Monday, January 9, 2017

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 9 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing de Sants3Ràdio, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

SIMEWS SHOCKS A L'ESCOLA DE BLUES!
Tots els dimecres de gener, a l'Escola de Blues de Barcelona, podeu veure en acció la banda Simews Shocks, formada per alumnes de l'escola i per alguns antics membres de Mancuso.
Tots els concerts es gravaran i d'aquí sortirà el primer CD de la banda, i seran 4 sessions per gaudir amb els joves valors del blues de casa nostra!
Cal inscripció prèvia a secretaria@escolablues.com, o per missatge al Facebook de l'Escola.
Dimecres 11, 22h - Simews Shocks a l'Escola de Blues (BCN)

SOPAR-CONCERT AMB ATOMIC LEOPARDS AL ROBERT DE NOLA!
El restaurant Robert de Nola, de Caldes de Montbui, a més d'apostar per la cuina catalana de qualitat (i amb tocs de creativitat) també aposta pel blues de qualitat, amb els seus sopar-concert!
Aquest dijous n'és un bon exemple, doncs els protagonistes són els Atomic Leopards, que us faran moure al ritme del seu rockabilly i rhythm'n'blues!
Us espera una nit de gastronomia i blues per llepar-se'n els dits!
Dijous 12, 21h - Atomic Leopards al Robert de Nola (Caldes de Montbui)

CICLE "BLUES SESSIONS" A LA IGUANA!
Amb el títol de "Blues Sessions", La Iguana us ha preparat un interessant cicle de blues en directe entre gener i març (amb un concert per mes).
El primer protagonista és en Chino, i amb ell podreu gaudir d'una intensa sessió de swing'n'blues!
Divendres 13, 21h - Chino a La Iguana (BCN)

FEELIN' BLUES AMB BIG MAMA & SISTER MARION!
Aquest divendres podeu gaudir d'un esdeveniment especial, el Feelin' Blues!
Es tracta d'una trobada mensual per ballar blues, organitzada per l'escola de ball Ballaswing a la Casa València, que en aquesta ocasió tindrà la música en directe de dues de les grans blueswomen de casa nostra, Big Mama & Sister Marion!
Prepareu-vos per moure el "body" a ritme de blues!
Divendres 13, 23h - Feelin' Blues a la Casa València (BCN)

NITS DE BLUES AL POBLE ESPANYOL!
Durant tot el gener el blues es torna a instal·lar al Poble Espanyol, durant tots els dissabtes!
Aquest dissabte teniu el plat fort del cicle, on podeu veure en acció una formació espectacular, la Barcelona Big Blues Band!
I abans podeu anar "escalfant motors" amb la banda Simews Shocks, formada per alumnes de l'escola i per alguns antics membres de Mancuso.
Una gran iniciativa de l'Escola de Blues de Barcelona i Capibola Blues, que farà que aquest hivern el Poble Espanyol també es converteixi en el Poble del Blues!  
Dissabte 14, a l'Hivernacle del Poble Espanyol (BCN)
20.30h - Simews Shocks
22.00h - Barcelona Big Blues Band

BLUES SOLIDARI PER L'AUTISME!
Aquest dissabte, a la Sala Fizz, podeu veure en acció un pòquer de grans músics de casa nostra, Agustí Mas, Emili Baleriola, Rafael Escoté i Pablo Posa!
Els quatre músics posen la seva música al servei d'una bona causa: la recaptació de fons per a l'Associació Univers Àgatha que ajuda les persones amb autisme.
A gaudir d'una gran nit de blues i solidaritat!
Dissabte 14, 20h - Blues solidari a la Sala Fizz (BCN)

BLUES AL YEAH!
El Yeah Indie Club és una sala de Girona, que es defineix com a "alternativa", i ara s'anima a fer un cicle de blues, gràcies a la iniciativa de la Societat de Blues de Girona.
Amb el nom de "Blues al Yeah!", un diumenge al mes (de gener a març), podeu gaudir d'un bon concert d'aquest gènere, i el protagonista d'aquest mes és el duo Ànima Negra, que us oferirà una sessió blues, funk, soul i rock!
Diumenge 15, 19h - Ànima Negra al YEAH! (Girona)

__________________________



Dilluns

Dilluns 9, 21h - Big Mama & Sister Marion al Milano Cocktail Bar
Us agradaria començar la setmana gaudint d'un concert amb 2 de les grans blueswomen de casa nostra? Doncs exactament això és el que us espera aquest dilluns al Milano Cocktail Bar amb Big Mama & Sister Marion!


Dimarts

Dimarts 10, 18h - Jam session a la Societat de Blues de Rubí
La Societat de Blues de Rubí us ha preparat una bona jam per a la tarda de dimarts, coordinada per 3 grans músics: Diego Zapata, Víctor Puertas i Albert Escudero. A gaudir!

Dimarts 10, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 10, 20.30h - Jam session al Jazzpetit
Els dimarts teniu jam al Jazzpetit, amb una formació veterana de casa nostra, Los Lester! A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!

Dimarts 10, 21h - Jam session al Milano Cocktail Bar
Els dimarts teniu la jam Milano Cocktail Bar, coordinada per Anton Jarl i Matías Míguez, dos grans músics i uns habituals de la sala. Es tracta d'una jam centrada en el jazz i el blues, però també està oberta a altres estils.

Dimarts 10, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 11, 18.30h - The Bluesters Trio al Daniel Cafe Restaurant
Aquest dimecres podeu gaudir d'una bona estona de rhythm'n'blues amb The Bluesters Trio! La cita és al Daniel Cafe Restaurant (BCN).

Dimecres 11, 20h - Jam session acústica a l'Espai Calàbria 66 
La jam del Bar Prize està pensada per gaudir del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi! Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 11, 21h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al Milano Cocktail Bar 
El
Milano Cocktail Bar rep dimecres el trio Johnny Big Stone & The Blues Workers, uns especialistes en combinar els estils West Coast i Jump Blues amb el blues del Delta!

Dimecres 11, 21.30h - Big Mama a El Dinàmic
El Dinàmic (BCN) us ha preparat una bona sessió de blues amb una de les principals blueswomen de casa nostra, la Big Mama! A gaudir amb la "música del diable"!


Dimecres 11, 22h - Jam session al Soda Acústic
Si voleu gaudir d'una jam que combina el blues i altres estils de música negra, cada dimecres en teniu una al Soda Acústic (BCN), i els músics encarregats de coordinar-la són: Andreu Martínez, Martín Laportilla i Roger Guàrdia. Una bona manera d'acabar la nit a ritme de soul, blues i funk!


Dijous

Dijous 12, 20h - Jam session de l'Escola de Blues
Els dijous teniu la jam session que realitza l'Escola de Blues de Barcelona (situada al Poble Espanyol), dirigida per professors de l'escola i amb un protagonisme destacat per als alumnes, els joves valors del blues de casa nostra. Estem davant d'una jam que crearà escola!
Cal inscripció prèvia a secretaria@escolablues.com.

Dijous 12, 21h - Marc Ferrer Trio & Laia Porta al Cafè Vienès 
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster) rep dijous el pianista Marc Ferrer, que ara encapçala el seu propi trio amb la intenció de fer vibrar al públic a ritme de blues i jazz! I amb una convidada especial, la gran cantant Laia Porta!

Dijous 12, 21h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest dijous podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!  


Dijous 12, 22.30h - Big Mama & Tota al Harlem Jazz Club
Aquest dijous podeu veure en acció un duo format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues! La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir d'una sessió de blues molt especial al Harlem Jazz Club! A disfrutar!
 
 
 


Dijous 12, 23h - Reckless al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat una "temerària" sessió de "blues power" amb els Reckless!
 


Divendres

Divendres 13, 18h - The Lucky Dices al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana The Lucky Dices, i amb ells us espera una bona sessió de blues i soul!

Divendres 13, 23h - Jam session al Tasca i Vins
Cada divendres The Bluesters tenen a punt la seva jam setmanal al Tasca i Vins (prop de l'Estació de França), i allà podeu gaudir del blues i altres ritmes negres! 

ATENCIÓ: jam cancel·lada 

Divendres 13, 23h - Alba Cayuela al Bluesman Cocktail Bar
El Bluesman Cocktail Bar (Hotel Palace) us ha preparat una bona sessió de funk amb l'Alba Cayuela Band!


Divendres 13, 23h - Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club
Chino & The Big Bet tornen al Harlem aquest divendres, però no és per dirigir una jam (com fan cada dimarts), sinó per fer-hi un concert. En aquesta ocasió els podeu veure acompanyats per una secció de vents, i tots plegats és molt probable que aconsegueixin fer-vos aixecar de la cadira per ballar!

Divendres 13, 23.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers a El Paraigua
Si voleu passar la nit de divendres a ritme de West Coast, Jump Bues i Delta Blues, teniu una cita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona. Allà hi trobareu Johnny Big Stone & The Blues Workers, uns experts en el tema!

Divendres 13, 23.30h - Atomic Leopards al Bobby's Free
El Bobby's Free (BCN) us ha preparat una gran sessió de rockabilly i rhythm'n'blues amb uns experts en el tema, els Atomic Leopards!


Dissabte

Dissabte 14, 13h - Larry Smith & Toni Albors al Craft Barcelona
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" de blues-rock amb Larry Smith & Toni Albors! Bon profit!


Dissabte 14, 20h - Big Mama & Tota a la Societat de Blues de Rubí
Aquest dissabte, a la Societat de Blues de Rubí, podeu veure en acció un duo format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues! La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir d'una sessió de blues molt especial! La cita és a l'Espai Cultural de la CGT.  

Dissabte 14, 20.30h - Alex Zayas al Honky Tonk
Aquest dissabte, al Honky Tonk, podeu veure en acció l'Alex Zayas, que us oferirà una gran sessió de blues, rock i funk en format acústic!


Dissabte 14, 21h - Blanck al Riff Rock Bar
El Riff Rock Bar (BCN) rep dissabte en Blanck, i amb ell gaudireu d'una bona sessió de música en directe a ritme de folk, country i blues!


Dissabte 14, 21h - Malacara & Wilson Band al Xiroi Ca La Nuri
Aquest dissabte, al Xiroi Ca La Nuri (BCN), podeu veure en acció Malacara & Wilson Band, que us farà gaudir d'una gran nit de blues, amb un repertori que va des dels anys 20 als anys 60, i de Nashville a New Orleans! 

Dissabte 14, 21h - Magnolia al Milano Cocktail Bar
Magnolia és el suggerent nom d'un dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, i es tracta d'un quartet de luxe amb un repertori de cantants mítiques de blues i jazz. Aquest dissabte els podeu veure al Milano Cocktail!

Dissabte 14, 21.30h - Pexsom Blues a Can Pope
Aquest dissabte podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que presenten el seu espectacle "la nit més negra". La cita és a Can Pope (Sant Feliu de Guíxols). 
 


Dissabte 14, 22.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers a The Philharmonic 
The Philharmonic (BCN)
rep dissabte Johnny Big Stone & The Blues Workers, uns especialistes en combinar els estils West Coast i Jump Blues amb el blues del Delta!


Dissabte 14, 23h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
Aquest dissabte ja teniu la primera jam del Rocksound d'aquest 2017, coordinada per Tota Blues, uns experts en jams i en blues!


Dissabte 14, 23.30h - Mr. Shingles a El Paraigua
Aquest dissabte, a
El Paraigua, podeu passar la nit amb un trio format per músics experts. Es tracta de Mr. Shingles, i amb ells gaudireu del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!


Dissabte 14, 23.30h - The Bluesters Duo al Bobby's Free
Aquest dissabte, al Bobby's Free (BCN), podeu gaudir d'una bona sessió de soul, rhythm'n'blues i rock'n'roll amb The Bluesters Duo
 


Diumenge

Diumenge 15, 12.30h - Even Blues al Jazzpetit
Aquest diumenge el Jazzpetit (BCN) us ha preparat un bon vermut de swing i blues
amb Even Blues, una formació que domina el tema!

Diumenge 15, 12.30h - Alan Bike al Bar de Rupià
El bluesman Alan Bike us espera aquest diumenge per fer el vermut al Bar de Rupià, amb el seu blues ple d'ironia i feeling. Amb ell segur que passareu una molt bona estona!

Diumenge 15, 13h - Big Mama & Tota al Craft Barcelona
Aquest diumenge, mentre feu l'aperitiu al Craft Barcelona, podeu veure en acció un duo format per dos grans músics de blues, Big Mama & Tota Blues! La històrica cantant catalana i el gran bluesman argentí establert a Barcelona uneixen les seves forces, per fer-vos gaudir d'una sessió de blues molt especial!

Diumenge 15, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, és una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 15, 19h - Jam session al Limerick
Amb la jam del Limerick, dirigida per Johnny Big Stone & The Blues Workers, teniu tots els ingredients per acabar molt bé la setmana, gaudint del blues en estat pur!
ATENCIÓ: jam cancel·lada.

Diumenge 15, 19h - Jam session al Jazzpetit
Aquest diumenge també teniu jam de blues al Jazzpetit, en aquest cas amb Albert Guitart, David Preus i Pep Casadó. A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!

Diumenge 15, 20.30h - Chino al Honky Tonk
El Honky Tonk us proposa acabar la setmana amb una dosi de bon blues, amb en Chino! Ell sol, només acompanyat pel seu inseparable dobro, en té prou per fer-vos gaudir d'una gran sessió de swing'n'blues!

Diumenge 15, 21h - The Ramblers & Jonathan Herrero al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar us ha preparat una bona sessió de blues per acabar bé la setmana amb The Ramblers, és a dir: Fernando Tejero, Matías Míguez i Anton Jarl!
I en aquesta ocasió amb un convidat especial, en Jonathan Herrero (cantant d'A Contra Blues)!

   

Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment