Monday, December 29, 2014

Recomanacions de blues a Catalunya (setmana del 29 de desembre)

Hola amics! Aquí teniu les recomanacions de blues d’aquesta setmana. Recordeu que podeu trobar més propostes de blues a Societat de Blues de Barcelona, Bad Music, La Hora del Blues, Capibola Blues i Van de Blues.

També són molt recomanables els programes de ràdio: Bad Music Ràdio d'ScannerFM, Red Hot Blues de Ràdio Vilafant, Just Blues de Ràdio Desvern, El Corralón del Blues de Ripollet Ràdio, Hotel Blues de Ràdio Ciutat de Badalona, Va de Swing (s'emet per internet), La Música del Segle Passat d'El Prat Ràdio, Hoodoo Voodoo House d'ScannerFM i T'agrada el blues? de Catalunya Ràdio (amb Quico Pi de la Serra).


Destacats de la setmana

GANG WOLF LIGHTNIN' & VÍCTOR "STRONG BOY" BARCELÓ AL SUAMU!
Aquesta setmana podeu veure en acció un nou duo de blues de casa nostra, Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló!
En Gang Wolf és un expert en old time blues, jazz i ragtime, i en Víctor és un jove harmonicista amb un gran futur per endavant, i tots dos s'han unit en aquest nou projecte per fer-vos gaudir amb el blues rural del Delta del Mississippi, com podeu comprovar al concert que faran al Suamu!
Dijous 1, 19h - Gang Wolf Lightnin' & Víctor "Strong Boy" Barceló al Suamu (BCN)

NATHAN JAMES & CHINO!
Aquesta setmana teniu 3 oportunitats per veure un dels gran guitarristes americans del moment, Nathan James, molt ben acompanyat per un dels grans bluesmen de casa nostra, Chino!
Això és començar bé l'any!
Divendres 2, 22h - Pipa Club (BCN)
Dissabte 3, 21h - amb Blas Picón i Rod Deville al Milano Cocktail Bar (BCN)

Diumenge 4, 20.30h - Honky Tonk (BCN)

DISSABTE DE BLUES A LA SOCIETAT DE BLUES DE RUBÍ!
La Societat de Blues de Rubí us ha preparat un dissabte de blues molt complet i interessant.
Primer teniu "La interpretació del blues", un curs impartit per la Big Mama en el que podeu aprofundir en el coneixement d'aquesta música tan especial.
I després us espera un concert amb molt de ritme, protagonitzat per la Paquito Groove Band! I, a més de gaudir del concert, també podeu ajudar a que el dia de Reis cap infant es quedi sense joguina, perquè el preu de l'entrada és una joguina nova que es lliurarà a una ONG de Rubí.
La cita és a l'Espai Cultural de la CGT
Dissabte 3, 
19h 13h - "La interpretació del blues" amb Big Mama
21h 20h - Festa "Cap infant sense joguina" amb Paquito Groove Band

BIG MAMA & VÍCTOR URIS AL HONKY TONK!
Sí, amics, heu llegit bé; aquest dissabte podeu tornar a veure junts en concert Big Mama & Víctor Uris!
Aquests dos referents del blues de casa nostra es retrobaran al Honky Tonk, en el que serà un gran regal de Reis avançat!
A gaudir de l'esdeveniment, i que el blues de l'ombra blava us acompanyi!
Dissabte 3, 20.30h - Big Mama & Víctor Uris al Honky Tonk (BCN) 
 
__________________________


Dilluns


Dilluns 29, 22h - Alex Guitar al JazzMan
Aquesta última setmana de 2014 també la podeu començar amb un bon concert de blues, el d'Alex Guitar al JazzMan! Amb aquest gran guitarrista andalús podeu gaudir d'autèntic blues rural del sud... de la Península!

Dimarts

Dimarts 30, 19.45h - Jam session al JazzSí Club
La jam del dimarts al JazzSí Club (Taller de Músics) és una bona ocasió per gaudir del blues, rock, soul... i de la música en general. David Sam i la seva banda us acompanyaran, i amb ells estareu en bones mans!

Dimarts 30, 20h - Nosoloblues a la Bodega Saltó
La Bodega Saltó us ofereix cada dimarts una sessió de Nosoloblues amb el gran Julio Lobos. Us espera una nit de blues... i molt més!
El "preu" de l'entrada és una ampolla d'oli que s'entregarà posteriorment a l'ONG Bona Voluntat en Acció, que s'encarrega d'ajudar a les persones més necessitades del barri del Poble Sec.

Dimarts 30, 22h - Jam session al Harlem
Aquest dimarts teniu una nova cita amb la jam session del Harlem Jazz Club, un clàssic de la ciutat per gaudir d'una gran sessió de blues. 
Chino & The Big Bet són els encarregats de coordinar-la i de que el blues sigui de primera qualitat!


Dimecres

Dimecres 31, 21h 01h- A Contra Blues al Milano Cocktail Bar
El Milano Cocktail Bar és el lloc on podeu acabar el 2014 acompanyats per una de les grans bandes de casa nostra, A Contra Blues! Amb ells a dalt de l'escenari pot passar qualsevol cosa, i sempre sorprenen al públic per la seva qualitat i creativitat. A gaudir del canvi d'any!

Dimecres 31, 23.45h - Dixieland All Stars a la Nova Jazz Cava
Una alternativa al típic cotilló de Cap d'Any la teniu a la Nova Jazz Cava (Terrassa), amb el concert dels Dixieland All Stars, que us faran ballar a ritme de jazz clàssic! Això és una Revetlla amb swing!

Dimecres 31, 24.15h - The Crawfish a The Philharmonic
Aquest dimecres, a The Philharmonic, podeu acabar l'any amb rock'n'roll i altres ritmes dels 50 i 60, amb The Crawfish, uns experts en el tema! Si voleu gaudir d'una nit completa, podeu sopar allà mateix (a partir de les 20.30h).

Dimecres 31, 24.30h - Wax & Boogie al Naya Gastro Music
Si voleu acabar el 2014 i començar el 2015 a ritme de blues i boogie, llavors heu d'anar al Naya Gastro Music, on hi trobareu Wax & Boogie! Això és una Revetlla amb glamour i feeling!

Dijous

Dijous 1, 19.30h - Dixieland All Stars a la Nova Jazz Cava
El primer concert de 2015 a la Nova Jazz Cava (Terrassa) té els mateixos protagonistes de l'últim concert de 2014, els Dixieland All Stars! Una molt bona opció per començar l'any amb molt de swing!

Dijous 1, 20 i 22h - Agustí Burriel al Jamboree
Aquest dijous podeu començar el 2015 "a la vostra manera" (en anglès your way) gaudint del concert d'homenatge a Frank Sinatra amb l'Agustí Burriel Swing Quintet! La cita és al Jamboree.

Dijous 1, 22.30h - Jam session a la Sala Monasterio
La jam de la Sala Monasterio és una bona ocasió per compartir el blues amb molts dels grans músics que tenim a casa nostra! La primera jam de 2015 estará coordinada per una de les bandes que més domina el tema, Tota Blues! Tota una garantia!

Divendres
 

Divendres 2, 18h - JV & 2MOONS al MEAM
El cicle Friday's Blues, que La Hora del Blues organitza al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), rep aquesta setmana JV & 2MOONS, un trio encapçalat pel gran Joan Vinyals que combina el blues amb el rock, i també altres estils com el funk, el reggae i el jazz.

Divendres 2, 23h - Jam de blues al Rocksound
El primer divendres de 2015 ja el podeu passar amb la família del blues, a la jam del Rocksound dirigida per Tota Blues Band! Així dóna gust reunir-se amb la "família"!

Divendres 2, 23h - Mr. Shingles al Harlem
Aquest divendres, al
Harlem Jazz Club, podeu estrenar el 2015 amb un trio que també s'ha estrenat fa poc, però que està format per músics experts. Es tracta de Mr. Shingles, i amb ells gaudireu del so i el ritme del Chicago dels anys 50 i 60!

Divendres 2, 23.30h - The Cool Grinders a El Paraigua
Si voleu començar bé el primer cap de setmana de 2015 una molt bona opció és fer una visita a El Paraigua, una cocteleria històrica del centre de Barcelona, perquè allà hi podeu veure el concert de The Cool Grinders. Very cool, baby!

Dissabte

Dissabte 3, 12.30h - Txus Blues & Jose Bluefingers a La Tía Felia
Una bona manera de gaudir del primer dissabte de 2015 és fer un bon vermut de blues amb els mestres del riure'n'blues, Txus Blues & Jose Bluefingers! La cita és a La Tía Felipa, i segur que passeu una molt bona estona de bon blues, bon humor... i bon menjar!

Dissabte 3, 22.30h - Tota Blues Duo a The Philharmonic
El bar anglès The Philharmonic s'ha especialitzat en els concerts de petit format, amb una presència majoritària del blues. Aquest dissabte en teniu un nou exemple, amb l'actuació de Tota Blues Duo, el format acústic d'aquest gran bluesman on està acompanyat pel seu inseparable guitarrista Matín J. Merino!

Diumenge

Diumenge 4, 18.30h – Jam session al JazzSí Club
La jam dels diumenges del JazzSí Club, del Taller de Músics, són una bona ocasió per acomiadar la setmana amb bona música! Cada jam és una sorpresa!

Diumenge 4, 19.30h - Try's a La Traviesa
La Traviesa de Torredembarra rep aquest diumenge els Try's, un jove trio del Baix Camp que combina les versions amb temes propis. La nova saba del blues!

   
Salut i blues!

Lluís Souto

Malalt de blues 2.0



No comments:

Post a Comment