Monday, June 20, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 20 de juny)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER AL CONCURS DE BLUES DE BARCELONA!

A partir de setembre es celebrarà una nova edició del Concurs de Blues de Barcelona, i ja està obert el periode d’inscripció (fins al 29 de juliol). Si sou amants del blues serà una bona ocasió per conèixer noves propostes, i si sou músics una bona ocasió per donar a conèixer el vostre projecte! Els premis són molt interessants: participació al Festival de Blues de Barcelona i al Festival de Blues de Hondarribia, i 5 dies de gravació a l’estudi del Salamandra! El concurs està organitzat per Budweiser i la Societat de Blues de Barcelona, i té el suport del CoNCA (a més d’altres entitats que trobareu a les bases del concurs). Let’s contest!

JOHN MAYALL BLUES BAND A LA SALA APOLO!

Aquest dimecres Barcelona rep un altre cop al “pare” del blues blanc, John Mayall amb la seva blues band! Aquest concert forma part de la programació de BCN Roots Sessions, un cicle dedicat a promoure la música d’arrel a la nostra ciutat, organitzat per la promotora Funhouse Productions, i es celebrarà a la Sala Apolo de Barcelona. Una bona ocasió per tornar a veure en acció a un dels “responsables” de la gran expansió del blues en els anys 60 i 70, i el “padrí” de grans guitarristes com Eric Clapton, Peter Green i Mick Taylor. Una nit “històrica”!

Dimecres 22, 20h – John Mayall a la Sala Apolo (Barcelona)

ANIVERSARI DEL LONDON BAR!

L’històric London Bar de Barcelona celebra els seus 101 anys de vida! En aquest segle d’existència, el London ha passat per situacions de tota mena, i al seu escenari s’hi ha pogut veure espectacles de tot tipus, amb un protagonisme destacat de la música en directe. Precisament ara no està passant per un dels seus millors moments, doncs no pot fer concerts per culpa de les “normes”, però tot i així celebrarà els seu 101è aniversari com ha de ser, amb música en viu! No hi ha més detalls del concert, però segur que serà una gran festa i una bona manera de donar suport a aquesta sala que també ha dedicat moltes nits al blues! I també una bona manera de recuperar-se de la festa de la revetlla… amb una altra festa!

Divendres 24h, 20.30h – Aniversari del London Bar (Barcelona)

MAMBO JAMBO AL JAMBOREE!

Aquest divendres serà “el dia després”, un dels dies de l’any amb més “ressaques” per metre quadrat. Per recuperar-vos teniu dues opcions: o us quedeu “apalancats” a casa veient la tele, o aneu al Jamboree a “ressucitar” amb el ritme que us marcaran els Mambo Jambo! Aquest “all stars” (Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Anton Jarl) us donaran una bona dosi de rhythm’n’blues, surf, swing i altres ritmes negres que us posaran les piles per aguantar fins a la propera revetlla… la de Sant Pere!

Divendres 24, 21 i 23h – Mambo Jambo al Jamboree (Barcelona)

____________________________

Dilluns

Dilluns 20, 22.30h – Jam session al Bel-Luna

Per començar bé la setmana és molt recomanable una bona jam de blues al Bel-Luna! Aquest dilluns torna a coordinar la jam en David Giorcelli i el seu trio, és a dir que torna Mr. Boogieman per fer-nos moure l’esquelet! Bone blues!

Dimarts

Dimarts 21, 19.45h – Jam Session al JazzSí Club

El JazzSí Club és un local emblemàtic de Barcelona, que forma part del Taller de Músics, tota una institució musical de la ciutat. Cada dimarts fan una jam que comença amb blues i que continua amb rock, pop… segons els músics de cada sessió. Una sorpresa continua!

Dimarts 21, 22h – Andreu Martínez Band al Jazzman

El Jazzman, un petit i acollidor local de Barcelona, continua tenint cada dimarts una gran banda: Andreu Martínez Band! Aquest trio liderat pel reconegut guitarrista que dóna nom al grup us farà gaudir de la música ben a prop!

Dimarts 21, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club

Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres

Dimecres 22, 21 i 23h – Ignasi Terraza al Jamboree

Aquest dimecres el cicle “Jazz Class Sessions” portarà al Jamboree a un dels millors pianistes de jazz de la ciutat: Ignasi Terraza! Normalment l’Ignasi Terraza actua acompanyant a grans figures del jazz, però en aquesta ocasió podrem veure’l en un format molt íntim: ell i el seu piano. Ni més… ni menys! Més que suficient per gaudir de bona música!

Dimecres 22, 22h – Jam Session amb The Midnight Rockets al Continental

Continua aquesta nova etapa de les jams de blues del Continental. Els “mestres de cerimònies” són The Midnight Rockets, i això vol dir blues de primera i molt bon ambient!

Dimecres 22, 22.30h – Lluís Coloma Trio al Bel-Luna

El dimecres és el dia que en Lluís Coloma és al Bel-Luna, per fer-nos gaudir amb el seu piano a ritme de blues i boogie! “Bel-boogie”!

Dimecres 22, 23h – Bernat Font al Círcol Maldà

Tercer concert del cicle “Nits de piano en blanc i negre”, que es celebra tots els dimecres de juny i juliol al Círcol Maldà, amb Bernat Font al piano. Un viatge pel jazz de principis del segle XX, on Bernat interpreta el repertori de pianistes mítics com Jelly Roll Morton o Fats Waller, entre d’altres.

Dijous

Dijous 23, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio

Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà coordinada per un dels “pibes” del blues de la ciutat: Martín J. Merino (guitarrista de Tota Blues). Un ocasió per passar un Revetlla de Sant Joan molt “calenta”, amb la “família” del blues de la ciutat!

Divendres

Divendres 24, 23h – Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic

Aquest “divendres de resurrecció” (de la ressaca de la Revetlla) podeu anar a The Philharmonic per veure el Luis Pardelláns Duo. Una bona nit de jazz que us “curarà” totes les “ferides” de la festa de dijous…

Dissabte

Dissabte 25, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)

El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 25, 12.30h – Txus Blues & Jose Bluefingers a La Tia Felipa

Com cada dissabte, La Tia Felipa ens prepararà un vermut de blues amb “denominació d’origen”. Aquest cop els “ingredients” seran Txus Blues & Jose Bluefingers, dos “pata negra” del millor riure’n’blues que es fa al país! Que aprofiti!

Dissabte 25, 23h – Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic

Segona oportunitat d’aquesta setmana de veure el Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic. Jazz de qualitat amb piano i bateria, per gaudir de la nit de dissabte de manera relaxada!

Dissabte 25, 23h – Johnny Shepherd & The Hurricanes al Bar Blues

Aquesta setmana el Bar Blues de Cerdanyola té una gran actuació, la de Johnny Shepherd & The Hurricanes! Una potent banda de rock’n’roll que us farà ballar i cantar sense parar al ritme del “fill del blues”! Oh yeah!

Dissabte 25, 23.30h – Papa Juls Blues Band a la Festa Major de Palamós

En Papa Juls era l’harmonicista dels Sangtraït i ara torna als seus orígens, el blues, amb la Papa Juls Blues Band! El debut d’aquesta nova banda serà a L’Arbreda de Palamós, dins del programa de la Festa Major de la localitat empordanesa, i segur que serà una bona nit de blues tenint en compte les referències del grup: Eric Clapton, Junior Wells…

Diumenge

Diumenge 26, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club

El JazzSí Club del Taller de Músics, també fa jam els diumenges (a més dels dimarts). Cada setmana dues oportunitats per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 26, 20.30h – Jam de blues al Rocksound, amb Tota Blues Band

Diumenge + blues = jam al Rocksound amb Tota Blues Band! Pura matemàtica!

Diumenge 26, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree

Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Diumenge 26, 22.30h – David Giorcelli Trio al Bel-Luna

Per segona vegada aquest mes, podeu començar i acabar la setmana de la mateixa manera: al Bel-Luna amb el David Giorcelli Trio! El dilluns en forma de jam, i el diumenge en concert. En qualsevol cas, feeling assegurat amb Mr. Boogieman!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment