Wednesday, July 20, 2011

Algun canvis i novetats per al cap de setmana!

Hola, amics! Hi ha un canvi en el concert que estava previst aquest dissabte a La Tia Felipa, i també hi ha alguns concerts que no estaven inclosos en el post del dilluns, i que mereixen ser tinguts en compte.

Anem per parts (com deia Jack l'Esbudellador).

Canvi al vermout & blues de La Tia Felipa!

Aquest dissabte estava programada l'actuació de The Suitcase Brothers, però un imprevist obliga a posposar aquest concert per a una altra data. Però, cap problema!, La Tia Felipa té una "banqueta" molt àmplia i ha trobat uns "suplents" de luxe: els Backdoor Strangers! Mr. Tota i Mrs. Aparicio són una garantia de bon blues i amb ells gaudireu d'un gran vermut! Salut i blues!
Dissabte 23, 12.30h - Backdoor Strangers al Vermout & Blues de La Tia Felipa (Cerdanyola)

Primera novetat: continua la música al Pura Vida!

El Pura Vida Chiringuito (Castelldefels) portava uns dies moguts "gràcies" a l'Ajuntament de Castelldefels. El motiu? Doncs el més habitual quan es parla de sala de música i Ajuntament: els permisos per fer concerts! Fins al dilluns a la nit encara no sabien si els donarien aquests permisos que els havien tret uns dies abans, però tot ha acabat bé i la música en directe torna al chiringuito! Per celebrar-ho, aquest dijous podeu veure en acció als Lone Rhino Club, que portaran el seu blues potent, apassionat i sexy fins al costat de la platja! Surfin' & Bluesin' in Castelldefels!
Dijous 21, 19h - Lone Rhino Club al Pura Vida Chiringuito (Castelldefels)

Segona novetat: doble nit de rock'n'roll (a la Sala Acme i a El Barn d'En Greg)!

Doncs sí, divendres i dissabte teniu una nit doble de rock'n'roll! Doble en tots els sentits: són dues nits, cada nit hi ha dues bandes... i gaudireu el doble!
Els protagonistes d'aquests dos concerts són Los Perros del Boogie i Johnny Shepherd & The Hurricanes, dues bandes que us faran suar fins a l'última gota de r'n'r! Los Perros del Boogie vénen directament des de València, on són una de les bandes del moment en el circuit de rock'n'roll, arribant a telonejar els AC/DC en els seus últims concerts a l'Estat! I l'altra banda, Johnny Shepherd & The Hurricanes, és del Vallès i també és una de les que està més en forma actualment. Tenen nou disc, "JSH", que ja està disponible per internet i properament en format "tradicional" (el CD, vaja), i els seus directes són una festa de r'n'r!
El divendres els podeu veure en acció a la Sala Acme de Cerdanyola, una bona sala per al rock, i el dissabte a El Barn d'en Greg de Rubí, una rèplica exacta d'un graner americà.... espectacular!
En resum, dues nits per gaudir del "fill del blues"!
Divendres 22, 23h - Los Perros del Boogie + Johnny Shepherd & The Hurricanes a la Sala Acme (Cerdanyola)
Dissabte 23, 22.30h - Los Perros del Boogie + Johnny Shepherd & The Hurricanes a El Barn d'en Greg (Rubí)

Tercera novetat: continua el Festijazz Moià!

El Festijazz Moià, s'està celebrant en diferents divendres i dissabtes de juliol i durarà fins al 19 d'agost (segurament recordareu que fa uns dies hi vam actuar The King Revelers). Aquest divendres el concert serà principalment de jazz, en un format molt atractiu: el sopar concert. La música la posarà el trio de Víctor De Diego, reconegut saxofonista basc afincat a Barcelona fa temps. Ideal per passar una vetllada amb classe!
Divendres 22, 22h - Víctor De Diego Trio al Festijazz Moià (Moià)

Quarta novetat: nit dedicada a Janis Joplin al Bar Blues!

Aquest divendres, al Bar Blues de Cerdanyola, podeu reviure el més semblant a un concert de Janis Joplin, de la mà d'una de les millors bandes de tribut a la mítica cantant: La Kozmic Band! Janis is alive!
Divendres 22, 23.30h - La Kozmic Band al Bar Blues (Cerdanyola)

Salut i blues!

No comments:

Post a Comment