Monday, May 30, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 30 de maig)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

SCREAMIN’ FESTIVAL A PINEDA DE MAR!

Aquesta setmana torna una altra edició de l’Screamin’ Festival, un dels esdeveniments més importants de rock’n’roll, rockabilly, swing&rock i rhythm’n’blues! Una setmana espectacular per fer un viatge en el temps i tornar als anys 50! I tot això sense sortir de casa… ho teniu tot a Pineda de Mar!

Del 31 de maig al 6 de juny – Screamin’ Festival (Pineda de Mar)

SOPAR & BLUES A L’HOTEL HAVANA AMB DANI PÉREZ!

Cada primer dijous de mes, L’Hotel Havana de Barcelona ens ofereix la possibilitat de sopar amb música en directe, amb els seus “Sopar & Blues”! Aquest mes el blues el posarà el gran saxofonista Dani Pérez, amb el seu quintet de luxe, o sigui que la qualitat musical està assegurada. En Dani posarà el blues, l’Hotel Havana posarà el sopar, i vosaltres només heu de posar-hi… la gana! I alguns euros quan acabeu… Bon profit!

Dijous 2, 21h – “Sopar & Blues” amb Dani Pérez a l’Hotel Havana (BCN)

THE MIDNIGHT ROCKETS AL MÔ ES BAR!

Aquest divendres podeu veure The Midnight Rockets al Mô Es Bar, amb una novetat “acabada de sortir del forn”: el seu nou disc, “Special Woman”! Fa setmanes que ja es podien escoltar per internet algunes de les cançons del disc, però ara ja el podreu tenir en format “tradicional”. Un disc ple del millor blues, fet per una de les millors bandes! Aquest divendres ho podeu comprovar en directe!

Divendres 3, 23h – The Midnight Rockets al Mô Es Bar (Lliçà d’Amunt)

__________________________

Dilluns

Dilluns 30, 22h – Cicle d’A Contra Blues a l’Elèctric Bar

Últim concert del cicle dedicat al blues que ha preparat l’Elèctric Bar per als dilluns de maig. En aquesta ocasió els A Contra Blues no portaran cap convidat i, segons diuen, tocaran el que els surti de l’”egg”! Una nit plena de sorpreses!

Dilluns 30, 22.30h – Jam session al Bel-Luna

Per començar bé la setmana res millor que una bona jam de blues al Bel-Luna! Aquest dilluns amb la novetat de que la jam la portarà David Sam, un altre dels bons pianistes de la ciutat!

Dimarts

Dimarts 31, 19.45h – Jam Session al JazzSí Club

El JazzSí Club és un local emblemàtic de Barcelona, que forma part del Taller de Músics, tota una institució musical de la ciutat. Cada dimarts fan una jam que comença amb blues i que continua amb rock, pop… segons els músics de cada sessió. Una sorpresa continua!

Dimarts 31, 22h – Andreu Martínez Band al Jazzman

El Jazzman, un petit i acollidor local de Barcelona, continua tenint cada dimarts una gran banda: Andreu Martínez Band! Aquest trio liderat pel reconegut guitarrista que dóna nom al grup us farà gaudir de la música ben a prop!

Dimarts 31, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres

Dimecres 1, 21 i 23h – Barry & Gili Quintet al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree a dos històrics del jazz català: Geni Barry i Ricard Gili! Els dos han format el Barry & Gili Quintet, per repassar l’obra del gran Duke Ellington. Un concert ”històric”!

Dimecres 1, 22h – Jam Session amb The Midnight Rockets al Continental

Continua aquesta nova etapa de les jams de blues del Continental. Els “mestres de cerimònies” són The Midnight Rockets, i això vol dir blues de primera i molt bon ambient!

Dijous

Dijous 2, 21h – Jazz Clàssic Quartet al Cafè Vienès

Torna el trio “de la casa” al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona). Els Jazz Clàssic Quartet, liderats per Oriol Romaní, fan un repàs a la música dels anys 20 i 30, que ens farà viatjar a una altra època plena de grans melodies!

Dijous 2, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. El punt de trobada de la “família” del blues!

Dijous 2, 23h – Kamelmat jam sessions al Cafè Belgrado

El Cafè Belgrado és una de les sales més “guapes” del país, i des de fa uns mesos a tornat a obrir les portes. Com no podia ser d’una altra manera, també hi ha tornat la música en directe, i cada dijous hi ha una jam de jazz, blues, rock… i el que faci falta! Les jams estan dirigides per en Matias Kamelman, un bon músic argentí que porta uns anys al nostre país. Recomanable 100%!

Divendres

Divendres 3, 22h – Cassidy & The Orleans Kids a la Nova Jazz Cava

Cassidy & The Orleans Kids és un nou projecte creat a New Orleans, format per importants músics de ball i que fan un swing que convida a aixecar-se de la cadira i ballar sense parar. Aquest divendres la Nova Jazz Cava, serà una gran pista de ball!

Divendres 3, 22.30h – The Walking Stick Man a El Pla dels Encants

The Walking Stick Man torna aquest divendres a El Pla dels Encants, de Calella de Mar, on han pogut gaudir del seu blues en diverses ocasions. Amb la seva veu, la seva guitarra i les seves harmòniques ens portarà el feeling de bluesmen mítics com Sonny Boy Williamson i Howlin’ Wolf!

Divendres 3, 23.30h – The Southsiders a The Philharmonic

Aquest divendres, a The Philharmonic, podeu veure a The Southsiders, un duo internacional format per una cantant irlandesa i un guitarrista belga. Dos músics joves però experimentats, que fan versions del “fill del blues” (rock), i d’un “amic de la família” (pop).

Dissabte

Dissabte 4, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 4, 12.30h – Aperitiu musical a La Sedeta, amb Zzas

Últim concert del Cicle d’aperitus musicals al centre cívic La Sedeta (BCN), i els encarregats de tancar el cicle són Zzas. En el seu repertori hi podeu trobar latin jazz, soul, jazz clàssic, funk, samba i bossa nova, una bona barreja per “degustar”!

Dissabte 4, 12.30h – Vermut musical al Parc Joan Miró amb Huckleberry Finn

Amb l’arribada del bon temps comencen a proliferar els vermuts musicals, i aquest dissabte en teniu un altre al Parc Joan Miró de Barcelona amb Huckleberry Finn. Una barreja de blues, funk i soul per fer un bon aperitiu!

Dissabte 4, 23.30h – Dr. Swinguez a The Philharmonic

Els Dr. Swinguez són uns dels duos “clàssics de The Philharmonic, i no és casualitat. Amb la seva “recepta” a base rhythm’n’blues quedareu com nous!

Diumenge

Diumenge 5, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club

El JazzSí Club del Taller de Músics, també fa jam els diumenges (a més dels dimarts). Cada setmana dues oportunitats per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 5, 21.30h – Jam de blues al Rocksound, amb Tota Blues Band

Diumenge + blues = jam al Rocksound amb Tota Blues Band! Pura matemàtica!

Diumenge 5, 21 i 23h – Concert de Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Diumenge 5, 22h – Swing & Hot Jazz jam session al Pipa Club

Si us agrada el swing i el jazz, cada diumenge teniu l’oportunitat d’acabar la setmana amb una jam a l’històric Pipa Club de Barcelona. La direcció de la jam la porten els Shine, un dels molts projectes d’Hernán “Chino” Senra, i us encomanaran la seva passió per la música!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment