Monday, July 25, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 25 d’abril)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

ELS DIMECRES D'ESTIU AMB THE SUITCASE BROTHERS!
Des de fa unes setmanes, cada dimecres podeu gaudir del blues a prop del mar, amb The Suitcase Brothers al Mamarosa Beach (al costat de l'Hotel W). Un "marc incomparable" (com diria aquell) per veure en acció els germans Puertas, que fa poc acaben de treure un nou disc al mercat ("Gettin' Outta Town") i que estan més en forma que mai!
Dimecres 27, 23h - The Suitcase Brothers al Mamarosa Beach (BCN)
Avui no poden tocar The Suitcase Brothers, i ho faran Dave Mitchell & Kike Angulo, dos bons guitarristes fent "jazzy blues" del bo!

ELS CHILIS CON CARNE DE GIRA PER CATALUNYA!
Aquesta setmana tenim la visita dels Chilis Con Carne, un potent "power" trio de blues-rock que venen de Cáceres per "posar-nos les piles"! En els seus 4 anys de carrera, aquesta banda ja s'ha fet un lloc en el panorama del blues estatal, actuant en moltes sales i festivals, i la seva inspiració són alguns dels mítics trios de blues com Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan o Cream. El dijous seran al Monasterio (també dirigiran la jam de la Societat de Blues de Barcelona, SBB), el divendres al Mô Es Bar i el dissabte al Bar Blues. Tres oportunitats de gaudir amb aquesta banda "pata negra"!
Dijous 28, 21h - Sala Monasterio (Barcelona). Després del concert, la jam de la SBB
Divendres 29, 23h - Mô Es Bar (Lliçà d'Amunt)
Dissabte 30, 23h - Bar Blues (Cerdanyola)

MACEO PARKER AL MAS I MAS FESTIVAL!
El dijous comença una nova edició del Mas i Mas Festival, i ho fa amb un dels grans de la música negra: Maceo Parker! Aquest saxofonista americà no necessita gaire presentació, i només amb el fet de que va participar en la gravació del mític tema funk "Papa's Got A Brand New Bag", al costat de James Brown, ja n'hi ha prou per saber que no estem parlant d'un "qualsevol"! El concert és al Palau de la Música, un altre "marc incomparable" on gaudir d'un bon concert. Com diu Parker: "el funk és vida"... i el blues també!
Dijous 28, 21h - Maceo Parker al Mas i Mas Festival, Palau de la Música (Barcelona)

OH WELL & DET FERRING A LA PISCINA MONTFLORIT!
El barri de Montflorit (Cerdanyola) està celebrant la seva Festa Major, i ha programat un molt bon concert per al divendres: Oh Well & Det Ferring! Els Oh Well són una banda veterana (formada el 1997) que aposta pels clàssics del blues i el rock, i que destaca pel seu contundent directe, i en Det Ferring és un cantant alemany que porta molts anys al nostre país, i des de fa temps col·labora amb els Oh Well. L'escenari del concert és la Piscina Montflorit, i aquest esdeveniment té la col·laboració d'El Último Tren, tota una garantia!
Divendres 29, 22h - Oh Well & Det Ferring a la Piscina Montflorit (Cerdanyola)

LLUÍS COLOMA TRIO & AUGUST THARRATS A LES NITS DE JAZZ DE PLATJA D'ARO!Entre el juliol i l'agost es celebra el 14è Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro, i per a aquest divendres han preparat un concert especial, amb dos dels grans pianistes del país: Lluís Coloma i August Tharrats! Dos pianos, quatre mans i vint dits per oferir-nos una nit de boogie trepidant!
Divendres 29, 23h - Lluís Coloma Trio & August Tharrats a les Nits de Jazz (Platja d'Aro)

__________________________


Dilluns

Dilluns 25, 22h - A Contra Blues al Can Via Music
A l'estiu hi ha una sala on podeu gaudir de la música a l'aire lliure, al mig del bosc: el Can Via Music (La Palma de Cervelló). Aquest dilluns tenen l'actuació dels A Contra Blues, amb el seu blues "a la contra", és a dir: blues i "familia" tot ben barrejat!

Dilluns 25, 22.30h – Jam session al Bel-Luna
Per començar bé la setmana és molt recomanable una bona jam de blues al Bel-Luna, amb en David Giorcelli i el seu trio! Mr. Boogieman és un expert en fer-nos moure l’esquelet! Bone blues!

Dimarts

Dimarts 26, 19.45h – Jam Session al JazzSí Club
El JazzSí Club és un local emblemàtic de Barcelona, que forma part del Taller de Músics, tota una institució musical de la ciutat. Cada dimarts fan una jam que comença amb blues i que continua amb rock, pop… segons els músics de cada sessió. Una sorpresa continua!

Dimarts 26, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimarts 26, 22.30h - Sinead Savage Duo al Bel-Luna
Aquest dimarts, el Bel-Luna ha programat un concert elegant i relaxat amb Sinead Savage Duo liderat per la pròpia Sinead, una cantant d'Irlanda del Nord que porta uns anys vivint a Barcelona.

Dimecres

Dimecres 27, 22h – Jam Session amb The Midnight Rockets al Continental
Última jam de la temporada al Continental, i The Midnight Rockets us esperen per compartir el seu blues amb tots vosaltres. Aprofiteu, perquè estareu unes setmanes sense aquesta jam!

Dimecres 27, 22.30h - Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Com molts dimecres de l'any, el Bel-Luna rep el Lluís Coloma Trio, i això vol dir que serà una gran nit de blues&boogie!

Dimecres 27, 23h – Bernat Font al Círcol Maldà
Vuitè concert del cicle “Nits de piano en blanc i negre”, que es celebra tots els dimecres de juny i juliol al Círcol Maldà, amb Bernat Font al piano. Un viatge pel jazz de principis del segle XX, on Bernat interpreta el repertori de pianistes mítics com Jelly Roll Morton o Fats Waller, entre d’altres.

Dijous

Dijous 28, 21h – Susana Sheiman al Cafè Vienès
El Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona) ha programat per a aquest dijous el concert de Susana Sheiman, una gran cantant que ens farà gaudir del jazz i el swing!

Dijous 28, 22.30h - The Organ Grinders al Bel-Luna
The Organ Grinders és el nou projecte del gran harmonicista Víctor Puertas, però aquí no demostra el seu domini de l'harmònica... sinó dels teclats! Ho podeu comprovar aquest dijous al Bel-Luna!

Dijous 28, 23h - The Midnight Rockets a La Bodegueta
El dijous podeu trobar a The Midnight Rockets a La Bodegueta (Viladecans) i passar amb ells una gran nit de blues. Una barreja de blues de Chicago, Texas i West Coast de primera qualitat!

Dijous 28, 23h - Jam session al Crossroads amb Gnaposs Trio
Aquest dijous el Crossroads de Terrassa ha preparat una jam de blues, funk i rock amb uns especialistes del tema: el Gnaposs Trio! Una nit per "deixar-se" anar i tocar blues sense parar!

Dijous 28, 23h – Kamelmat jam sessions al Cafè Belgrado
El Cafè Belgrado és una de les sales més “guapes” del país, i des de fa uns mesos a tornat a obrir les portes. Com no podia ser d’una altra manera, també hi ha tornat la música en directe, i cada dijous hi ha una jam de jazz, blues, rock… i el que faci falta! Les jams estan dirigides per en Matias Kamelman, un gran músic argentí que porta uns anys al nostre país. Recomanable 100%!

Divendres

Divendres 29, 18h - Cat Jr. al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
Aquest divendres el MEAM rep als Cat Jr., dins del seu cicle "Nits d'estiu al museu". Mike Shannon i Juan Antonio Reverte combinen el blues amb el rock i el soul "old school", i ho fan amb classe i feeling!

Divendres 29, 22.30h - The Midnight Rockets a les Festes de Vilaür
A Vilaür (Alt Empordà) estan de Festa Major, i el divendres han reservat un espai per al blues, amb una de les grans bandes del país: The Midnight Rockets! Una sàvia decisió!

Divendres 29, 23h – Luis Pardelláns Dúo a The Philharmonic
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure el Luis Pardelláns DúoThe Philharmonic. La primera el divendres, per començar el cap de setmana amb un ritme tranquil i relaxat!

Dissabte

Dissabte 30, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 30, 12.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers al Vermout & Blues de La Tia Felipa
Un dissabte més i ja tenim aquí un altre vermout & blues de La Tia Felipa, com passen els dies! Aquesta setmana tornen Txus Blues & Jose Bluefingers, i ja sabeu qué vol dir això: el millor riure'n'blues del país! Vigileu no us ennuegueu amb l'aperitiu!

Dissabte 30, 23h - Cotton Roots + Little Jam al Crossroads
Nit completa la d'aquest dissabte al Crossroads de Terrassa: primer, concert amb els Cotton Roots i després jam amb ells i tots els que us hi apunteu! Un 2 x 1 de bon blues!
Finalment, després dels Cotton Roots hi haurà l'actuació d'una de les millors bandes del país: The Midnight Rockets! Una nit de blues que val per dos!

Dissabte 30, 23h – Luis Pardelláns Dúo a The Philharmonic
Segona ocasió de veure el Luis Pardelláns DúoThe Philharmonic. Per continuar el cap de setmana tranquils i relaxats!

Diumenge

Diumenge 31, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
El JazzSí Club del Taller de Músics, també fa jam els diumenges (a més dels dimarts). Cada setmana dues oportunitats per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 31, 20.30h – Jam de blues al Rocksound, amb Tota Blues Band
Diumenge + blues = jam al Rocksound amb Tota Blues Band! Pura matemàtica!

Diumenge 31, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!


Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment