Monday, May 2, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 2 de maig)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

THE MIDNIGHT ROCKETS A LA JAM DEL CONTINENTAL!

Això és una novetat d’última hora: The Midnight Rockets es faran càrrec de la jam dels dimecres al Continental! El blues torna a aquesta sala de Gràcia, i ho fa per la “porta gran” amb una de les millors bandes de la ciutat! Blues, blues i blues!

Dimecres 4, 22h – Jam Session amb The Midnight Rockets al Continental (BCN)

NOU CICLE DE BLUES I JAZZ A BCN, A L’ALMODO BAR!

Una gran notícia per a aquesta setmana: l’Almodo Bar aposta pel blues i el jazz i comença un cicle de concerts que durarà maig, juny i juliol! La programació ja està tancada i tindrà la participació de 4 bandes, que s’aniran alternant els dijous, el dia escollit per a celebrar el cicle. Les quatre bandes que participaran són: The Walking Stick Man i Tota Blues Band, els dies de blues, i 2+2 Quartet (no s’ha trobat info d’ells a internet) i Tuning els dies de jazz. Els primers en començar el cicle seran The Walking Stick Man, amb el seu blues autèntic, al més pur estil de Sonny Boy Williamson i Howlin’ Wolf!

Aprofitem aquesta gran ocasió per donar suport al blues en directe a Barcelona!

Dijous 5, 23.45h – The Walking Stick Man a l’Almodo Bar (BCN)

VARGAS BLUES BAND + BLUE HEART A LA SALA STROIKA!

Feia un temps que no veiem per a aquí al gran guitarrista Javier Vargas, però aquesta setmana tornarà a actuar a casa nostra, en concret a la sala Stroika de Manresa. Segons la seva agenda, serà l´únic concert que farà a Catalunya aquest any, o sigui que es pot dir literalment que és una ocasió única per gaudir del seu domini amb la guitarra. A més, abans de la Vargas Blues Band podeu veure els Blue Heart, liderats per un altre gran guitarrista: en Xavier Soranells!

Divendres 6, 22.30h – Vargas Blues Band + Blue Heart a l’Stroika (Manresa)

LES NITS DE CAPIBOLA AMB JOHNNY PÉREZ TRIO!

Les Nits de Capibola d’aquest mes ens porten al Johnny Pérez Trio, uns grans experts en Texas Blues! Una de les principals influències d’en Johnny Pérez és Stevie Ray Vaughan, i també d’altres grans guitarristes com Johnny Guitar Watsom, Freddie King o Guitar Slim, i aquest divendres podeu veure’l en acció al Casal de Barri de Prosperitat. Si us agrada el blues, disfrutareu, i si us agrada la guitarra, encara més!

Divendres 6, 23h – Johnny Pérez Trio al Casal de Barri Prosperitat (BCN)

TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS AL BAR MUSICAL BERLÍN!

El Bar Musical Berlín, de Sant Celoni, està apostant per la música en directe malgrat totes les dificultats que pasen la majoria de sales de música. El blues és potser la música que té més presència en la seva programació, sempre amb reconeguts bluesmen del país, i aquest divendres hi podeu veure el show de Txus Blues & Jose Bluefingers. Una gran ocasió per gaudir del bon blues i el bon humor d’aquests dos grans músics i, de passada, ajudar amb la vostra presència a que la sala pugui tirar endavant!

Divendres 6, 23h – Txus Blues & Jose Bluefingers al Bar Musical Berlín (Sant Celoni)

BULLFROG A LA CARPA DE SANT CUGAT!

Després del seu debut de fa unes setmanes, els Bullfrog seran aquest divendres a La Carpa de Sant Cugat. Aquesta banda és el nou projecte de l’Agustí Mas i els germans Planells, i fan un repàs a grans clàssics del blues i el rock dels 70, amb versions de gent com Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Canned Heat… És a dir, canya per un tub!

Divendres 6, 23.30h – Bullfrog a La Carpa (Sant Cugat)

BOTIFARRA & BLUES A CERDANYOLA!

Arriba una altra edició del Botifarra & Blues, una trobada gastronòmicomusical que organitza La Tia Felipa al Parc del Turonet de Cerdanyola. La festa començarà al matí, a la porta de l’Ajuntament, des d’on es podrà acompanyar a La Tia Felipa Dixie Band camí del parc, menjant xocolata i melindros. Un cop al parc, començaran la botifarrada i les actuacions, amb un cartell de luxe: Txus Blues & Jose Bluefingers, Carlos Navarrete Quartet, David Giorcelli Trio, Barcelona Bluegrass Band, Kozmic Band, Osi Martínez & Bloodhound i Lone Rhino Club. I per acabar la jornada, tots els que encara tinguin forces podran anar a la jam que es farà al Bar Blues!

En resum, una gran “bacanal” de blues!

Dissabte 7, 11 i 13h – Botifarra & Blues al Parc del Turonet (Cerdanyola)

_______________________________

Dilluns

Dilluns 2, 22.30h – Jam session al Bel-Luna

Per començar bé la setmana res millor que una bona jam de blues al Bel-Luna! Amb el David Giorcelli Trio, bon blues i bon rotllo!

Dilluns 2, 22h – Comença el cicle d’A Contra Blues a l’Elèctric Bar

Periòdicament, l’Elèctric Bar de Barcelona dedica els dilluns al blues, amb la participació dels A Contra Blues més un convidat diferent cada setmana. Així doncs, aquest mes teniu blues cada dilluns a l’Elèctric, i el primer convidat que tindran els A Contra Blues és el gran bluesman argentí Tota!

Dimarts

Dimarts 3, 19.45h – Jam Session al JazzSí Club

El JazzSí Club és un local emblemàtic de Barcelona, que forma part del Taller de Músics, tota una institució musical de la ciutat. Cada dimarts fan una jam que comença amb blues i que continua amb rock, pop… segons els músics de cada sessió. Una sorpresa continua!

Dimarts 3, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres

Dimecres 4, 21 i 23h – Joan Chamorro Quartet & Andrea Motis al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree a un dels “descobriments” de la temporada: Joan Chamorro Quartet & Andrea Motis! L’Andrea Motis és el “descobriment”, doncs aquesta cantant i saxofonista té només 15 anys i ja s’ha fet un lloc en el panorama jazzístic de casa nostra. Això ha estat possible gràcies al reconegut saxofonista Joan Chamorro, que ha apostat decididament per la seva alumna, i aquest dimecres podreu comprovar que l’ha encertat totalment!

Dimecres 4, 22.30h – Lluís Coloma Trio al Bel-luna

En Lluís Coloma i el seu trio són un dels grups habituals del Bel-Luna i, segurament, això és perquè l’elegància d’en Lluís al piano “casa” perfectament amb l’elegància d’aquesta sala del centre de Barcelona!

Dijous

Dijous 5, 21h – David Giorcelli Trio al Cafè Vienès

Aquesta setmana, al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona), podeu veure en acció al David Giorcelli Trio! Amb el seu boogie trepidant posarant el Cafè de cap per avall!

Dijous 5, 21h – Txus Blues & Jose Bluefingers al Jazzpetit

El Jazzpetit (Barcelona) torna a rebre a Txus Blues & Jose Bluefingers, i la nit promet ser d’allò més divertida, i amb blues de primera qualitat!

Dijous 5, 21h – Sopar & Blues a l’Hotel Havana amb Lluís Coloma Trio

El primer dijous de cada mes, l’Hotel Havana de Barcelona us ofereix la possibilitat de sopar un menú degustació mentre escolteu bon blues. Aquest mes el blues el posarà el Lluís Coloma Trio, el menjar el posarà l’Hotel Havana i vosaltres hi posareu… la gana! De menjar i de blues!

Dijous 5, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam la coordina Tota Blues Band, uns autèntics mestres en portar jams de blues!

Dijous 5, 23h – Kamelmat jam sessions al Cafè Belgrado

El Cafè Belgrado és una de les sales més “guapes” del país, i des de fa uns mesos a tornat a obrir les portes. Com no podia ser d’una altra manera, també hi ha tornat la música en directe, i cada dijous hi ha una jam de jazz, blues, rock… i el que faci falta! Les jams estan dirigides per en Matias Kamelman, un bon músic argentí que porta uns anys al nostre país. Recomanable 100%!

Divendres

Divendres 6, 19.30h – Cocktail & Swing a l’Hotel Havana amb Lluís Coloma Trio

Aquesta setmana el Cocktail & Swing de l’Hotel Havana de Barcelona, estarà amenitzat pel Lluís Coloma Trio. Si el dijous podieu sopar amb ell, divendres i dissabte podeu prendre un còctel amb el seu boogie com acompanyament. Aquesta setmana en Lluís és el “xef” del blues!

Divendres 6, 21.30h – Hoppin Frogs a El Col·leccionista

Els Hoppin Frogs són una banda de blues formada per músics estrangers residents a Barcelona, i que fan diferents estils de música negra. Aquest divendres els podeu veure a El Col·leccionista, un acollidor local situat al barri de Gràcia de Barcelona.

Divendres 6, 22.30h – David Giorcelli Trio al Bel-Luna

El David Giorcelli Trio fa el doblet aquesta setmana al Bel-Luna: dilluns la jam habitual i divendres concert. En qualsevol dels dos formats, diversió asegurada!

Divendres 6, 22.30h – Backdoor Strangers a El Circuit

El blues torna a El Circuit, i els primers que podeu veure en aquesta nova etapa són els Backdoor Strangers (Tota i Míriam Aparicio). Tota una garantia de bon blues!

Divendres 6, 22.30h – Bloodhound al Mô Es Bar

El Mô Es Bar, de Lliçà d’Amunt, tindrà aquest divendres als Bloodhound, una banda de Madrid fundada pel bateria Luis Goñi i formada per músics experts en això del blues. El seu repertori combina versions amb temes propis cantats en castellà, i sempre aconsegueixen la participació activa del públic en els seus concerts. Es preveu una bona nit de blues!

Divendres 6, 23h – Lluís Coloma & Marc Ruiz al Pipa Club

L’històric Pipa Club reuneix a dos grans músics: Lluís Coloma & Marc Ruiz. Piano i bateria per a passar-ho “pipa”!

Divendres 6, 23.30h – Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera a The Philharmonic

Aquest divendres podeu veure a The Philharmonic un duo de primera: Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera! Dos virtuosos dels seus intruments (harmònica i guitarra) que us faran gaudir del blues!

Dissabte

Dissabte 7, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 7, 19.30h – Cocktail & Swing a l’Hotel Havana amb Lluís Coloma Trio

Segona edició del Cocktail & Swing de l’Hotel Havana de Barcelona, amb el Lluís Coloma Trio! Delicatessen blues!

Dissabte 7, 21h – JHA a nunART BCN

Els JHA és un trio que barreja blues i folk clàssic amb estils acústics comtemporanis, i en el seu repertori tant podeu trobar-hi cançons de Robert Johnson com de Nick Cave. Aquest dissabte els podeu veure a nunART BCN, un col·lectiu artístic de dansa, teatre, música i audiovisuals.

Dissabte 7, 22.30h – David Giorcelli Trio al Bel-Luna

Segona oportunitat de veure al David Giorcelli Trio en concert al Bel-Luna. No podeu dir que no us ho posen fàcil!

Diumenge

Diumenge 8, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club

El JazzSí Club del Taller de Músics, també fa jam els diumenges (a més dels dimarts). Cada setmana dues oportunitats per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 8, 20.30h – Blas Picón & Lluís Coloma al Honky Tonk

El Honky Tonk rep aquesta setmana a Blas Picón & Lluís Coloma! Aquests dies són notícia pel llançament del seu nou disc, gravat precisament al Honky, i aquest diumenge serà com reviure aquella gravació.

Diumenge 8, 20.30h – Jam de blues al Rocksound, amb Tota Blues Band

Diumenge + blues = jam al Rocksound amb Tota Blues Band! Pura matemàtica!

Diumenge 8, 21 i 23h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Diumenge 8, 22h – Swing & Hot Jazz jam session al Pipa Club

Si us agrada el swing i el jazz, cada diumenge teniu l’oportunitat d’acabar la setmana amb una jam a l’històric Pipa Club de Barcelona. La direcció de la jam la porten els Shine, un dels molts projectes d’Hernán “Chino” Senra, i us encomanaran la seva passió per la música!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment