Monday, January 3, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 3 de gener)

BON ANY NOU!

QUE ELS REIS US PORTIN MOLT DE BLUES

PER A TOT L’ANY!

_________________________________

VII BLUES & BOOGIE REUNION!

Sembla que tots els qui estimem el blues ens hem portat molt bé durant el 2010, perquè els Reis ens portaran un gran regal: 2 nits de piano blues i boogie amb 8 pianistes! Aquesta iniciativa d’en Lluís Coloma ja s’ha convertit en un clàssic del Nadal, i aquest serà el 7è any que es celebra. En aquesta edició el Blues & Boogie Reunion tindrà 2 nits a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb 2 pianos a l’escenari i 4 pianistes per nit, fent solos, duos, trios i molt més! Els pianistes que “treuran foc” de les 88 tecles la primera nit són: Paul San Martín, Bernat Font, Biel Duran, i Julio Lobos. I la segona nit: David Giorcelli, August Tharrats, Ignasi Terraza i Lluís Coloma. Tots aquests “super stars” del piano estaran acompanyats per 2 grans músics: Manolo Germán (contrabaix) i Marc Ruiz (bateria). Dues nits de “show time”!

Dimecres 5, 22h – VII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

Dijous 6, 19.30h – VII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

_________________________________

Dimarts 4, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

El mític Harlem Jazz Club té l’honor de fer la primera jam del 2011! Com sempre, des de fa molt temps, la jam estarà coordinada per Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. Comenceu l’any amb feeling, amb una gran jam de blues!

Dimecres 5, 21 i 23h – “Jazz Class Sessions” al Jamboree

Aquest 2011 també continua el cicle “Jazz Class Sessions”, que s’està fent els dimecres al Jamboree. Aquesta setmana amb Dani Alonso & His Lazy Chickens, que ens “portaran de viatge” a New Orleans per gaudir de tots els ritmes d’aquesta ciutat màgica! Un gran regal de Reis!

Dijous 6, 21h – Concert del New Orleans Rag Trio al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, comença l’any amb molt de ritme, amb un concert del New Orleans Rag Trio! Una molt bona manera de celebrar el Dia de Reis! Amb Pau Casares (clarinet), Josemi Moraleda (contrabaix) i Gerard Nieto (piano).

Dijous 6, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Primera jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) del 2011! El Monasterio continua sent l’escenari d’aquesta trobada de tota la comunitat “bluesera” de la ciutat, i aquest dijous el “mestre de cerimònies” serà el gran Tota i la seva banda! Agafeu els instruments que us han portat els Reis, i a provar-los al Monasterio!

Divendres 7, 23.30h – Concert d’Augie Burr & The Elvis Tribute Band a The Philharmonic

Aquest divendres, després de totes les festes d’aquests dies, teniu una bona ocasió per continuar la celebració: Elvis és viu! Bé, si més no la seva música… A The Philharmonic podeu reviure el millor del repertori del Rei del Rock amb Augie Burr & The Elvis Tribute Band (en format trio), uns experts en el tema!

Dissabte 8, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 8, 23.30h – Concert de The Bob Standards a The Philharmonic

Aquest dissabte a The Philharmonic, teniu una sessió de pop-rock-blues i música irlandesa amb The Bob Standards. Aquest duo està format per 2 músics irlandesos afincats a Barcelona des dels 90: Brian O’Mahony (veu, guitarra i harmònica) i Dara Luskin (baix i veu). Una ocasió ideal per escoltar bona música, amb una bona “pinta” de cervesa!

Diumenge 9, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Torna la “normalitat” al Rocksound, és a dir: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Serà això la “globalització”?

Diumenge 9, 20.30h – Concert del Lluís Coloma Duo al Honky Tonk

El Honky Tonk té un gran concert per a aquest diumenge: el Lluís Coloma Duo! Acompanyat de Marc Ruiz a la bateria, en Lluís ens oferirà el millor del seu repertori de blues i boogie!

Diumenge 9, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

Com sempre, podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment