Monday, January 23, 2012

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 23 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, i El Corralón del Blues de Ràdio Granollers.


Destacats de la setmana

AMADEU CASAS VINTAGE BAND AL CAFÈ VIENÈS!
Aquest dijous podeu veure un concert de luxe a una sala de luxe: Amadeu Casas Vintage Band al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona)! L'Amadeu ha reunit uns altres 3 grans músics per formar un quartet que farà les delícies de tots els amants del bon blues!
Dijous 26, 21h - Amadeu Casas Vintage Band al Cafè Vienès (Barcelona)

CONCERT BENÈFIC D'INTERMÓN OXFAM, AMB EL LLUÍS COLOMA TRIO!
Divendres teniu l'ocasió d'ajudar a la gent que més ho necessita, al mateix temps que gaudiu d'una gran nit de blues i boogie! Es tracta del concert del Lluís Coloma Trio al Teatre La Faràndula de Sabadell, organitzat per Intermón Oxfam per realitzar projectes d'emergència a la Banya d'Àfrica. La vostra presència és més important que mai!
Divendres 27, 21.30h - Lluís Coloma Trio al Teatre La Faràndula (Sabadell)

BIG MAMA & ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS!
Aquesta setmana teniu una nova oportunitat de veure l'espectacle "Bluesin' The Jazz", a càrrec de la Big Mama & Original Jazz Orquestra Taller de Músics, amb un homenatge a les pioneres del blues: Ma Rainey, Bessie Smith, Memphis Minnie, etc. Aquest dissabte actuen al Teatre Cirvianum de Torelló, i la nit promet ser espectacular!
Dissabte 28, 21h - Big Mama & OJO al Teatre Cirvianum (Torelló)


__________________________



Dilluns

Dilluns 23, 22.30h - David Giorcelli Trio al Bel-luna
Els dilluns ja fa temps que han deixat de ser avorrits, gràcies a la jam de blues del Bel-Luna, coordinada pel David Giorcelli Trio! Blues i boogie vitamínics!

Dimarts

Dimarts 24, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
Un dimarts més, la jam del JazzSí Club (Taller de Músics) és fidel a la seva cita amb els amants del blues, rock, pop... i de la música en general. David Sam i la seva banda són els encarregats de que tot vagi com una seda!

Dimarts 24, 22.30h - Jam session al Harlem Jazz Club
L'altra jam dels dimarts, que sempre és fidel a la cita setmanal, és la del Harlem Jazz Club (l'històrica sala de Ciutat Vella), coordinada per Hernán Senra "Chino". Un jam 100% blues, per a "paladars" exigents!

Dimarts 24, 22.30h - Johnny Big Stone & The Blues Workers al Bel-Luna
Aquest dimarts, el Bel-Luna ens porta Johnny Big Stone & The Blues Workers. I qui són ells? Doncs segur que els coneixeu: Johnny Pérez, Little Jordi i Reginald Vilardell! Tres grans bluesmen de "pedra picada"!

Dimecres

Dimecres 25, 20 i 22h - Marina Tuset & David Sam Quartet al Jamboree
Nova ocasió per gaudir de les "Jazz Class Sessions" que la Xarxa Jazz Class organitza sovint al Jamboree. Aquesta setmana podeu descobrir una de les joves cantants catalanes, acompanyada per la banda del seu "descobridor". Es tracta de Marina Tuset & David Sam Quartet, i segur que us sorprendrà! 

Dijous

Dijous 26, 20.30h - The Suitcase Brothers al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar està apostant pel blues de qualitat, per això uns dels habituals de la seva programació són The Suitcase Brothers. Autèntic blues americà "made in Barcelona"!

Dijous 26, 22h - Jam session al Mosquito Sunset
L'últim dijous de mes, el Mosquito Sunset acostuma a preparar una bona jam de blues'n'soul amb Cat Jr, la banda liderada pel gran bluesman americà Mike Shannon. Només hi heu d'anar i disfrutar!

Dijous 26, 22.30h - Jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio
El clàssic dels dijous, la jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio, aquesta setmana té com a coordinadors Johnny Big Stone & The Big Workers, és a dir Johnny Pérez, Little Jordi i Reginald Vilardell. Diversió assegurada! 

Dijous 26, 22.30h - Lluís Coloma Trio al Bel-Luna
Com gairebé cada dijous, si aneu al Bel-Luna us hi trobareu el Lluís Coloma Trio, i ja sabeu que vol dir això, oi? Blues i boogie del millor!

Dijous 26, 23h - Txus Blues & Jose Bluefingers a La Bodegueta
Si necessiteu una sessió de "teràpia" contra el mal rotllo, aquest dijous teniu hora a La Bodegueta de Viladecans, amb els "doctors" Txus Blues & Jose Bluefingers. Sortireu com nous del concert!

Divendres

Divendres 27, 18h - Tandem al MEAM (Barcelona)
Aquest divendres, al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), podeu veure el nou projecte del gran guitarrista Joan Vinyals, un duo anomenat Tandem. Amb la companyia de Jean Dupeyron (un altre bon guitarrista), Vinyals ens ofereix un repertori variat de balades, reggae, rock... i, per suposat, blues!

Divendres 27, 20h - Julio Lobos a La Tia Felipa (Cerdanyola)
Pels "Divendres de Piano Blues" de La Tía Felipa estan passant tots els grans pianistes de blues del país, i un d'ells és en Julio Lobos. Amb ell, el feeling i l'espectacle estan garantits! 

Divendres 27, 20.30h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
Aquesta setmana els 3 concerts de blues del Milano Cocktail Bar són del màxim nivell. El divendres hi podeu veure l'August Tharrats Trio i, com diria aquell, "no hase falta desir nada más"! 

Divendres 27, 23h - Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera a The Philharmonic
The Philharmonic torna a tenir en el seu escenari el gran duo que formen Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera! Un concert per gaudir de bona música interpretada de manera magistral!

Divendres 27, 23.30h - Tota Blues Band al Mô Es Bar
Aquesta setmana el Mô Es Bar us ha preparat un altre bon concert (com és el seu costum), amb Tota Blues Band! Una nit de blues de Chicago i bon rotllo amb una de les bandes més actives de la ciutat.. i del país!

Divendres 27, 23.30h - Red Roosters a La Bodegueta Indie Club
La Bodegueta Indie Club és una sala de Castelldefels on aquest divendres podeu veure en directe els Red Roosters, una bona banda de música negra que us farà ballar una bona estona!

Dissabte

Dissabte 28, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues, que podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, amb Joan Ventosa i Manolo López Poy, dos personatges clau en la difusió del blues a Barcelona. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 28, 12.30h - La Teoría del Taburete al vermut de La Tía Felipa
Aquest dissabte, a La Tía Felipa, us espera el seu tradicional vermut & blues, i aquesta setmana els convidats són La Teoría del Taburete! Amb ells gaudireu del seu homenatge al blues de Chicago dels anys 40, mentre vosaltres us feu un bon "homenatge" amb el vermut i les tapes!

Dissabte 28, 20h - House Boogie Party amb Lluís Coloma
En Lluís Coloma continua presentant el seu nou disc amb el format "House Boogie Party", és a dir un concert a una casa particular! Això ja es feia els anys 30 i 40, i ara podeu tornar a viure aquesta experiència gràcies a la iniciativa d'en Lluís. Aquest dissabte la festa és a Barcelona i heu de fer la reserva enviant un e-mail a anna@lluiscoloma.com.

Dissabte 28, 20.30h - Smoking Stones "Duo Acústic" al Honky Tonk
El Honky Tonk ens ofereix un concert especial aquest dissabte, amb els Smoking Stones "Duo Acústic". Un concert per gaudir amb una de les millors bandes que interpreten el repertori de "Ses Satàniques Majestats", però en un format diferent, més íntim i acústic. Segur que us produirà la mateixa "satisfacció"!

Dissabte 28, 20.30h - Amadeu Casas Trio al Milano Cocktail Bar
Per rematar la "setmana fantàstica" de blues al Milano Cocktail Bar, el concert de l'Amadeu Casas Trio! Blues amb classe i elegància, i acompanyat d'un còctel... Delicatessen!

Dissabte 28, 21h - Get Ready Band al Amigos do Brasil
Els Get Ready Band són una banda especialitzada en les versions de blues, soul i rock, per fer ballar el personal a ritme de bona música. Aquest dissabte ho podeu comprovar (i disfrutar!) al local de l'associació Amigos do Brasil.

Dissabte 28, 22.30h - Mandarina Funk a la Sala Monasterio
Si voleu passar la nit de dissabte ballant, una molt bona opció és anar al concert de Mandarina Funk a Sala Monasterio. Com podeu deduir pel seu nom, aquesta banda no fa "chumba-chumba", sinó funk i soul. Move your body, baby!

Dissabte 28, 23h - The Acoustic Blues Company a The Philharmonic
The Acoustic Blues Company torna aquest dissabte a The Philharmonic, per fer gaudir el personal amb el seu blues intens, interpretat amb classe i bon humor!

Dissabte 28, 23.30h - Keko Pujol a la Sala Poupee
La nit del dissabte és sinònim de festa i ball... Doncs això és el que podeu trobar a la Sala Poupee de Sant Celoni, amb el concert de Keko Pujol! Tot un expert en fer ballar el públic amb les millors versions del soul!

Diumenge

Diumenge 29, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música!

Diumenge 29, 20.30h - Lluís Coloma & Blas Picón al Honky Tonk
Un diumenge més, el Honky Tonk és una de les millors opcions per acabar la setmana amb un bon concert de blues. En aquesta ocasió els protagonistes són uns habituals de la sala, Lluís Coloma & Blas Picón, i amb ells la qualitat i la diversió estan assegurats!

Diumenge 29, 20.30h - Jam session amb Tota Blues al Rocksound
El Rocksound té a punt la seva jam de cada diumenge, amb Tota Blues, perquè acabeu la setmana de la millor manera, és a dir... amb blues! Blues per escoltar, blues per participar, blues per ballar... Aquesta música combina amb tot!

Diumenge 29, 22h - Tandem al Harlem Jazz Club
Una altra oportunitat de veure en acció Joan Vinyals i Jean Paul Dupeyron, en el seu nou projecte, el duo Tandem. El lloc? Doncs el Harlem Jazz Club, una sala que ha gaudit durant molts anys dels diferents projectes d'en Vinyals.



Salut i blues!

@lluissouto

No comments:

Post a Comment