Monday, January 10, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 10 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

BLUES, BLUES, BLUES!

Aquesta setmana el més destacat és… que hi ha molts concerts per destacar! Sembla que aquest 2011 pot ser un gran any per al blues! Aprofiteu l’ocasió i gaudiu del blues en directe, una experiència inoblidable! Blues makes me feel so good!

BAD MUSIC BLUES TV: LA NIT DELS INNOCENTS!

El programa Bad Music Blues va emetre el passat dia 7 la primera part del concert de La Nit dels Innocents. Si no vau poder anar-hi, ara teniu l’oportunitat de veure el que va passar aquella nit tan especial. I si vau tenir la sort de poder-hi anar… segur que us agradarà reviure l’emoció d’aquell concert!

__________________________

Dimarts 11, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 12, 21 i 23h – Concert de The Suitcase Brothers al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà blues de primera qualitat al Jamboree: The Suitcase Brothers! El germans Puertas, Pere (guitarra i veu) i Víctor (harmònica i veu), us faran gaudir amb el seu blues autèntic!

Dimecres 12, 22h- Jam session al Jam Session de Sabadell

Primera jam de l’any a la sala Jam Session de Sabadell. Aquest emblemàtic local del Vallès pot tornar a fer música en directe, encara que només en format de jam session, i dos cops al mes. Esperem que aviat s’imposi el seny, i l’Ajuntament de Sabadell permeti al Jam Session tornar a programar concerts amb normalitat. Mentrestant, podeu gaudir d’aquestes magnífiques jams, dirigides pel gran Lluís Coloma!

Dimecres 12, 22h – Concert d’Alex Guitar a l’Ateneu Bar de Banyoles

Nova visita a Catalunya d’aquest bluesman andalús, tot un especialista en blues acústic. Amb la seva veu i la seva guitarra, l’Alex Guitar us “transportarà” al mateix Mississipi! Aquest dimecres podeu veure’l en acció a l’Ateneu Bar de Banyoles.

Dimecres 12, 22h – Jam Session al Continental

Tornen les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar la primera del 2011 són els A Contra Blues, una de les bandes amb més personalitat de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dimecres 12, 22.30h – Concert de Slowhand Blues al Club 41ºN

El Club 41ºN, situat al Paral·lel barceloní, fa una programació variada i de qualitat, on el blues també hi és present. Una de les bandes habituals de la sala són els Slowhand Blues, que aquest dimecres tornen al Club 41ºN amb el seu repertori de blues, soul i jazz.

Dijous 13, 21h – Concert d’Alex Guitar al Bar Arriba y Abajo

Segon concert d’aquesta setmana de l’Alex García, en aquesta ocasió al Bar Arriba y Abajo de Sant Adrià del Besós. Nova oportunitat de gaudir del seu blues!

Dijous 13, 21h – Concert de l’August Tharrats Trio al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, ha preparat per a aquest dijous un concert de blues de luxe, amb l’August Tharrats Trio! Ens espera una gran nit, en un ambient molt acollidor, amb el pioner i mestre del piano blues a Catalunya! Boogie woogie man!

Dijous 13, 21.30h – Concert de Bernat Font al Círcol Maldà

El Círcol Maldà és una sala de teatre que també dedica part de la seva programació a la música. Aquest dijous, la música anirà a càrrec del gran pianista Bernat Font, acompanyat únicament del seu piano. “No hase falta desir nada más”!

Dijous 13, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà dirigida pel gran guitarrista Quim Quiñonero (líder dels Riders). Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Divendres 14, 22h – Concert del Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic

The Philharmonic continua recuperant el ritme de concerts que la va convertir en una sala “clàssica” de Barcelona. Aquest divendres podeu gaudir d’una “jazz night” amb molta classe, amb el gran pianista Luis Pardelláns, acompanyat pel gran bateria Enrique Heredia.

Divendres 14, 23.30h – Concert de Doctor Swinguez a The Philharmonic

El divendres, sessió doble a The Philharmonic: després del concert de jazz una dosi de rhythm’n’blues amb Doctor Swinguez! Si teniu qualsevol “malaltia”, els Doctor Swinguez us “curaran” i us deixaran com nous!

Divendres 14, hora per confirmar – Concert de Caustic Roll Dave a El Cercle de Girona

El desembre passat Caustic Roll Dave feia la seva aparició en l’escena de blues, presentant el seu insòlit i personal projecte: l’àlbum “Long Term Blues”. Aquest disc barreja els sons típics del blues amb loops, scratchs i altres efectes, i aquest divendres podeu veure com sona en directe, a El Cercle de Girona. Nou blues per a nous temps!

Dissabte 15, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 15, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Backdoor Strangers

La Tia Felipa ha preparat per a aquest dissabte un vermouth & blues amb “denominació d’origen”: els Backdoor Strangers! Aquest duet són un bluesman i una blueswoman, “amics i residents a Barcelona”, molt coneguts a la ciutat: el gran Tota (veu i harmònica) i la gran Miriam Aparicio (veu i piano). Una autèntica “degustació” de blues!

Dissabte 15, 22h – Concert d’A Contra Blues a The Joe Strummer Club

The Joe Strummer Club és una sala que ocupa l’antic Hostal de la Corda, a la Vall d’en Bas (Olot, Girona). Aquest dissabte reben la visita dels A Contra Blues, amb els seu show a base de blues rock i contry.

Dissabte 15, 23h – Concert de The Healers a The Heaven & The Hell

Un concert molt especial a The Heaven & The Hell, una sala de Cerdanyola situada a l’antic… El Último Tren! Segur que al sentir aquest nom us han vingut al cap grans nits de blues i rock’n’roll que heu viscut en aquesta mítica sala! Doncs aquest dissabte podeu reviure aquelles sensacions amb el concert de The Healers, la millor banda de tribut a Van Morrison! Amb el gran Henry Wavelength (antic cantant de The King Revelers) al capdavant de la banda, us semblarà que sou davant del mateix “lleó de Belfast”! Impressionant!

Dissabte 15, 23.30h – Concert de The Acoustic Blues Company a The Philharmonic

Aquest dissabte a The Philharmonic, podeu veure un dels molt projectes del gran bluesman Hernán “Chino” Senra: The Acoustic Blues Company! Aquesta companyia “factura” un blues en estat pur, elegant i amb una dosi de bon humor, que segur que deixarà satisfet al “client” més exigent!

Diumenge 16, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 16, 20.30h – Concert de The Walking Stick Man al Honky Tonk

El Honky Tonk ha començat l’any amb força, programant a la “flor i nata” del blues acústic de la ciutat. Aquest diumenge el protagonista és The Walking Stick Man, el més semblant a Sonny Boy Williamson i Howlin’ Wolf que podeu trobar per aquí!

Diumenge 16, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment