Monday, August 8, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 8 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

DE FERRE DE GIRA PER CATALUNYA!
El cantant i guitarrista De Ferre, un bluesman espanyol que viu a Bélgica des de 2000, ens visita aquesta setmana per fer 3 actuacions en solitari. De Ferre utilitza la tècnica del fingerpicking i el seu repertori està centrat en el blues dels anys 20 i 30, amb versions de bluesmen com Blind Lemon Jefferson, Robert Johnson, Skip James, i també amb composicions pròpies. Així que ja ho sabeu, teniu 3 ocasions per gaudir a Catalunya de blues americà fet per un espanyol que viu a Bèlgica... Serà això la "globalització"?
Dijous 11, 21.30h - Restaurant Tradescàntia (Pineda de Mar)
Dissabte 13, 12.30h - Vermouth & Blues a La Tia Felipa (Cerdanyola)
Diumenge 14, 20h - El Racó de La Palma (Reus)

AMADEU CASAS VINTAGE BAND A LA RUTA DEL CISTER!
Us imagineu un concert de blues a un convent? Doncs això és el que podeu veure i viure aquest diumenge al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, amb l'Amadeu Casas Vintage Band! El concert forma part del VII Cicle de concerts d'estiu a La Ruta del Cister, un cicle que porta la música en directe als monestirs i convents d'aquesta ruta històrica.
Amadeu Casas ens ha preparat un "viatge" als origens del blues i el jazz, i estarà acompanyat per tres músics de primera línia: Dani Alonso (trombó, tuba, trompeta, guitarra, clarinet, saxo, serra i veu), Ricky Araiza (guitarra, dobro, banjo, mandolina i veu) i Blas Picón (washboard, harmònica i veu).
Un concert espectacular per gaudir de la "música del diable" a la "casa del Senyor"!
Diumenge 14, 19h - Amadeu Casas Vintage Band al Convent de Sant Bartomeu (Bellpuig, L'Urgell)

DUES NITS DE BLUES A EL PLA DELS ENCANTS!
El Pla dels Encants (Calella del Maresme) és "més que un restaurant" i, a més de menjar-hi molt bé, podeu gaudir de diferents activitats culturals, amb un paper destacat per a la música. Dins de l'apartat musical, el blues és un dels estils que podeu trobar-hi més sovint, com aquesta setmana que té 2 concerts molt interessants. El divendres hi ha l'actuació de The Walking Stick Man, un "clàssic" del circuit de blues català i el més semblant a Howlin' Wolf i Sonny Boy Williamson que podeu trobar per aquí, i el diumenge teniu a Little Victor, un bluesman americà que canta, toca la guitarra i l'harmònica, és productor musical, és DJ, i moltes coses més! Tot un entertainer!
Dos concerts amb molt d'encant!
Divendres 12, 22h - The Walking Stick Man a El Pla dels Encants (Calella del Maresme)
Diumenge 14, 22h - Little Victor a El Pla dels Encants (Calella del Maresme)

__________________________


Dilluns

Dilluns 8, 22h - Smoking Stones Trio al Can Via Music
Com cada dilluns d'estiu, el Can Via Music (La Palma de Cervelló) ens ofereix un concert a l'aire lliure i aquesta setmana els protagonistes són els Smoking Stones Trio. Una versió "reduïda" de la famosa banda de tribut a "Ses Satàniques Majestats", però que no "reduirà" de cap manera la vostra satisfaction!

Dilluns 8, 22.30h – Jam session al Bel-Luna
Les jams del Bel-Luna no fan vacances, i teniu en David Giorcelli i el seu trio a la vostra disposició per passar un estiu amb molt de ritme! Summertime boogie!

Dimarts

Dimarts 9, 18.30h - Jam Session al Chiringuito Pura vida amb Julio Lobos
Ja fa temps que podem trobar moltes jams de blues de tot tipus, però encara no n'hi havia cap que es fes a la platja. Doncs, problema resolt! Aquest dimarts, al Chiringuito Pura Vida de Castelldefels, teniu una jam amb el gran Julio Lobos! Sorra, mar, sal, brisa, mojitos... y "Puro blues"!

Dimarts 9, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Última jam de la temporada al Harlem Jazz Club, coordinada com sempre per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. Aprofiteu l'ocasió perquè estareu unes setmanes sense aquesta jam!

Dimecres

Dimecres 10, 22h – The Suitcase Brothers al Mamarosa Beach
Un altre dimecres per sopar al Mamarosa Beach, amb The Suitcase Brothers. Bé, no sopeu amb ells directament però sí que us acompanyaran amb el seu blues. Només per a "gourmets del blues"!

Dijous

Dijous 11, 20.45h - Andrea Motis Trio a la Cocteleria Milano
Aquest dijous podeu gaudir d'un bon còctel i bona música en directe a una autèntica cocteleria, situada al centre de Barcelona. On us serviran el còctel? A la Cocteleria Milano. Qui us "servirà" la bona música? L'Andrea Motis Trio, encapçalat per aquesta jove (de només 15 anys!) cantant i saxofonista, que ja és una de les "estrelles" de la temporada. Per cert, tot aquest mes la Cocteleria Milano té una programació molt interessant, centrada principalment en el jazz. Molt recomanable!

Dijous 11, 22.30h - Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
Ja sigui hivern o estiu, plogui o faci sol, cada dijous teniu a punt la jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio. Aquest dijous la jam està coordinada pel David Giorcelli Trio, que aquesta setmana fa el "doblet" de jams. És un "campió" del boogie!

Dijous 11, 22.30h - Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
En Lluís Coloma torna a la seva "casa" dels últims temps, el Bel-Luna, per donar-nos una bona dosi de boogie! Els dits més ràpids del Delta del Llobregat us faran aixecar de la cadira!

Divendres

Divendres 12, 18h - The Suitcase Brothers al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
Aquest divendres el MEAM rep els The Suitcase Brothers, dins del seu cicle "Nits d'estiu al museu". Què es pot dir d'ells que no s'hagi dit ja? Potser només els faltva tocar en un museu, per admirar la seva "obra"... Un concert que serà una "peça de col·lecionista"!

Divendres 12, 19h - Joies & Jazz al Centre Cultural Calisay
Si aneu el divendres al Centre Cultural Calisay, d'Arenys de Mar, podeu gaudir d'un esdeveniment força especial. Es tracta de la presentació d'una col·lecció de joies de Peca Joyas, que tindrà una performance de jazz a càrrec de Cristina Carrasco (Red & The Blues Bastards) a la veu i Thierry Courault a la guitarra. Una "joia" de concert!

Divendres 12, 22h - David Giorcelli Trio al Jazz Club La Guitarra
El Jazz Club La Guitarra és un local de la Costa Brava (Calella de Palafrugell) amb més de 45 anys d'història que sempre ha apostat per la música en directe de qualitat. L'estiu és quan tenen més activitat, amb uns quants concerts a la setmana, i aquest divendres hi trobareu el David Giorcelli Trio. Boogie del bo en un ambient familiar i entranyable... una combinació perfecte!

Dissabte

Dissabte 13, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 13, 20.45h - Amadeu Casas & Aljosa Mutic a la Cocteleria Milano
El concert d'aquest dissabte a la Cocteleria Milano és de blues del bo, amb l'Amadeu Casas acompanyat al saxo per l'Aljosa Mutic. Dos grans músics per a una gran nit de còctel & blues!

Dissabte 13, 22.30h - Jam amb Tota Blues al Rocksound
Segon dissabte de jam "estiuenca" al Rocksound, amb Tota Blues. Amb el nou dia i horari, podeu gaudir d'una jornada completa de platja durant el dia, i a la nit a "bluesear con los pibes"!

Diumenge

Diumenge 14, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una oportunitat per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 14, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!

Diumenge 14, 22.30h - David Giorcelli Trio al Bel-luna
Aquesta setmana és cap-i-cua: comença i acaba amb el David Giorcelli Trio al Bel-Luna! Segur que us donarà sort... com a mínim la sort de gaudir de bon boogie!


Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment