Monday, August 1, 2011

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana de l'1 d’agost)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També és molt recomanable el programa Red Hot Blues, de Ràdio Vilafant.

Destacats de la setmana

AQUESTA SETMANA A MENJAR I BEURE... AMB BLUES!
Doncs sí, aquesta setmana ja podeu anar reservant habitació al Gran Hotel Havana de Barcelona, perquè us han preparat un "menú" de blues i swing per "llepar-se els dits" durant tres dies!
El dijous teniu el Sopar & Blues d'aquest mes amb una de les bandes mítiques del país: els Tandoori Lenoir! Aquest "all star" està format per Dani Nel·lo, August Tharrats, Amadeu Casas, Artur Regada, Jaume Badrenas i Anton Jarl, i és una garantia de bona música i bon rotllo. Si, a més, podeu gaudir de l'espectacle amb un aperitiu a la terrassa de l'hotel i després amb el sopar al saló, la nit pot ser inoblidable!
El divendres i dissabte teniu el Cocktail & Swing amb un dels millors pianistes de blues & boogie: el Lluís Coloma Trio! Beure un bon còctel, amb la música d'en Coloma és tot un luxe, i també teniu l'opció de quedar-vos a sopar, o sigui que la tarda-vespre es pot convertir en un "festival"!
Ja ho sabeu, aquesta setmana... a "viure" a l'Hotel Havana!
Dijous 4, 21h - Sopar & Blues amb Tandoori Lenoir, a l'Hotel Havana (Barcelona)
Divendres 5 i dissabte 6, 19.30h - Cocktail & Swing amb Lluís Coloma Trio, a l'Hotel Havana (Barcelona)

NITS D'ESTIU A LA PEDRERA AMB EL BERNAT FONT TRIO!
Aquesta setmana teniu una altra proposta per escoltar bon blues en un lloc poc habitual: el Bernat Font Trio a les Nits d'Estiu de La Pedrera! Si poder passar un vespre d'estiu al terrat de La Pedrera, envoltat de la màgia d'en Gaudí, ja és una proposta molt atractiva per si mateixa, us imagineu poder fer-ho escoltant blues en directe? Doncs el jove i gran pianista Bernat Font, us espera amb el seu trio per poder fer realitat el vostre "somni d'una nit d'estiu"! I no una nit... dues nits!
Divendres 5 i dissabte 6, 20.30h - Bernat Font Trio a La Pedrera (Barcelona)

LA JAM DEL ROCKSOUND PASSA AL DISSABTE!
Durant el mes d'agost, les jams del Rocksound es faran en dissabte, una mica més tard, però el "director" no canvia i Mr. Tota Blues continua al capdavant, "remenant les cireres"! Tampoc canvia el que hi podeu trobar: bon blues i bon rotllo! "Blues macanudo, viejo"!
Dissabte 6, 22.30h - Jam amb Tota Blues al Rocksound (Barcelona)
__________________________


Dilluns

Dilluns 1, 22.30h – Jam session al Bel-Luna
Les jams del Bel-Luna no fan vacances, i teniu en David Giorcelli i el seu trio a la vostra disposició per passar un estiu amb molt de ritme! Summertime boogie!

Dimarts

Dimarts 2, 21 i 23h - Blas Picón & The Junk Express al Jamboree
El Blas Picón & The Junk Express arriba al Jamboree amb el seu tren carregat de blues "pur i dur"! Aquest trio, que prescindeix del baix per aconseguir un so més "cru", us espera per donar-vos un "repàs" de blues sense contemplacions que us deixarà "fins"!

Dimarts 2, 22.30h – Jam Session al Harlem Jazz Club
Com cada dimarts, el Harlem Jazz Club organitza la seva jam de blues, que està coordinada per en Chino, un dels grans bluesmen argentins afincats a la ciutat. En resum, una molt bona ocasió de començar la setmana amb bon blues!

Dimecres

Dimecres 3, 22h – The Suitcase Brothers al Mamarosa Beach
Els dimecres d'estiu podeu passar-los sopant al Mamarosa Beach i escoltant en directe The Suitcase Brothers... Una gran combinació!

Dijous

Dijous 4, 22.30h - Jam Session de la SBB a la Sala Monasterio
Com cada dijous, una altra edició de la jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio. Aquesta setmana la jam està coordinada per Huckleberry Finn, una banda que us farà passar una nit molt "negra"!

Dijous 4, 23h – Kamelmat jam sessions al Cafè Belgrado
El Cafè Belgrado és una de les sales més “guapes” del país, i des de fa uns mesos a tornat a obrir les portes. Com no podia ser d’una altra manera, també hi ha tornat la música en directe, i cada dijous hi ha una jam de jazz, blues, rock… i el que faci falta! Les jams estan dirigides per en Matias Kamelman, un gran músic argentí que porta uns anys al nostre país. Recomanable 100%!

Divendres

Divendres 5, 18h - Cotton Roots al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
Aquest divendres el MEAM rep als Cotton Roots, dins del seu cicle "Nits d'estiu al museu". Un bon concert de blues rural en un museu molt urbà... tot un contrast digne de veure!

Divendres 5, 23h - Blas Picón & Lluís Coloma Trio al Bel-luna
El Blas Picón & Lluís Coloma Trio actua dos dies d'aquesta setmana al Bel-Luna, per oferir-nos el bo i millor del seu repertori de blues & boogie. La primera cita és divendres, i com diu la dita "el que puguis fer avui no ho deixis per a demà"!

Divendres 5, 23h – Luis Pardelláns Dúo a The Philharmonic
Aquesta setmana teniu 2 oportunitats de veure el Luis Pardelláns DúoThe Philharmonic. La primera el divendres, per començar el cap de setmana amb un ritme tranquil i relaxat!

Dissabte

Dissabte 6, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues. El podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, i també a Ràdio L’Hospitalet (els dimarts a les 23h). Amb José Luis Martín, Paula Castro i Joan Ventosa. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 6, 12.30h - The Walking Stick Man al Vermout & Blues de La Tia Felipa
Els vermut & blues de La Tia Felipa no fan vacances, i cada dissabte ens tenen preparada una actuació de primera! Aquesta setmana el convidat és The Walking Stick Man, l'"hereu" català de Sonny Boy Williamson i Howlin' Wolf!

Dissabte 6, 21.30h - La Blueseria a El Búho
La Blueseria és una banda de Cambrils que té devoció pels grans clàssics del blues dels anys 50, i aquest dissabte podeu compartir amb ells aquesta passió a El Búho de L'Hospitalet de L'Infant. "Blues with a feeling"!

Dissabte 6, 23h - Blas Picón & Lluís Coloma Trio al Bel-luna
Segon concert d'aquesta setmana del Blas Picón & Lluís Coloma Trio al Bel-Luna. Segona oportunitat de veure en acció aquests dos grans músics!

Dissabte 6, 23h – Luis Pardelláns Dúo a The Philharmonic
Segona ocasió de veure el Luis Pardelláns DúoThe Philharmonic. Per continuar el cap de setmana tranquils i relaxats!

Diumenge

Diumenge 7, 18.30h – Jam Session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club del Taller de Músics és una oportunitat per gaudir del blues i els seus “fills”: rock, soul, pop…

Diumenge 7, 21 i 23h – Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree
Com cada diumenge, toca blues al Jamboree. I, com els últims mesos, l’encarregada de posar-hi el blues és la Big Mama i la seva banda The Crazy Blues Band! Una immillorable manera d’acabar la setmana!


Salut i blues!

info@thekingrevelers.com / http://www.thekingrevelers.com/ / http://www.facebook.com/thekingrevelers
http://www.beba33.com/ / http://www.bluesbarcelona.org/

No comments:

Post a Comment