Monday, September 8, 2014

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 8 de setembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ràdio Granollers, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), La Música del Segle Passat d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

1r FESTIVAL ROSA MAR BLUES!
El Rosa Mar de Castelldefels, que està apostant decididament per la música en directe, ha decidit "tirar la casa per la finestra" i muntar el 1r Festival Rosa Mar Blues!
Els protagonistes d'aquesta primera edició són dues formacions "de la casa", A Contra Blues i Lone Rhino Club, o sigui que la nit promet ser intensa i espectacular!
Una bona manera d'acabar la Diada... "bon cop de blues"!
Dijous 11, 20h - Festival de Blues al Rosa Mar (Castelldefels)

TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS AL 7è ANIVERSARI DE LA TÍA FELIPA!
Aquest dissabte és l'aniversari d'un dels locals de blues més importants de casa nostra, La Tía Felipa!
Petita en dimensions, però molt gran per la quantitat i qualitat dels seus concerts, aquesta sala fa 7 anys que va néixer i ho celebrarà al seu tradicional vermut dels dissabtes amb un dels duos "de la casa", Txus Blues & Jose Bluefingers! I segur que hi haurà més sorpreses!
Moltes felicitats a Jacinto Muñoz & Co. i llarga vida a La Tía Felipa! Gràcies per tot el que feu en favor del blues!
Dissabte 13, 12.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a La Tía Felipa (Cerdanyola)

3r STAGE DE BLUES I BOOGIE WOOGIE AMB LLUÍS COLOMA!
Si us agrada el piano, el blues i el boogie woogie, aquest cap de setmana teniu l’ocasió de passar-lo amb un dels mestres d’aquest instrument i d’aquests estils de música: en Lluís Coloma!
En aquest tercer Stage de Blues & Boogie Woogie gaudireu de dos dies intensos a la Masia Coll de Plana de Lluçà (Osona), aprenent la història i la pràctica d’una música i un instrument pels que en Lluís té autèntica passió!
Per a més info i reserves: anna@lluiscoloma.com
Dissabte 13 i diumenge 14 - Stage de Blues & Boogie a la Masia Coll de Plana (Lluçà)

 
__________________________


Dilluns


Dilluns 8, 22h - Jam session al Cafè Principal
El Cafè Principal us proposa començar la setmana a ritme de blues, amb la seva jam coordinada per Johnny Big Stone & The Blues Workers! A gaudir de la nit del dilluns!

Dilluns 8, 23.45h - The Privilege Band Duo a La Taverna de Barcelona
Aquest dilluns podeu gaudir d'una nit de blues i rock amb The Privilege Band Duo, la versió acústica d'aquesta potent banda encapçalada per Pi Morral a la veu, que combina el blues amb el rock, el soul i el jazz. La cita és a La Taverna de Barcelona.

Dimarts

Dimarts 9, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 9, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció - Treballem per a la inclusió social a Poble Sec, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec. 

Dimarts 9, 22.30h - The Bluesters & Friends al Monasterio
Quim Quiñonero i Philip Stanton, dos dels membres de The Bluesters, us esperen cada dimarts a la nova Sala Monasterio (situada al Port Olímpic) per compartir una bona estona de blues, soul i rock amb molts músics convidats. Cada nit promet ser una sorpresa!

Dimecres

Dimecres 10, 20h - Jam session acústica al Bar Prize
La jam del Bar Prize està pensada perquè gaudiu del blues en format acústic, com als antics juke joint del Mississippi. Com sempre, estareu molt ben acompanyats per uns experts en blues i en jams, Tota Blues!

Dimecres 10, 21h - "El blues es pot ballar" al Quilombo
Cada dimecres podeu ballar blues al Quilombo! El blues es pot ballar s'instal·la en aquest clàssic de la nit de Barcelona, per promocionar i difondre el ball del blues de manera setmanal, i convertir-lo en un espai de trobada on gaudir, aprendre, practicar... Let's dance the blues!

Dimecres 10, 21h - Jam session al Continental
La sala Continental recupera la seva jam de blues dels dimecres, que ara estan dirigides per la banda Let It Blues Band.

Dimecres 10, 21.30h - BCN Blues Riders al Cotton Blanes
El Cotton Blanes, una sala d'aquesta localitat de la Costa Brava que està apostant decididament per la música en directe, ha programat per a aquest dimecres el concert de BCN Blues Riders, una banda creada recentment i que us farà gaudir amb versions de blues poc conegudes.

Dimecres 10, 22h - Tòfol Martínez a Es Bar de Dalt
Si aneu a Es Bar de Dalt (Cadaqués)
aquest dimecres podeu veure el concert de Tòfol Martínez, que està presentant el seu nou disc, "1979". Gaudireu per partida doble, en directe i a casa (si compreu el disc, és clar)! 

Dimecres 10, 22.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a El 9 Club
El 9 Club d'Òrrius (El Maresme) rep aquest dimecres Txus Blues & Jose Bluefingers, els reis del riure'n'blues. Amb ells gaudireu de bon blues i bon humor a parts iguals!

ATENCIÓ: concert cancel·lat.

Dimecres 10, 22.30h - The Rusties al Palau de l'Abadia
Aquest dimecres podeu gaudir d'una bona sessió de blues a la fresca i a un lloc molt especial, el Palau de l'Abadia (Sant Joan de les Abadesses). Els encarregats de posar-hi el blues són The Rusties, una banda que us traurà el rovell de sobre a ritme de rhythm'n'blues!

Dijous

Dijous 11, 21h - Big Mama & Sister Marion al Cafè Vienès
El Cafè Vienès, de l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, rep aquest dijous Big Mama & Sister Marion, que estan presentant el seu nou disc dedicat a les grans cantants de blues!

Dijous 11, 21.30h - Tòfol Martínez al Cotton Blanes
Si aneu al Cotton Blanes
aquest dijous podeu veure el concert de Tòfol Martínez, que està presentant el seu nou disc, "1979". Gaudireu per partida doble, en directe i a casa (si compreu el disc, és clar)!

Dijous 11, 21.45h - Jam session al 99% Moto Bar
El 99% Moto Bar torna amb la seva jam dels dijous, i aquesta setmana serà a ritme de boogie amb la coordinació de Wax & Boogie! Recomanable al 100%! 

Dijous 11, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra!

Dijous 11, 22.30h - Loretta Contadini Duet al Rien de Rien
Aquest dijous podeu gaudir d'una bona estona de jazz i blues al Rien de Rien (Hotel Palace), amb Loretta Contadini Duet, una cantant de veu poderosa. A disfrutar!

Divendres
 

Divendres 12, 18h - Miquel Roldán Swingtet Trio al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana Miquel Roldán Swingtet Trio, una bona formació encapçalada per aquest jove cantant, que us oferirà una gran sessió de swing a l'estil dels grans crooners americans. 

Divendres 12, 20.30h - A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on aquest divendres podeu veure en acció una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A disfrutar!

Divendres 12, 21h 22h - The Blues Prisoners al XXIII Guitarras
El XXIII Guitarras és un "bar rock" de Barcelona que aquest divendres es convertirà en l'amagatall de The Blues Prisoners, que continuen la seva fugida de la policia. Podreu trobar els dos bluesmen fugitius enmig dels assortits d'ibèrics, formatges i patés, o darrera d'alguna copa de cervesa artesana...
ATENCIÓ: finalment el concert començarà a les 22h.

Divendres 12, 22.30h - Augie Burr Rock'n'Roll Trio a The Philharmonic
Aquest divendres, a The Philharmonic, podeu començar la setmana amb el Rei... del Rock'n'Roll! I uns dels especialistes en la música d'Elvis són Augie Burr Rock'n'Roll Trio, cosa que podeu comprovar des de la primera nota!
 
Divendres 12, 23h - Wax & Boogie al Sis-b
Wax & Boogie us espera aquest divendres al Sis-b de Malgrat de Mar, per compartir amb vosaltres una gran nit de boogie'n'blues!

Dissabte

Dissabte 13, 12.30h - August Tharrats i Oriol Romaní al MEAM
El MEAM (Museu Europeu d'Art Modern) amplia la seva oferta de música en directe durant els mesos de juliol, agost i setembre, amb el cicle Vermut & Swing dels dissabtes (que s'afegeix als concerts de blues dels divendres). Aquest nou cicle també està organitzat per La Hora del Blues (tota una garantia!), i aquesta setmana els protagonistes són August Tharrats i Oriol Romaní. Amb aquests 2 grans músics el vermut serà de luxe!

Dissabte 13, 20.30h - Alan Bike al Honky Tonk
El gran bluesman Alan Bike torna aquest dissabte al Honky Tonk, amb el seu blues ple d'ironia i feeling. Amb ell segur que passareu una molt bona estona! 

Dissabte 13, 20.30h - Magnolia al Milano Cocktail Bar
Magnolia és el suggerent nom d'un dels projectes de la gran cantant Myriam Swanson, i es tracta d'un quartet de luxe amb un repertori de cantants mítiques de blues i jazz. Aquest dissabte els podeu veure al Milano Cocktail Bar, un lloc perfecte per gaudir de la seva música!

Dissabte 13, 22h - Pexsom Blues a les Piscines Muncipals d'Aitona
Aquest dissabte podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que us oferiran un repàs a la història del blues, amb tocs de r'n'r i boogie. El lloc de la cita? Doncs les Piscines Municipals d'Aitona (Lleida).

Dissabte 13, 23h - Jam amb Tota Blues al Rocksound 
Aquest dissabte també hi ha jam al Rocksound, com sempre amb Tota Blues coordinant el tema acompanyat per la seva banda. Una bona ocasió per trobar-se amb la família del blues!

Dissabte 13, 23h - Malacara & Wilson Band a la Sonora Sport Tavern
La Sonora Sport Tavern (BCN) us ha preparat un viatge musical per a aquest dissabte, amb el concert de Malacara & Wilson Band. Amb ells fareu un recorregut pel blues i el folk, entre els anys 20 i 50, on hi podeu trobar des del blues del Mississippi fins al folk de Bob Dylan. No fa falta portar maletes, l'únic equipatge que necessiteu és les vostres ganes de gaudir de la música en directe!

Diumenge

Diumenge 14, 12h - Tota Blues Band a Arenys de Mar
L'Open Sports Cafè d'Arenys de Mar organitza aquest diumenge una festa amb cotxes americans, motos Harley Davidson... i blues! Tota Blues Band seran els encarregats de posar a punt el vostre motor a ritme de blues de Chicago!

Diumenge 14, 17.30h - Pexsom Blues al Festival Rural d'Avinyonet
Aquest diumenge podeu veure en acció Pexsom Blues, un duo format per dos bluesmen de casa nostra amb una llarga trajectòria en altres bandes, i que us oferiran un repàs a la història del blues, amb tocs de r'n'r i boogie. El lloc de la cita és el 2n Festival Rural d'Avinyonet de Puigventós.

Diumenge 14, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

   
Salut i blues!

Lluís Souto
Malalt de blues 2.0

No comments:

Post a Comment