Monday, January 17, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 17 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues i La Hora del Blues.

LES NITS DE CAPIBOLA BLUES AMB DANI PÉREZ TRIO!

Aquesta setmana també hi ha molts concerts, i molt bons!, i mereix especial atenció aquesta nova edició de Les Nits de Capibola Blues, amb Big Dani Pérez Organic Trio. El gran saxofonista Dani Pérez, portarà el seu trio al Casal de Barri de Prosperitat, per compartir amb tots els assistents una gran nit de rhythm’n’blues! Un gran concert organitzat per la gent de Capibola que, amb Ricard i Willy al capdavant, continuen amb la seva tasca impagable en favor del blues!

Divendres 21, 23h – Big Dani Pérez Trio al Casal de Barri Prosperitat (Barcelona)

CHINO & THE BIG BET AL HARLEM JAZZ CLUB!

Gran concert el d’aquest divendres al Harlem, amb el nou projecte d’Hernan “Chino” Senra, Chino & The Big Bet. Aquest any es celebra el centenari del naixement del mític bluesman Robert Johnson, i en Chino ha volgut fer el seu particular homenatge amb el disc “100 years”, amb versions molt personals del repertori de Johnson. Si voleu gaudir d’un gran show de blues, aquest és un concert 100% recomanable!

Divendres 21, 22.30h – Chino & The Big Bet al Harlem Jazz Club (Barcelona)

BENJAMÍN LEÓN TRIO + BIG MAMA A LA NOVA JAZZ CAVA

La Nova Jazz Cava de Terrassa ha preparat un concert molt especial per a aquest dissabte: Benjamín Leó Trio + Big Mama! El trio del reconegut mestre organista Benjamín León, amb la Big Mama com a convidada de luxe, garanteixen una nit de “bluejazz” de qualitat!

Dissabte 22, 22h – Benjamín Leó Trio & Big Mama a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

_________________________________________

Dimarts 18, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres 19, 21 i 23h – Concert de The Big Jamboree al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà a la gran banda de rhythm’n’blues i jump’n’jive The Big Jamboree al… Jamboree! Sí, aquesta setmana teniu “jamboree al quadrat”! I això vol dir festa grossa, amb un espectacle per reviure la música i l’ambient que hi havia als clubs americans dels anys 40 i 50! Let’s dance!

Dimecres 19, 22h – Jam Session al Continental

El dimecres és el dia de les jams de blues al Continental, i els encarregats de coordinar-la aquesta setmana són els Lone Rhino Club, una de les bandes amb més solera de la ciutat, amb al gran Julio Lobos com a frontman. Blues per escoltar, disfrutar i… participar!

Dijous 20, 18h – “Una història del blues” al Centre Cívic de Sarrià

El Centre Cívic de Sarrià està dedicant els dijous de gener i febrer al jazz, i aquesta setmana l’han reservada per al blues. Serà un concert molt especial dedicat especialment als infants i tots els que vulguin saber la història del blues. El “professor” d’aquesta “classe” serà en Julio Vallejo, lider de Dr. Swinguez, acompanyat de Benoit Poinsot i Oli Rocque.

Dijous 20, 21h – Concert del Jazz Clássic Quartet al Cafè Vienès

El Cafè Vienès, de l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, ha preparat per a aquest dijous un concert amb els Jazz Clàssic Quartet, un dels grups habituals de la seva programació. Encapçalats pel clarinetista Oriol Romaní, els Jazz Clàssic prometen una nit amb molt de swing!

Dijous 20, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà dirigida per The Midnight Rockets, una de les millors bandes del país, que estan a punt de treure al mercat el seu tercer disc! Una nit per trobar-se amb la “família” del blues de Barcelona!

Dijous 20, 22.30h – Concert de Bernat Font al Círcol Maldà

El Círcol Maldà és una sala de teatre que també dedica part de la seva programació a la música. El passat dijous va acollir el concert en solitari del jove i gran pianista Bernat Font, i aquesta setmana en Bernat estarà acompanyat d’un altre jove i gran músic: el clarinetista Juli Aymi. La joventut al poder!

Divendres 21, 19h – Cocktail & Swing amb The Suitcase Brothers a l’Hotel Havana

Aquesta setmana el ja tradicional Cocktail & Swing de l’Hotel Havana, serà un Cocktail & Blues! Amb tres barmen d’excepció, The Suitcase Brothers & Artur Regada, el cocktail segur que sortirà molt bo!

Divendres 21, 21.30 – Concert de Rik Van Den Bosch al Macondo Bar

El Macondo Bar és un petit local de Barcelona que ha apostat decididament per l’art i la cultura, amb una variada programació. Aquest divendres hi podeu veure a Rik Van Den Bosch, un músic holandès que combina el blues i el folk acústic. El blues no té fronteres!

Divendres 21, 22.30h – Concert de Jay Wallis & Dave Mitchell a The Philharmonic

Torna a The Philharmonic el duo format per Jay Wallis & Dave Mitchell, dos músics afincats a Barcelona des de fa temps, i que també fa temps que toquen junts. Amb la veu i la trompeta de Wallis i la guitarra de Mitchell, repassaran els grans estàndards del jazz.

Divendres 21, 23h – Concert del Carlos Navarrete Quartet al Circus

La sala Circus de Cerdanyola rep aquest divendres al Carlos Navarrete Quartet! Una nit especialment indicada per als amants de la guitarra blues, per gaudir de l’estil d’en Carlos, influenciat per grans mites com Stevie Ray Vaughan, Albert King, Albert Collins…

Dissabte 22, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 22, 12.30h – Vermouth & Blues a La Tia Felipa, amb Rocket Trio

La Tia Felipa continua amb els seus vermouth & blues, tot un clàssic dels dissabtes al migdia, i en aquesta ocasió amb un grup molt especial: el Rocket Trio! Aquest trio és la versió reduïda de The Midnight Rockets (estaran fent un ERO?), i amb ells continua assegurada la qualitat “marca Rocket”!

Dissabte 22, 19h – Cocktail & Swing amb The Suitcase Brothers a l’Hotel Havana

Segona ocasió de gaudir del Cocktail & Swing de l’Hotel Havana, amb The Suitcase Brothers & Artur Regada. Aquesta setmana cocktail & blues doble, vigileu a l’agafar el cotxe!

Dissabte 22, 21.30h – Concert de Maximum Ricky & Blues al Macondo Bar

Aquesta setmana el blues fa el “doblet” al Macondo Bar de Barcelona. El dissabte els protagonistes seran els Maximum Ricky & Blues liderats, ni més ni menys, per Ricky Gil, tot un “històric” de la música de BCN!

Dissabte 22, 22h – Concert d’A Contra Blues al Bar Ganesh

Els A Contra Blues seran aquest dissabte al Bar Ganesh, un acollidor bar del barri d’Horta (Barcelona). Un bon concert per gaudir de ben a prop de la música dels A Contra Blues!

Dissabte 22, 22h – Concert de La Teoría del Taburete al Continental

Aquest dissabte, al Continental, podeu veure a La Teoría del Taburete, un trio amb més de vuit anys d’història. El seu repertori està centrat en el blues, amb incursions en el jazz, el rock americà i també el bolero! Bona música per a la nit de dissabte.

Dissabte 22, 23.30h – Concert de Crawfish a The Philharmonic

Els Crawfish tornen a The Philharmonic i amb ells podeu gaudir de grans versions de rock’n’roll dels 50, en format de trio acústic. Per disfrutar i ballar!

Dissabte 22, 23h – Concert del Bernat Font Trio al Pipa Club

El mític Pipa Club de Barcelona, ha programat per a aquest dissabte l’actuació del Bernat Font amb el seu trio. Bona música, bon ambient, i si encara sou dels que fumeu… ho podeu fer! El “paradís” dels fumadors!

Dissabte 22, 24h – Concert de La Soul Machine a Lo Submarino

Lo Submarino és una sala situada a Rasquera (comarca de la Ribera d’Ebre), que fa una gran tasca per potenciar la música en directe en aquella comarca de Tarragona. Aquest dissabte tindran a La Soul Machine, una banda d’El Priorat que porta 20 anys fent soul, blues i funk! Serà una autèntica festa!

Diumenge 23, 20.30h – Jam de blues al Rocksound

Al Rocksound es compleix gairebé sempre la següent “equació”: diumenge = jam de blues amb Tota Blues Band! Blues de chicago, fet per argentins, amb la participació de músics de Barcelona… Això sí que és “globalització”!

Diumenge 23, 20.30h – Concert de Txus Blues & Jose Bluefingers al Honky Tonk

Voleu acabar la setmana de molt bon humor? Doncs aquest diumenge teniu una cita al Honky Tonk amb Txus Blues & Jose Bluefingers, els reis del riure’n’blues! Blues en castellà (perquè s’entengui tot!), amb unes lletres plenes d’ironia, interpretades amb gran mestria per aquests dos bluesmen!

Diumenge 23, 21h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment