Monday, July 11, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana de l'11 de juliol)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

SETMANA FINAL DEL FESTIVAL INTERNACIONAL TARRAGONA BLUES!
Segona i última setmana del Festival Internacional Tarragona Blues, que es presenta tan intensa com la primera! Aquí teniu el programa complet d’aquesta setmana:

Dilluns 11
23.00h - Cincinnati Slim (bluesman americà expert en dobro) al Tasta Blues Serrallo.

Dimarts 12
22.30h - Sol Baker (reconeguda cantant de jazz i swing amb una llarga trajectòria) al Cafè del Metropol.
23.00h - Pig Fat (trio que barreja el blues del delta amb el rockabilly i el jazz) al Tasta Blues Serrallo.

Dimecres 13
21.00h - Sol Baker al Restaurant Golositalia.
23.00h - David Giorcelli (un dels màsters del piano boogie) al Tasta Blues Serrallo.

Dijous 14
22.30h - Big Mama & The Crazy Blues Band (una de les pioneres del blues a Catalunya) a La Vaqueria.
23.00h - La Blueseria (potent banda local que interpreta grans clàssics del blues) al Tasta Blues Serrallo.

Divendres 15
23.00h – Xulián Freire (un blueman gallec molt autèntic) al Tasta Blues Serrallo.

Dissabte 16
19.30h – Jorge "Little George" (blues profund del Delta fet aquí) a l'Hotel Lauria.
20.30h – Xulián Freire & Oscar Díaz a La Traviesa.
22.00h – Lil' George Rodríguez (és a dir Jorge "Little George") a la Pizzeria DaNicola.
23.00h - La Lluna i els Blau Blues (combinen blues i soul de manera divertida i emocionant) a les Festes del Serrallo.

Diumenge 17
19.30h – Miguel Alonso i Francesc Valls (blues i poesia en un espectacle singular) a la Teteria El Sha.
20.30h – Xulián Freire en la cloenda del festival.
20.30h - A Contra Blues (blues amb personalitat pròpia) a La Traviesa.
22.00h – Sol Baker a la Pizzeria DaNicola, en l'"últim sopar".

DAVID GIORCELLI AL FESTIVAL DE JAZZ DE SANT ADRIÀ DE BESÒS!
Segon concert de juliol del Festival de Jazz de Sant Adrià de Besòs, amb la IV Nit de Boogie Internacional! Tres mestres del piano per a una nit espectacular: David Giorcelli (l'ànima del festival), Lluís Coloma (no cal afegir res més) i Jean Pierre Bertrand (un dels grans pianistes francesos). Sis mans que faran saltar el teclat del piano pels aires! La cita és al Museu de la Immigració.
Dijous 14, 21h – IV Nit de Boogie Internacional al Museu de la Immigració (Sant Adrià)

VÍCTOR URIS A LA TIA FELIPA!
Aquest dissabte, l'habitual vermout & blues de La Tia Felipa tindrà un convidat molt especial: Víctor Uris! Serà un gran ocasió per tornar a veure en acció l'històric cantant i harmonicista mallorquí, i a més mentre fem el vermut... Què més voleu? La Tia Felipa's keepin' the blues alive!
Dissabte 16, 12.30h - Víctor Uris al Vermout & Blues de La Tia Felipa (Cerdanyola)

__________________________



Dilluns

Dilluns 11, 22.30h – Jam session al Bel-Luna
Per començar bé la setmana és molt recomanable una bona jam de blues al Bel-Luna, amb en David Giorcelli i el seu trio! Mr. Boogieman és un expert en fer-nos moure l’esquelet! Bone blues!

Dimarts

Dimarts 12, 19.45h – Jam Session al JazzSí Club
El JazzSí Club és un local emblemàtic de Barcelona, que forma part del Taller de Músics, tota una institució musical de la ciutat. Cada dimarts fan una jam que comença amb blues i que continua amb rock, pop… segons els músics de cada sessió. Una sorpresa continua!

Dimarts 12, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres

Dimecres 13, 22h – Jam Session amb The Midnight Rockets al Continental
Continua aquesta nova etapa de les jams de blues del Continental. Els “mestres de cerimònies” són The Midnight Rockets, i això vol dir blues de primera i molt bon ambient!

Dimecres 13, 22.30h - Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Com molts dimecres de l'any, el Bel-Luna rep el Lluís Coloma Trio, i això vol dir que serà una gran nit de blues & boogie!

Dimecres 13, 23h – Bernat Font al Círcol Maldà
Sisè concert del cicle “Nits de piano en blanc i negre”, que es celebra tots els dimecres de juny i juliol al Círcol Maldà, amb Bernat Font al piano. Un viatge pel jazz de principis del segle XX, on Bernat interpreta el repertori de pianistes mítics com Jelly Roll Morton o Fats Waller, entre d’altres.

Dijous

Dijous 14, 21h – Jazz Clàssic Quartet al Cafè Vienès (Barcelona)
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) torna a rebre a la banda "de la casa": el Jazz Clàssic Quartet. Un viatge musical als anys 20 i 30 de la mà d'Oriol Romaní i companyia!

Dijous 14, 22.30h – Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
Com cada dijous, jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) al Monasterio. Aquesta setmana la jam estarà coordinada per Johnny Pérez Trio, un dels grans guitarristes de la ciutat! Una nova oportunitat per passar una gran nit de blues amb la “família bluesera” de la ciutat!

Dijous 14, 23h - The Blue Pie a La Bodegueta
La Bodegueta de Viladecans, serà l'escenari on podeu veure The Blue Pie uns especialistes en la música dels 70. Un espectacle de "blues hippie" que us farà cremar tota l'adrenalina!

Divendres

Divendres 15, 18h - Backdoor Strangers al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
Aquest mes el MEAM ha reservat les nits de divendres al blues, amb el seu cicle "Nits d'estiu al museu". Una molt bona iniciativa que ja ha tingut la presència de Cotton Roots i David Giorcelli, i que aquesta setmana tindrà als Backdoor Strangers. En Tota i la Míriam Aparicio us oferiran un concert de blues per "enmarcar"!

Divendres 15, 22.30h – Cotton Roots al London Bar
Sembla que, poc a poc, el London Bar va recuperant la "normalitat" i els concerts comencen a ser habituals a la sala. Encara són en petit format, però ja és una molt bona notícia. Aquest divendres hi trobareu blues del bo amb els Cotton Roots, que estan d'actualitat perquè fa poc han tret el seu primer disc "Freight Train".

Divendres 15, 23h – Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic
Aquest divendres podeu veure el Luis Pardelláns Duo a The Philharmonic. Jazz de qualitat amb piano i bateria, per gaudir de la nit de divendres de manera relaxada!

Divendres 15, 24h - The Park Band a la Festa Major de l'Eix Raval
Aquest divendres podeu anar a la Festa Major de l'Eix Raval i, entre altres grups, hi trobareu The Park Band. Una banda molt apropiada per a l'ocasió perquè cada concert seu és una gran festa!

Dissabte

Dissabte 16, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 16, 23h – The Black Pines al Monasterio. Presentació nou disc.
Aquest concert s'havia de celebrar el dissabte 9, però finalment es farà aquesta setmana. The Black Pines actuaran al Monasterio per fer la presentació del seu nou disc “Walk in the rain”, i podrem escoltar com sonen les noves cançons en directe!

Dissabte 16, 23h – Cotton Roots a The Philharmonic
Els Cotton Roots tornen a The Philharmonic, i serà una bona ocasió per passar una nit de country blues amb Johnny Pérez (guitarra i veu) i Little Jordi (harmònica i veu).

Diumenge

Diumenge 17, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
El JazzSí Club del Taller de Músics, també fa jam els diumenges (a més dels dimarts). Cada setmana dues oportunitats per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 17, 20.30h – Jam de blues al Rocksound, amb Tota Blues Band
Diumenge + blues = jam al Rocksound amb Tota Blues Band! Pura matemàtica!

Diumenge 17, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment