sunset Jazz Club
El Sunset Jazz Club (Girona) us ofereix el segon diumenge de cada mes una bona jam de blues, soul i funk coordinada per la Banda de la Impremta. A disfrutar!

 
Diumenge 9, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest diumenge podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!

 


Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment