Monday, August 22, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 22 d'agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

BLUES A LES FESTES DE SANTS!
Com cada any, després de les Festes de Gràcia arriben puntualment les Festes de Sants! En aquestes festes, però, la presència del blues es bastant més reduïda, amb només dos concerts... però quins concerts! El dilluns podeu gaudir amb la Big Mama & L'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, amb un concert que porta el títol de Bluesin' The Jazz, i que ret homenatge a les grans cantants de blues... Espectacular! I el dimecres teniu el concert de Blas Picón & The Junk Express, que passarà per les festes a "tota marxa" amb el seu blues cru i contundent, ideal per descarregar tota l'adrenalina!
Aquí teniu els concerts. Es possible que n'hi hagi algun més que us interessi, i els podeu trobar al programa de la festa.
Dilluns 22, 22.30h - Big Mama & L'OJO Taller de Músics (Parc de l'Espanya Industrial)
Dimecres 24, 23h - Blas Picón & The Junk Express (Carrer Alcolea de Baix)

13è FESTIVAL DE BLUES DE MANRESA!
Ja tenim aquí una nova edició (i van 13!) del Festival de Blues de Manresa! Aquest festival, organitzat per El Sielu, s'ha consolidat al llarg d'aquests anys i per a aquesta edició ens han preparat 3 grans concerts, molt recomanables! El dijous ja comencen forts, amb la Big Mama & The Crazy Blues Band (no cal afegir res més!), el divendres actua la Petit Electric Band (l'essència del blues clàssic amb la sonoritat moderna), i el dissabte tanquen el festival els Blues de Rostoll (la històrica banda gironina dels anys 90 que tornen amb nova formació, nou estil i nova il·lusió). Totes les actuacions es faran a La Carpa del Riu, un bon lloc per gaudir d'aquest festival... com si estiguéssiu al "sielu"!
Dijous 25, 22.30h - Big Mama & The Crazy Blues Band
Divendres 26, 22.30h - Petit Electric Band
Dissabte 27, 22.30h - Blues de Rostoll

DANI PÉREZ TRIO QUINTET AL BEL-LUNA!
Aquesta setmana teniu dos dies (divendres i dissabte) per gaudir amb el Dani Pérez Quintet al Bel-Luna! Aquest gran saxofonista de blues, rock'n'roll, boogie i altres ritmes "negres", està en plena forma i, a més de liderar el seu trio quintet, també participa en bandes conegudes per tots com Los Rebeldes, The Big Jamboree, la Barcelona Big Blues Band... En el seu trio està acompanyat per dos músics de primer nivell, Marc Ruíz a la bateria i Víctor Puertas als teclats... Sí, heu llegit bé, en Víctor també domina els teclats, a més de ser un dels cracks de l'harmònica!
En el seu quintet està acompanyat per músics de primer nivell: Manuel Casado (guitarra), Manolo Germán (contrabaix), Emilio Torres (bateria), i amb un dels grans cantants de blues i rock'n'roll, Agustí Burriel!
Tot això són arguments més que suficients perquè escolliu un dia (o els dos!) i aneu al Bel-Luna per passar una honkin' night espectacular!
Divendres 26 i dissabte 27, 23.30h - Dani Pérez Quintet al Bel-Luna (Barcelona)

__________________________


Dilluns

Dilluns 22, 22.30h – Jam al Bel-Luna amb David Giorcelli Trio
Com cada dilluns, el Bel-Luna té a punt la seva jam de blues amb el David Giorcelli Trio per compartir una nit de blues i boogie ben "calenta"!

Dimarts

Per primera vegada en molts mesos, aquest dimarts no hi ha blues en directe... "Tancat per vancances"!

Dimecres

Dimecres 24, 21.30h – The Suitcase Brothers al Mamarosa Beach
Un altre dimecres per sopar al Mamarosa Beach, amb The Suitcase Brothers. Bé, no sopeu amb ells directament però sí que us acompanyaran amb el seu blues. Només per a "sibarites"!

Dijous

Dijous 25, 20.30h - Red Moods al FAD
Els Red Moods són Cristina Carrasco (veu) i, en aquest concert, Daniel Ventosa (piano), i aquest dijous podeu gaudir del seu blues de prop al FAD (Foment de les Arts i del Disseny). Un escenari especial per a un concert especial! ATENCIÓ, CONCERT CANCEL·LAT!

Dijous 25, 22.30h - Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
Ja sigui hivern o estiu, plogui o faci sol, cada dijous teniu a punt la jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio. Aquest dijous la jam està coordinada per Hernán Senra "Chino", un dels bluesmen més actius de la ciutat... i del país!

Dijous 25, 23h - Pol Prats, Bernat Font & Ivan Kovacevic al Club 66 Moll-Oest
Aquest dijous, al Club 66 Moll-Oest d'El Masnou, teniu un trio de grans músics per passar una gran nit de blues, swing i boogie! Ells són Pol Prats (saxo), Bernat Font (piano) i Ivan Kovacevic (contrabaix), qualitat assegurada!

Divendres

Divendres 26, 18h - Bernat Font & Ivan Kovacevic al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
Aquest divendres el MEAM rep a dos músics que podem veure sovint tocar junts en diverses bandes, però que no és tan habitual veure'ls tocar només a ells dos! Es tracta de Bernat Font & Ivan Kovacevic, dos grans músics que ompliran el museu de swing, ritme i feeling!

Divendres 26, 22h - Toni Traus Elèctric Blues Band a La Peixera
En Toni Traus és un reconegut pianista, baixista i compositor de Manresa, amb una llarga trajectòria plena de col·laboracions amb grans músics de diferents estils. Aquest divendres el podeu veure amb la seva banda de blues, a la seva ciutat natal, al cafè-teatre La Peixera. Un bon lloc per gaudir ben "fresquets" d'una calorosa nit de blues!

Divendres 26, 22.30h - La Kozmic Band al Harley's Inn de Riumar
El Harley's Inn és un xiringuito de Riumar (Deltebre), i aquest divendres hi trobareu a La Kozmic Band, amb el seu tribut a la mítica Janis Joplin. Tot un espectacle a la vora del mar!

Dissabte

Dissabte 27, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb Joan Ventosa i Manolo López Poy, dos personatges clau en la difusió del blues a Barcelona. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 27, 20.30h - The Acoustic Blues Company al Milano Cocktail-Bar
El Milano Cocktail-Bar ja fa temps que no només combina tota mena de licors i sabors, sinó que també prepara una programació de jazz i blues molt interessant. Aquest dissabte podeu gaudir del concert de The Acoustic Blues Company, mentre feu un bon còctel. Delicatessen!

Dissabte 27, 22h - Bernat Font Trio al Festival Internacional de Música de Ripoll
Tercera oportunitat d'aquesta setmana de veure en acció el Bernat Font, en aquest cas amb el seu trio. La cita és al XXXIIè Festival Internacional de Música de Ripoll, i el concert del gran pianista tancarà el festival. Aquest final serà un festival!

Dissabte 27, 22.30h - Jam amb Tota Blues al Rocksound
Un altre dissabte de jam "estiuenca" al Rocksound, amb Tota Blues. Amb el nou dia i horari, podeu gaudir d'una jornada completa de platja durant el dia, i a la nit a "bluesear con los pibes"!

Diumenge

Diumenge 28, 18h - Tota Blues Band al xiringuito Tibu-ron
El diumenge podeu gaudir de bon blues sense sortir de la platja, amb Tota Blues Band al xiringuito Tibu-ron de Castelldefels! Escoltar blues de Chicago al costat del mar, ha de ser una experiència "macanuda"!

Diumenge 28, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una oportunitat per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 28, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!


Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment