Monday, January 2, 2012

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 2 de gener)

Hola amics! Aquí teniu les recomancions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music Blues, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues. També són molt recomanables els programes de ràdio: Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, i El Corralón del Blues de Ràdio Granollers.

QUE TINGUEU UN 2012 ESPECTACULAR!

2012, L'ANY DEL BLUES: 12 MESOS, 12 COMPASSOS.

Destacats de la setmana

VIII BLUES & BOOGIE REUNION A LA NOVA JAZZ CAVA!
Des de fa 8 anys, el primer regal de Reis el podeu trobar a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb aquesta trobada de pianistes organitzada pel Lluís Coloma! Aquest VIII Blues & Boogie Reunion té com a protagonistes el mateix Lluís Coloma, i dos reconeguts pianistes internacionals: l'americà Barrelhouse Chuck (un dels grans pianistes de blues de Chicago) i l'alemany Frank Muschalle (un virtuós del boogie woogie). Dues nits espectaculars! 
Dijous 5, 22h i Divendres 6, 19.30h:
VIII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

DOS CONCERTS AMB ANDREA MOTIS I JOAN CHAMORRO!
Sembla que la crisi no afecta gaire els Reis perquè ens porten un regal doble: 2 concerts d'Andrea Motis i Joan Chamorro!
Divendres els podeu veure en el format "Andrea Motis Unplugged", a l'escola Swing Maniacs. En aquesta ocasió el concert no és per ballar sinó per seure... i disfrutar!
Diumenge, el Jamboree comença un cicle (que es farà alguns diumenges de cada mes), amb el títol "Andrea Motis, Joan Chamorro & Friends". Com haureu deduït, es tracta de concerts amb la jove revelació del jazz a casa nostra i el seu mestre i descubridor, acompanyats d'alguna figura del jazz clàssic. Aquest diumenge el primer convidat és el gran pianista Ignasi Terraza, i la nit promet ser tot un plaer, especialment per a l'oïda...
Divendres 6, 19h - Andrea Motis Unplugged a Swing Maniacs (Barcelona)
Diumenge 8, 20 i 22h - Motis, Chamorro & Terraza al Jamboree (Barcelona)

__________________________



Dilluns

Dilluns 2, 22.30h - David Giorcelli Trio al Bel-luna
Primer dilluns de l'any i primera jam de blues! Per començar l'any amb alegria, res millor que anar al Bel-Luna i gaudir del blues i el boogie amb el David Giorcelli Trio!

Dimarts

Dimarts 3, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
Comença un nou any però el dimarts tot continua igual, amb la jam del JazzSí Club (Taller de Músics)... I que sigui per molts anys! Una jam variada on el blues sempre hi és present, només depèn dels bluesmen i blueswomen que esteu disposats a anar-hi... i a tocar-hi! Amb la "direcció" de David Sam, tot un expert en el tema!

Dimarts 3, 22.30h - Jam session al Harlem Jazz Club
L'altra jam dels dimarts, que sempre és fidel a la cita setmanal, és la del Harlem Jazz Club (l'històrica sala de Ciutat Vella), coordinada per Hernán Senra "Chino". Un jam 100% blues, per a "paladars" exigents!

Dimecres

Aquest dimecres, el blues en directe fa festa. Un merescut descans després d'un 2011 intens, i necessari per preparar-se per a un 2012 encara millor!

Dijous

Dijous 5, 20.30h - David Philips Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest dijous segurament estareu nerviosos pensant en el que us portaran els Reis... Doncs per passar els nervis res millor que un bon còctel i un concert de folk blues al Milano Cocktail Bar, amb el David Philips Trio! 

Dijous 5, 22.30h - Jam de la Societat de Blues de Barcelona a la Sala Monasterio
La primera jam de la Societat de Blues de Barcelona, que es fa els dijous a la Sala Monasterio, la coordinarà el gran bluesman Mike Shannon! Una nit per gaudir del blues amb tota la família "bluesera" de la ciutat. Potser fins i tot s'hi apunten els Reis, després de repartir les joguines!

Dijous 5, 23h - Elvis Tribute Band al Descaro
Aquest dijous tan especial el podeu passar amb un dels Reis, però no és Melcior, Gaspar ni Baltasar, ni tampoc Juan Carlos... Es tracta del Rei del Rock'n'Roll! L'Elvis Tribute Band us porta tota la seva música al Descaro de Castelldefels, perquè continueu pensant que Elvis és viu! Això sí que és un regal!

Divendres

Divendres 6, 20 i 22h - Tribut a Billie Holiday al Jamboree
El Jamboree us ha preparat un bon regal de Reis, amb un tribut a la gran Billie Holiday a càrrec del Leslie Helpert Quartet! Leslie Helpert és una cantant i compositora americana, de veu sensual, que té 5 discos al mercat (l'últim gravat a Barcelona). Una nit per recordar un mite de la música!

Divendres 6, 20.30h - August Tharrats Trio al Milano Cocktail Bar
Aquest divendres és un dia de regals i al Milano Cocktail Bar podeu passar a "recollir" el que us han deixat els Reis: un concert amb l'August Tharrats Trio!

Divendres 6, 22h - Little Victor al BeGood
Un altre regal de Reis que us espera divendres és el concert de Little Victor al BeGood (Poblenou, Barcelona). Aquest bluesman americà porta molts anys als escenaris i últimament tenim la sort de poder-lo veure sovint pel nostre país. Ara presenta el seu nou disc, "Boogie All Night", tota una declaració d'intencions!

Dissabte

Dissabte 7, 5h – Bad Music Blues Ràdio (COM Ràdio)
El programa setmanal de ràdio de Bad Music Blues, que podeu escoltar a Com Ràdio els dissabtes a la matinada, amb Joan Ventosa i Manolo López Poy, dos personatges clau en la difusió del blues a Barcelona. Un programa imprescindible per estar al dia de l’actualitat del blues a casa nostra!

Dissabte 7, 20.30h - David Philips Trio al Milano Cocktail Bar
Ara sí que ja s'han acabat les festes, i és moment de recuperar-se i relarxar-se d'aquests dies tan intensos. Una bona manera de fer-ho és tornar a veure el David Philips Trio al Milano Cocktail Bar

Dissabte 7, 23h - Lluís Coloma Trio al Sunset Jazz Club
Com que el 2011 us heu portat bé, els Reis us han deixat un regalet al Sunset Jazz Club de Girona: un concert del Lluís Coloma Trio! Amb el mestre Coloma, cada concert és un regal!

Dissabte 7, 23.30h - David Giorcelli Trio al Bar Blues
Un altre regal de Reis, també molt recomanable per als amants del piano i del boogie: el David Giorcelli Trio al Bar Blues de Cerdanyola! A remenar el boogie amb alegria!

Dissabte 7, 23.30h - Ster Wax al Bel-Luna
Més regals: Ster Wax al Bel-Luna! Un concert per gaudir del blues, soul i rhythm'n'blues amb aquesta cantant espectacular i els grans músics que sempre l'acompanyen!

Dissabte 7, hora per confirmar - La Soul Machine a Lo Submarino
Lo Submarino de Rasquera (Tarragona) ens proposa acabar les festes "com cal", amb un concert de La Soul Machine. Doncs, la veritat, és una bona proposta, perquè segur que una bona dosi de soul i funk ens ajudarà a cremar les calories acumulades aquests dies!

Diumenge

Diumenge 8, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, continua l'any com el va començar: funcionant a tota marxa! A gaudir del blues i "família"!

Diumenge 8, 20h - Jam session amb Tota Blues al Rocksound
El Rocksound continua aquest 2012 amb la seva aposta per les jams de blues els diumenges, i amb els mateixos "directors": Tota Blues! Una aposta segura per gaudir del blues i d'un gran ambient!



Salut i blues!

@lluissouto

No comments:

Post a Comment