Monday, February 27, 2017

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 27 de febrer)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Bad Music Radio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Just Blues de Ràdio Desvern, Crossroads Blues Radio d'El Prat Ràdio, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Va de Swing de Sants3Ràdio i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).

Destacats de la setmana

AMADEU CASAS & AUGUST THARRATS AL SUNSET!
El Sunset Jazz Club acull aquest dijous dos dels pioners del blues a casa nostra, l'Amadeu Casas i l'August Tharrats!
Aquests dos mestres de la guitarra i el piano us faran gaudir d'una bona sessió de blues, que us ajudarà a agafar el ritme per encarar el cap de setmana!
Dijous 2, 22h - Amadeu Casas & August Tharrats al Sunset Jazz Club (Girona)

TRIO DE ASES AL MEAM!
El cicle "Friday's Blues" que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern) rep aquesta setmana una formació especial reunida per a l'ocasió, Trio de Ases! Jonathan Herrero, Héctor Martín i Julio Lobos us faran gaudir d'una sessió de rhythm'n'blues digna de ser "emmarcada"!
Divendres 3, 18h - Trio de Ases al MEAM (BCN)

BOOGIE WOOGIE TAP!
Aquest divendres i dissabte podeu veure una combinació explosiva, el boogie i el claqué! 
El boogie trepidant del Lluís Coloma Trio serveix de base perquè els ballarins Guillem Alonso i Roser Font vagin improvisant una coreografia de claqué.
Músics i ballarins de primer nivell units per fer-vos vibrar amb la màgia de la música i el ball!
Divendres 3, 22h - Teatre Auditori (Llinars del Vallès)
Dissabte 4, 17.30h - Escola Luthier Dansa (BCN)

WINTER BLUES SESSIONS AL PEDRALBES CENTRE!
Durant tot el març, el centre comercial Pedralbes Centre continua amb el seu cicle de blues, Winter Blues Sessions!
Els protagonistes d'aquesta setmana són Tota Blues Duo, que us faran gaudir d'una bona sessió de blues acústic!
Dissabte 4, 18h - Tota Blues Duo al Pedralbes Centre (BCN)

VÍCTOR PUERTAS & THE MELLOW TONES AL CICLE JAZZ A PROP!
Dissabte podeu veure un pòquer de grans bluesmen de casa nostra, Víctor Puertas & The Mellow Tones!
En aquesta banda en Víctor està molt ben acompanyat per Johnny Big Stone i Oscar Rabadán a les guitarres, Reginald Vilardell a la bateria i Oriol Fontanals al contrabaix... Simplement espectacular!
La cita és al Centre Cívic President Macià de Terrassa, dins de la programació del 20è Cicle Jazz a Prop .
Dissabte 4, 20h - Víctor Puertas & The Mellow Tones al C.C. President Macià (Terrassa)

TÒFOL MARTÍNEZ & LITTLE JORDI A LA SOCIETAT DE BLUES DE RUBÍ!
La Societat de Blues de Rubí ha reunit dos grans músics de casa nostra, Tòfol Martínez i Little Jordi, perquè us facin gaudir d'una bona sessió de blues aquest dissabte!
La cita és a l'Espai Socio-Cultural de la CGT.
Dissabte 4, 20.30h - Tòfol Martínez & Little Jordi a la Societat de Blues de Rubí

LONE RHINO CLUB A L'ESCOLA DE BLUES!
L'Escola de Blues de Barcelona rep dissabte els Lone Rhino Club del gran Julio Lobos!
La seva especialitat és el blues "luchado y poco hecho", és a dir un blues cru i natural, sense conservants ni colorants!
Dissabte 4, 22h - Lone Rhino Club a l'Escola de Blues (BCN)

CICLE "BLUES SIN CABLES"!
L'històric Barcelona Pipa Club continua endavant amb el seu cicle "Blues sin cables" que, com el seu nom indica, consisteix en una sèrie de concerts acústics, "sense cables ni micròfons... directament a la teva oïda".
Un cop al mes podeu gaudir d'alguns dels millors duos de blues acústic de casa nostra, i els protagonistes d'aquest mes són Tota Blues Duo!  
Per gaudir d'aquests concert no necessitareu cap "endoll"... l'entrada és lliure! 
Dissabte 4, 23h - Tota Blues Duo al Pipa Club (BCN)

CONCERT SOLIDARI DE THE CROONER A LA BARRETINA VERMELLA!
Aquest diumenge podeu col·laborar en una bona causa, al mateix temps que gaudiu d'una bona sessió de blues, swing i rock amb The Crooner!
La cita és a La Barretina Vermella, i la recaptació del concert anirà destinada a la plataforma "El Deseo de Anna", per finançar la compra d'una càmera hiperbàrica que servirà per tractar el càncer que pateix l'Anna.
Diumenge 5, 19.30h - The Crooner a La Barretina Vermella (Malgrat de Mar)

RAY GELATO & BARCELONA BIG BLUES BAND AL JAMBOREE!
Aquest diumenge, al Jamboree, podeu veure en acció el gran Ray Gelato, un cantant i saxofonista britànic que fa del swing un gran espectacle, i que en aquesta ocasió estarà acompanyat per la Barcelona Big Blues Band (B4)!
Això serà molt BIG!
Diumenge 5, 20 i 22h - Ray Gelato & B4 al Jamboree (BCN)

__________________________


Dilluns

Dilluns 27, 21h - Lluís Coloma Trio & Balta Bordoy al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar ha decidit fer d'aquest dilluns un dels millors dies de la setmana, i per això us ha preparat el concert del Lluís Coloma Trio, que estarà acompanyat pel guitarrista mallorquí Balta Bordoy. Tant de bo totes les setmanes comencessin així de bé!  

Dimarts

Dimarts 28, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 28, 20.30h - Jam session al Jazzpetit
Els dimarts teniu jam al Jazzpetit, amb una formació veterana de casa nostra, Los Lester! A gaudir del blues amb aquests músics experts en el tema!

Dimarts 28, 21h - Jam session al Milano Cocktail Bar
Els dimarts teniu la jam Milano Cocktail Bar, coordinada per Anton Jarl i Matías Míguez, dos grans músics i uns habituals de la sala. Es tracta d'una jam centrada en el jazz i el blues, però també està oberta a altres estils.

Dimarts 28, 22.30h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!

Dimecres

Dimecres 1, 21h - Paquito Groove Band al Milano Cocktail Bar
Una bona manera de passar la nit de dimecres és una bona dosi de groove, i això és el que us donarà la Paquito Groove Band, el projecte personal d'un dels grans bateries de casa nostra, Marc Ruiz! La cita és al Milano Cocktail Bar.

Dimecres 1, 22.30h - Big Mama & Tota al Harlem Jazz Club
El Harlem Jazz Club (BCN) us ha preparat una bona sessió de blues per començar molt bé el març, amb Big Mama & Tota! A gaudir!

Dijous


Dijous 2, 20h - Tota Blues Duo al 24 Fotogramas 
Aquest dijous, al 24 Fotogramas (BCN), podeu veure en acció el Tota Blues Duo, que us farà gaudir d'una bona sessió de blues acústic!

Dijous 2, 20.30h - Jam session al Bar Lips
El Bar Lips (BCN) també té la seva jam dedicada al blues, i al rock'n'roll, i la cita és els dijous, amb Agustí Mas, Professor Merchan i Gastón Aguirre. A gaudir de la música improvisada, "tal com raja"! 

Dijous 2, 20.30h - Jam session a L'Oncle Jack
El primer dijous de mes teniu jam session a L'Oncle Jack de L'Hospitalet, coordinada per la banda d'un gran bluesman americà, Mike Shannon! I aquesta setmana amb el gran Santi Picó a la guitarra! 

Dijous 2, 20.30h - The Chain Smokers al London Cafè
El London Cafè de Lleida us ha preparat una nit de blues i soul, i altres estils de música negra, amb una interessant formació d'aquesta ciutat, The Chain Smokers!

Dijous 2, 20.30h - Jodie Cash al Kaff Garage
El Kaff Garage (BCN) rep aquest dijous la Jodie Cash, que us farà gaudir d'una bona sessió de rock'n'roll, country y blues!

Dijous 2, 21h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al Cafè Vienès
Si voleu passar la nit de dijous a ritme de West Coast, Jump Blues i Delta Blues, teniu una cita a El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster), perquè allà hi trobareu Johnny Big Stone & The Blues Workers, uns experts en el tema!

Dijous 2, 21h - The Crooner al Robert de Nola
El restaurant Robert de Nola, de Caldes de Montbui, a més d'apostar per la cuina catalana de qualitat (i amb tocs de creativitat) també aposta pel blues de qualitat, amb els seus sopar-concert!
Aquest dijous n'és un bon exemple, doncs el protagonista de la jornada és el bluesman Lluís "Nano" Navarro, també conegut com a The Crooner, que us oferirà una sessió de blues, swing, rock... i més!

Dijous 2, 22h - Jam session al Pipa Club
Aquest dijous teniu una cita amb la jam session del Barcelona Pipa Club! Cada setmana podeu compartir escenari amb alguns dels grans músics de blues de casa nostra!

Divendres
 

Divendres 3, 20h - Leo Cayuela a l'Ateneu Llibertari de Gràcia
Amb el títol de "BlueVersos", en Leo Cayuela us oferirà una de versos poètics a ritme de blues, per reflexionar sobre la llibertat i l'esclavitud. La cita és a l'Ateneu Llibertari de Gràcia.

Divendres 3, 21h - Big Mama & Tòfol Martínez Band al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres podeu gaudir d'una bona sessió de blues elèctric al Milano Cocktail Bar, amb la Big Mama & Tòfol Martínez Band!

Divendres 3, 21h - The Crooner al Lizarran
El Lizarran d'El Prat us ha preparat una sessió de blues, swing, rock i altres estils, amb The Crooner, per gaudir-ne mentre feu uns pintxos!

Divendres 3, 22h - Ànima Negra a El Sol
El Sol (Banyoles) us ha preparat una nit molt "negra" per al divendres, amb el duo Ànima Negra que ara presenta el seu nou disc, "A la corda fluixa"!

Divendres 3, 23h - Jam session al Grizzly 72 Sports Bar
El Grizzly 72 Sports Bar (BCN) us ha preparat una nit de divendres molt intensa de blues-rock, amb la jam coordinada per en Larry Smith!

Divendres 3, 23.30h - The Bluesters Duo al Bobby's Free
Aquest divendres, al Bobby's Free (BCN), podeu gaudir d'una bona sessió de soul, rhythm'n'blues i rock'n'roll amb The Bluesters Duo

Divendres 3, 23.30h - Malacara & Wilson Band a El Paraigua
Aquest divendres, a El Paraigua, podeu veure en acció Malacara & Wilson Band, que us farà gaudir d'una bona sessió de blues amb un repertori que va dels anys 20 als 60, i de Nashville a New Orleans!

Dissabte


Dissabte 4, 13h - Swamp Preachers al Bar Forum
El Bar Forum (BCN) us ha preparat un bon vermut amb els Swamp Preachers, un potent duo que combina el blues amb el soul, el country i altres ritmes nord-americans, tot plegat amb un so pantanós... Very swampy, baby! 

Dissabte 4, 20h - Txus Blues & Jose Bluefingers a la Cruïlla de Camins
La Cruïlla de Camins Llesqueria & Blues House (Sant Just Desvern) rep aquest dissabte els reis del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers, que us faran gaudir d'una molt bona estona amb bon blues i bon humor!

Dissabte 4, 20.30h - Big Mama & Sister Marion al Honky Tonk
Si voleu començar la nit de dissabte a ritme de blues i amb dues de les grans blueswomen de casa nostra, teniu una cita amb Big Mama & Sister Marion al Honky Tonk!

Dissabte 4, 21h - Los Skedaddles a El Cafè Rock & Roll
El Cafè Rock & Roll (BCN) us ha preparat una bona sessió de rock'n'roll, blues i country swing amb Los Skedaddles! A disfrutar!

Dissabte 4, 21.30h - Lluís Coloma & Miguel Ángel Pozo al Palau Falguera
Aquest dissabte, al Palau Falguera (Sant Feliu de Llobregat), podeu comprovar que el blues i el flamenc tenen més coses en comú del que pugui semblar a primera vista. El Lluís Coloma i el Miguel Ángel Pozo us ajudaran!

Dissabte 4, 22h - The Blues Prisoners al Beat Clot
El Beat Clot se la juga aquest dissabte acollint dos fugitius, The Blues Prisoners. A canvi, aquest parell de pròfugs compartiran una sessió de blues presidiari amb el personal. Esperem que la policia no s'apunti a la festa...

Dissabte 4, 22.30h - Kaué & The Ray-Band al New Underground
El New Underground (BCN) us ha preparat una bona sessió de rhythm'n'blues dels anys 60 amb una banda que s'ha especialitzat en recuperar el so de la mítica discogràfica Motown, Kaué & The Ray-Band!

Dissabte 4, 22.30h - Dr. Swinguez a The Philharmonic
Aquest dissabte, a The Philharmonic, teniu una sessió de rhythm'n'blues "curatiu" amb els Dr. Swinguez que us deixarà com nous!

Dissabte 4, 22.30h - Erwyn Seerutton's Ensemble a la Nova Jazz Cava 
La Nova Jazz Cava (Terrassa) es convertirà aquest dissabte en un club de New Orleans, gràcies a la visita de l'Erwyn Seerutton's Ensemble, amb un repertori de gospel, jazz i altres estils afroamericans, cantat en "criollo" i anglès! 

Dissabte 4, 23h - Alan Pardo & Juana Nadie al Jazzpetit
Aquest dissabte, al Jazzpetit (BCN),podeu veure en acció Alan Pardo & Juana Nadie, que us oferiran una bona sessió de blues acústic amb el seu toc personal! 

Dissabte 4, 23h - Tarantination al Nota79
A la sala Nota79 (BCN) podeu gaudir amb la música de les pel·lícules d'en Quentin Tarantino interpretada en directe per Tarantination, una banda especialista en el tema!

Dissabte 4, 23.30h - Blues Captain a El Paraigua
El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, us ha preparat una bona sessió de blues-rock amb un power trio de Sabadell, Blues Captain!

Dissabte 4, 23.30h - Alex Bramwell & Robert Revolbert al Faristol
El Restaurant Faristol (Altafulla) us ha preparat una bona sessió de soul i rhythm'n'blues amb Alex Bramwell & Robert G. Ezquerro!

Diumenge 
 

Diumenge 5, 12.30h - Blas Picón & Oscar Rabadán a La Cerveseria Clandestina
L'aperitiu del diumenge és un dels petits plaers d'aquesta vida, però si el feu acompanyat de bon blues llavors ja es converteix en un dels grans plaers d'aquesta vida! Diumenge ho podeu comprovar a La Cerveseria Clandestina, amb dos gran músics de casa nostra, Blas Picón & Oscar Rabadán! 

Diumenge 5, 13h - Big Mama & Tota al Craft Barcelona 
El Craft Barcelona us ha preparat un bon "beermut" a ritme de blues amb dos experts en el tema, Big Mama & Tota Blues! Bon profit!


Diumenge 5, 17h - Sweet Marta & The Blues Workers a la Swingçotada
La Swingçotada, com el seu nom indica, és una jornada que combina el swing i els calçots, organitzada a Vallmoll per TGN Swing. Entre les diverses activitats i actuacions programades hi trobareu el blues de Sweet Marta & The Blues Workers! Bon profit! 

Diumenge 5, 18h - Jam session de l'Escola de Blues
L'Escola de Blues de Barcelona (situada al Poble Espanyol) torna a programar la seva jam session setmanal,  dirigida per professors de l'escola i amb un protagonisme destacat per als alumnes, els joves valors del blues de casa nostra.Ara canvia de dia i passa al diumenge, o sigui que és una bona opció per acabar la setmana a ritme de blues!
Cal inscripció prèvia a secretaria@escolablues.com, o al Facebook de l'Escola.


Diumenge 5, 18.30h - Jodie Cash Fingers a La Bastida
La Bastida (Igualada) us ha preparat una tarda/vespre de diumenge a ritme de rock'n'roll, country i blues, amb Jodie Chas Fingers! I també amb el funk, rock i soul de Free Funk... Això és acabar la setmana amb energia!

Diumenge 5, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una bona manera d'acabar la setmana, gaudint del blues i els seus "fills": rock, soul, pop…


Diumenge 5, 20.30h - Blues a les alçades al Te Aroha
Si voleu acabar la setmana ballant blues, aquest diumenge teniu una festa "clandestina" al Te Aroha (BCN), amb la música en directe de la Te Aroha Blues Band!

Diumenge 5, 20.30h - Jam session al Rocksound
Aquest diumenge també teniu jam al Rocksound (BCN) amb els seus coordinadors habituals, Tota Blues! Una bona manera d'acabar la setmana!

Diumenge 5, 20.30h - Tòfol Martínez & Little Jordi al Honky Tonk
El Honky Tonk rep diumenge dos grans músics de casa nostra, Tòfol Martínez i Little Jordi, perquè us facin gaudir d'una bona sessió de blues!

Diumenge 5, 21h - Wax & Boogie Rhythm Combo al Milano Cocktail Bar
Aquest diumenge, al Milano Cocktail Bar, podeu veure el format XL d'un dels grans trios de casa nostra, Wax & Boogie Rhythm Combo! És a dir que a Ster Wax, David Giorcelli i Reginald Vilardell s'hi afegeixen Toni Solà i Oriol Fontanals, per formar un quintet espectacular de blues i boogie!


Salut i blues!

No comments:

Post a Comment