Monday, August 29, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 29 d’agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

DANI NEL·LO AL JAMBOREE, PRESENTANT EL SEU DISC "NOIR"!
El polifacètic Dani Nel·lo torna al Jamboree, i continua amb els concerts de presentació del seu últim disc, "Noir". Un concert per gaudir del saxo a ritme de swing, rhythm'n'blues, jazz, groove... o el que faci falta! Acompanyat de 3 músics de primera, en Nel·lo us garanteix que tindreu un nit molt "negra"!
Dimecres 31, 21 i 23h - Dani Nel·lo al Jamboree (Barcelona)

BLUES A LA FESTA MAJOR DE SABADELL!
Quan comença setembre, i abans de que ens doni temps de deprimir-nos pel final de l'estiu, arriba la Festa Major de Sabadell per alegrar-nos la setmana! A més, els últims anys aquesta festa té una programació de blues molt interessant, i aquesta edició segueix la tradició amb 3 actuacions de qualitat (totes a la Biblioteca Vapor Badia). El divendres teniu a Chino & The Big Bet, amb el seu homenatge a Robert Johnson, el dissabte actua Big Mama & The Crazy Blues Band, la blueswoman de referència del país amb una gran banda, i el diumenge tanquen la programació de blues Lluís Coloma & Blas Picón, un dels duos més en forma del panorama.
Seran 3 dies de festa major amb blues, gràcies a la participació de Bad Music Blues que organitza aquests concerts conjuntament amb l'Ajuntament de Sabadell. I tots els concerts són gratuïts!
Divendres 2, 23h - Chino & The Big Bet
Dissabte 3, 23h - Big Mama & The Crazy Blues Band
Diumenge 4, 23h - Lluís Coloma & Blas Picón

GIRA DELS TEA PER CATALUNYA!
Si tenieu pensat deprimir-vos pel final de les vacances, ja podeu oblidar-vos del tema i anar pensant a quin concert anireu a veure els TEA! Aquesta banda de hard blues-rock de Madrid porta més de 18 anys i més de 2000 concerts donant canya, i aquesta setmana estaran per aquí per aixecar els ànims del personal! Dijous els podeu veure a la Sala Zeppelin de Salou i divendres seran al Mô Es Bar de Lliçà d'Amunt. El dissabte serà un dia intens i faran el "doblet" a Cerdanyola: al migdia a La Tia Felipa, en versió unplugged mentre feu el vermut, i a la nit al Bar Blues. I el diumenge acabaran la gira participant a la festa de La Traviesa, de Torredembarra. Teniu 4 dies i 5 concerts per carregar les piles amb els TEA!
Dijous 1, 23h - TEA a la Sala Zeppelin (Salou)
Divendres 2, 23h - TEA al Mô Es Bar (Lliçà d'Amunt)
Dissabte 3, 12.30h - TEA a La Tia Felipa (Cerdanyola)
Dissabte 3, 23.30h - TEA al Bar Blues (Cerdanyola)
Diumenge 4, 20h - TEA a La Traviesa (Torredembarra)

"SARDINA AND BLUES" AMB THE CLEAN POCKETS!
Una nova proposta que combina el menjar amb el blues, la "Sardina And Blues"! Aquest dissabte, al Santi Beach Bar de Pineda de Mar, podeu gaudir d'una barbacoa de sardines i pintxos a preus populars, acompanyats pel blues de The Clean Pockets. Aquest duo el formen Fredy García (veu i harmònica) i Agustín Leandro Blesa (guitarra i veus), dos bluesmen que han format part de bandes com Huckleberry Finn o The Messin' Kids. Un concert a prop de la platja per posar-vos les botes... i les xancletes!
Dissabte 3, 21h - "Sardina And Blues" al Santi Beah Bar (Pineda de Mar)

__________________________


Dilluns

Dilluns 29, 22h - Chino & The Big Bet al Can Via Music
El concert d'aquesta setmana al Can Via Music (La Palma de Cervelló) torna a tenir el blues com a protagonista, de la mà de Chino & The Big Bet. Amb ells, podeu gaudir del repertori del mític bluesman Robert Johnson però interpretat de manera molt personal, amb màxim respecte i qualitat!

Dilluns 29, 22.30h – Jam al Bel-Luna amb David Giorcelli Trio
Com cada dilluns, el Bel-Luna té a punt la seva jam de blues amb el David Giorcelli Trio per compartir una nit de blues i boogie ben "calenta"!

Dimarts

Dimarts 30, 22.30h - Cotton Roots al Bel-Luna
Aquest dimarts el Bel-Luna té un concert de blues d'arrels molt interessant, amb els Cotton Roots. Johnny Pérez (veu i guitarra) i Little Jordi (veu i harmònica) han consolidat aquest projecte de blues acústic, i han començat a "arrelar" amb força en el circuit de blues del país!

Dimecres

Dimecres 31, 22.30h - Ariel Vigo Trio al Bel-Luna
Aquest dimecres podeu veure en acció al gran saxofonista argentí Ariel Vigo amb el seu trio, al Bel-Luna. Una bona ocasió per gaudir d'un concert de jazzy blues o bluesy jazz, segons com es miri...

Dijous

Dijous 1, 22.30h - Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
Ja sigui hivern o estiu, plogui o faci sol, cada dijous teniu a punt la jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio. Encara està per confirmar qui portarà la jam aquest dijous, però segur que serà un bluesman o blueswoman que us farà passar una gran nit de jamming & blues!

Dijous 1, 22.30h - Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Comença setembre, s'acaben les vacances per a la majoria, i el Lluís Coloma Trio torna els dijous al Bel-Luna, és a dir que tot torna a la "normalitat"! Un gran concert "antidepressiu"!

Divendres

Divendres 2, 23h - The Walking Stick Man a The Philharmonic
Després d'uns dies de merescut descans, el blues torna a The Philharmonic! El divendres amb The Walking Stick Man, blues en estat pur seguint la tradició de músics com Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf. Sense colorants ni conservants!

Dissabte

Dissabte 3, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb Joan Ventosa i Manolo López Poy, dos personatges clau en la difusió del blues a Barcelona. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 3, 20h - The Walking Stick Man a La Traviesa
La Traviesa, la històrica sala de Torredembarra, rep aquest dissabte a The Walking Stick Man que també va camí de convertir-se en un "històric" del blues del nostre pais!

Dissabte 3, 22h - Festa de rock'n'roll amb Augie Burr & ETB al Bar Daytona
Una bona proposta per animar el personal, la majoria en plena depressió després de les vacances: una festa de rock'n'roll! Si aneu al Bar Daytona podreu passar una nit espectacular amb l'actuació d'Augie Burr & The Elvis Tribute Band, uns especialistes en el repertori del Rei. I després més r'n'r a càrrec de DJ Lucky, un altre especialista de la música dels 50. Molt millor que el Prozac!

Dissabte 3, 23h - The Acoustic Blues Company a The Philharmonic
El dissabte els encarregats de portar el blues a The Philharmonic són The Acoustic Blues Company, una "empresa" que garanteix un "servei" de qualitat!

Diumenge

Diumenge 4, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una oportunitat per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 4, 20.30h - Jam al Rocksound amb Tota Blues
S'acaben les vacances i la jam del Rocksound torna al seu dia habitual, el diumenge. El que no canvia és el "director" de l'espectacle: Mr. Tota Blues i la seva banda! Ideal per acabar la setmana playing the blues!

Diumenge 4, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!


Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment