Monday, January 24, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 24 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

CONCERT DE GOSPEL SOLIDARI AMB INTERMÓN OXFAM!

El Teatre La Faràndula, de Sabadell, ha preparat un concert molt especial per a aquest divendres. Es tracta de l’actuació del Cor Gospel de Gràcia, per recollir fons per a Intermón Oxfam, que servirà per ajudar a la població de Tanzània que està patint una situació de pobresa extrema. Una nit de gospel ja és emocionant per si sola, però si es tracta de col·laborar per una bona causa, les emocions es multipliquen!

Divendres 28, 21.30h – Cor Gospel de Gràcia al Teatre La Faràndula (Sabadell)

BAD MUSIC BLUES TV: LA NIT DELS INNOCENTS!

El programa Bad Music Blues va emetre el passat dia 14 la segona part del concert de La Nit dels Innocents. Si no vau poder anar-hi, ara teniu l’oportunitat de veure el que va passar aquella nit tan especial. I si vau tenir la sort de poder-hi anar… segur que us agradarà reviure l’emoció d’aquell concert!

_________________________________

Dimarts 25, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 26, 21 i 23h – Concert de la Vella Locomotora Trio al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree a un nou trio format per “vells” músics: Vella Locomotora Trio! Es tracta d’Albert Romaní (La Locomotora Negra), Gerard Nieto (La Vella Dixieland) i Manel Álvarez (Barcelona Jazz Orquestra), és a dir, músics experts en això del jazz clàssic. Un concert de jazz a “tot tren”!

Dimecres 26, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Little Jam, banda liderada per Little Jordi, un dels grans harmonicistes de la ciutat. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dimecres 26, 23h – Concert de Shine al Big Band Oldies Bar

Shine és un dels molts projectes liderats per Hernán “Chino” Senra, i està centrat en el swing. Aquest trio, que completen Ivan Kovacevic (contrabaix) i Albert Bello (guitarra), transmet en cada concert la passió dels tres músics pel swing, i això s’encomana ràpidament al públic! Aquest dimecres ho podeu comprovar al Big Band Oldies Bar (BCN).

Dijous 27, 18h – El Trio Chikiboom Quintet al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià està dedicant els dijous de gener i febrer al jazz, i aquesta setmana tenen un trio molt especial… en format de quintet! Es tracta del Trio Chikiboom, format per 3 cantants (una catalana, una canadenca i una francesa) que canten el jazz i swing dels anys 30 i 40, i que s’ha convertit en quintet amb la incorporació de baix i bateria. Serà una nit molt “yankee”!

Dijous 27, 18.30h – Concert del David Giorcelli Trio a l’Institut del Teatre de Terrassa

L’Institut del Teatre de Terrassa està situat molt a prop de la Nova Jazz Cava, i també dedica part de la seva programació a la música. El dijous hi podeu veure al gran pianista David Giorcelli i el seu trio, i amb ells el bon blues, boogie i swing està assegurat!

Dijous 27, 21h – Concert de la Vella Locomotora Trio & Susana Sheiman al Cafè Vienès

Aquest dijous podeu tornar a veure al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) un altre concert de la Vella Locomotora Trio, i amb una convidada especial: la cantant Susana Sheiman! Jazz cinc estrelles!

Dijous 27, 21h – Concert del Lluís Coloma al Bar Arriba y Abajo

El Bar Arriba y Abajo, de Sant Adrià del Besós, continua endavant amb la seva aposta per la música en directe de qualitat, i aquest dijous té a un dels millors pianistes del país: en Lluís Coloma! Serà una actuació en solitari, però ell sol és capaç de fer-vos aixecar de la cadira amb el reu ritme trepidant!

Dijous 27, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà dirigida per en Miguel Talavera, un dels millors guitarristes del país, i el seu trio. Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Dijous 27, 22.30h – Concert de Bernat Font al Círcol Maldà

El Círcol Maldà està “acollint” al Bernat Font tots els dijous d’aquest mes, perquè puguem gaudir de la música del seu piano. Aquesta setmana en Bernat estarà acompanyat d’un altre gran músic: el contrabaixista Ivan Kovacevic. Ritme multiplicat per 2!

Dijous 27, 23.30h – Jam session al Crossroads

La sala Crossroads de Terrassa acostuma a reservar un forat a la seva programació per al blues, i aquest dijous la jam session estarà coordinada pel Johnny Pérez Trio. Ja sabeu que vol dir això, oi? Power Texas Blues!

Divendres 28, 22h – Concert de The Acoustic Blues Company al Gaelic Irish Pub

The Acoustic Blues Company, un altre projecte d’Hernán “Chino” Senra, se’n va aquest divendres fins a Cardona, per actuar al Gaelic Irish Pub. Blues clàssic de qualitat, “made in Chino”!

Divendres 28, 22.30h – Concert de Cat Jr. Duet a The Philharmonic

Torna a The Philharmonic aquest duo creat per Mike Shannon (veu i harmònica). Com tots els projectes de Mr. Shannon, el Cat Jr. Duet és sinònim de bona música interpretada amb molta classe!

Dissabte 29, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 29, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb The Walking Stick Man

La Tia Felipa continua amb els seus vermouth & blues, tot un clàssic dels dissabtes al migdia, i en aquesta ocasió el protagonista serà The Walking Stick Man, la “reencarnació” catalana de Sonny Boy Williamson! The Goat is back!

Dissabte 29, 22h – Concert de Mandarina Funk al Monasterio

El Monasterio ha preparat un concert molt adient per a la nit de dissabte: els Mandarina Funk. Per què? Doncs perquè les seves influències són: The Blues Brothers, Wilson Picket, Jackson Five… Saturday Night Funk Fever!

Dissabte 29, 22h – Concert de Get Ready Band a l’Underground

Els Get Ready Band combinen el soul, rock, blues i pop, amb la intenció de passar-ho bé, tant ells com el públic. Si ja els coneixeu, ja sabeu que els seus concerts són una festa, i el concert a l’Underground no serà una excepció!

Dissabte 29, 23.30h – Concert de The Suitcase Brother a The Philharmonic

Els germans Puertas, The Suitcase Brothers, tornen a The Philharmonic, la que va ser la seva “casa” fa uns anys. En aquesta nova etapa, els Suitcase han crescut musicalment, i si abans ja destacaven per la seva qualitat ara encara més! Si aneu a The Philharmonic aquest dissabte ho comprovareu!

Diumenge 30, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 30, 20.30h – Concert de Cotton Roots al Honky Tonk

El Honky Tonk rep aquest diumenge als Cotton Roots, és a dir: Johnny Pérez i Little Jordi. En Johnny i en Jordi fan honor al seu nom: blues autèntic, que passa perfectament la “prova del cotó”!

Diumenge 30, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment