Thursday, June 16, 2011

Tres recomanacions especials d’última hora!

FESTA DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE BLUES DE BARCELONA!

L’Escola de Blues de Barcelona fa tres anys, i ho celebra aquest divendres amb una gran festa! Aquesta escola és una iniciativa de Capibola Blues, i en aquests tres anys de vida no ha parat de crèixer i ha aconseguit el seu objectiu: apropar el blues a la “gent del carrer”. La festa es farà al Casal de Barri de Prosperitat i començarà amb l’actuació dels combos formats per alumnes de l’escola, per veure la seva evolució i comprovar que el “relleu” està assegurat. Després actuaran els professors (en format de jam session) per comprovar… que tenen corda per a molt de temps! Una gran festa del blues que “crearà escola”!

Divendres 17, 21h – Festa Escola de Blues al Casal de Barri Prosperitat (BCN)

CAT JR. AL KENNEDY IRISH CLUB!

Cat Jr són dos gran músics: Mike Shannon (veu i guitarra) i Juan Antonio Reverte (guitarra), i aquest divendres els podeu veure en acció al Kennedy Irish Club. Una barreja de rock’n’roll clàssic, soul i country que us animarà la nit de divendres!

Divendres 17, 23.30h – Cat Jr al Kennedy Irish Club (BCN)

ÚLTIM CONCERT AL JOE STRUMMER CLUB!

The Joe Strummer Club (La Vall d’en Bas, Girona) feia un temps, des de novembre de 2010, que havia apostat per la música en directe, dedicant part de la seva programació al blues. Durant aquests vuit mesos han arribat a la xifra de 50 concerts però, per desgràcia, l’aposta no els ha funcionat com esperaven i es veuen obligats a tancar. Tot i la decepció i la desil·lusió lògia del moment, The Joe Strummer marxarà per la porta gran amb un gran concert de blues amb el Bernat Font Trio! Només queda que donar les gràcies a la sala per haver lluitat per la música en directe! Segur que hi haurà una altra oportunitat per intentar-ho. Com deia Menandre: "Qui té la voluntat té la força".

Dissabte 18, 23.30h – Bernat Font Trio a The Joe Strummer Club (Vall d’en Bas)

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com / http://www.facebook.com/thekingrevelers

http://www.beba33.com / http://www.bluesbarcelona.org

No comments:

Post a Comment